kopl2005 Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Všechny zdravím, rád bych se zeptal, zda někdo z vás nemá v USA dobrého známého, který by plánoval v nejbližších dnech cestu do ČR? Zakoupil jsem přes ebay.com nové hodinky - tyto - pozor nelekejte se barevné kombinace :-)) -http://www.arnoldandson.com/index/collection/navigators/whiteensign.html Neche se mi hodinky aby se do hodinek hrabali celníci, kteří neví o co se jedná a asi se i podle toho chovali. Další důvod je asi všem jasný :-) Hodinky bych zaplatil bank převodem a nechal poslat na adresu v USA. Nechci to samozřejmě zadarmo! Všem moc děkuji!
JJ Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Jo, momentálně tam jsou dva kolegové (NYC) vrací se jeden v pátek a druhý příští sobotu. Kdyžtak pošli SZ.
B.F.G. Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Lucky bastard!!! Gratuluji, po dlouhé době opět Hodinky.
kopl2005 Odesláno 26. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2008 (upraveno) to BFG - díky moc! až budou v ČR, tak hodím fotky. snad budou vypadat tak jako na tom obrázku Upraveno 26. června 2008 uživatelem kopl2005
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 moc pěkné hodinky -- sice nevím jestli ten vzhled obšlehl UN od AS nebo naopak, ale mně se to moc líbí --- doufám,že budou fotky
PhoeniX Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Pěkný koláče, už se těším na foto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se