Zbynek Zak Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 3 hodinami, Vit napsal: Pěkné, ale to asi budou V1, ne? (měl jsem je taky - VIZ) ---------------------------------- Po nějaké době opět ve službě. Jsem to ale osel V1 dal sem do špatného vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 3 hodinami, Vit napsal: . Krasavice jediné co mne u Lumikú štve ze se člověk zamiluje do toho co se nedá později koupit Prostě nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 18 hodinami, Zbynek Zak napsal: Krasavice jediné co mne u Lumikú štve ze se člověk zamiluje do toho co se nedá později koupit Prostě nejsou Ba, ba, nespočítal bych, kolik lidí ze mě tahalo např LUM TEC M8 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 22 minutami, Vit napsal: Ba, ba, nespočítal bych, kolik lidí ze mě tahalo např LUM TEC M8 ... Ja vždy toužil po M20 neustále sleduji jestli někde někdo pustí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Tahle verze s černou výplní indexů a ruček je zatraceně povedená a fotky opravdu moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března před 11 hodinami, OndraPod napsal: Tahle verze s černou výplní indexů a ruček je zatraceně povedená a fotky opravdu moc hezké Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Nedělní sportování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Trocha divočiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Půvdně jsem ten oranžový pásek vůbec nechtěl, koupil jsem ho od kuncák7 (snad si to pmatuju dobře) jako součást nějakého konvolutu a nakoc se mi z toho konvolutu hodí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května V 11. 3. 2024 v 15:31, Vit napsal: Půvdně jsem ten oranžový pásek vůbec nechtěl, koupil jsem ho od kuncák7 (snad si to pmatuju dobře) jako součást nějakého konvolutu a nakoc se mi z toho konvolutu hodí nejvíc. Hodně zajímaví počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se