Jump to content

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Není nad to, zchladit se u hokeje.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Vit
Posted (edited)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Mikeš a Maggie, mají se rádi.

Edited by Vit
  • 5 months later...
Posted

paradne Vecka, tiez ich mam, kupoval som ich ako stvrte v poradi a su asi moje najoblubenejsie, ale celkovo mam rad povodnu liniu V od Lum-Tec, mam V1, V2, V5 a V7, dve su s ETOU a dve s Myiotou, rad ich nosim a striedam v priebehu roka.

Posted (edited)
před 2 hodinami, maros1974 napsal:

paradne Vecka, tiez ich mam, kupoval som ich ako stvrte v poradi a su asi moje najoblubenejsie, ale celkovo mam rad povodnu liniu V od Lum-Tec, mam V1, V2, V5 a V7, dve su s ETOU a dve s Myiotou, rad ich nosim a striedam v priebehu roka.

Díky, nejdřív jsem měl černé (V1) a teď mám tyto (V5).

Edited by Vit
Posted

tie remene ale strasne vela pridavaju tym hodinam, za mna 'wow', ten kozeny nato strap co mas by som tiez chcel, poradis kde si to kupim ?

Posted (edited)
před 23 hodinami, maros1974 napsal:

tie remene ale strasne vela pridavaju tym hodinam, za mna 'wow', ten kozeny nato strap co mas by som tiez chcel, poradis kde si to kupim ?

Pokud myslíš tento, tak ten jsem dostal před mnoha lety od LT SK jako bonus k nějakému nákupu. 
Kde se dá sehnat tento konkrétní bohužel nevím, ale měkkých kožených NATO pásků je na netu mnoho.

Vit_LT_V5_240829_01_.jpg

Edited by Vit