Vit Odesláno 18. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 (upraveno) Není nad to, zchladit se u hokeje. Upraveno 18. srpna 2024 uživatelem Vit
Vit Odesláno 4. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2024 (upraveno) Mikeš a Maggie, mají se rádi. Upraveno 4. září 2024 uživatelem Vit
maros1974 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února paradne Vecka, tiez ich mam, kupoval som ich ako stvrte v poradi a su asi moje najoblubenejsie, ale celkovo mam rad povodnu liniu V od Lum-Tec, mam V1, V2, V5 a V7, dve su s ETOU a dve s Myiotou, rad ich nosim a striedam v priebehu roka.
Vit Odesláno 25. února Autor Nahlásit Odesláno 25. února (upraveno) V 25. 2. 2025 v 13:29, maros1974 napsal: paradne Vecka, tiez ich mam, kupoval som ich ako stvrte v poradi a su asi moje najoblubenejsie, ale celkovo mam rad povodnu liniu V od Lum-Tec, mam V1, V2, V5 a V7, dve su s ETOU a dve s Myiotou, rad ich nosim a striedam v priebehu roka. Rozšířit Díky, nejdřív jsem měl černé (V1) a teď mám tyto (V5). Upraveno 25. února uživatelem Vit
maros1974 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února tie remene ale strasne vela pridavaju tym hodinam, za mna 'wow', ten kozeny nato strap co mas by som tiez chcel, poradis kde si to kupim ?
Vit Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) V 26. 2. 2025 v 8:46, maros1974 napsal: tie remene ale strasne vela pridavaju tym hodinam, za mna 'wow', ten kozeny nato strap co mas by som tiez chcel, poradis kde si to kupim ? Rozšířit Pokud myslíš tento, tak ten jsem dostal před mnoha lety od LT SK jako bonus k nějakému nákupu. Kde se dá sehnat tento konkrétní bohužel nevím, ale měkkých kožených NATO pásků je na netu mnoho. Upraveno 27. února uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se