Kalifx Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 S ohledem na to, že tento model bude uveden jako druhá letošní novinka, tak připomínám některé z očekávaných verzí. Výborně vypadá i bílý (dámský?) model a přestože na oficiálním webu ještě tyto hodinky v nabídce kolekcí nenajdeme, tak nějaké "živé" fotky Ty už sice tak lákavě nevypadají, ale uvidíme ::
vaba Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Odesláno 30. června 2008 Uz jsem po nic koukal a pripravuji objednavku tech v PVD uprave (nemam s ni zkusenosti, ale zkusit se ma vsechno). Prostredni v horni rade budou asi avizovane ruzove zlato-PVD?
Kalifx Odesláno 30. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2008 (upraveno) vaba napsal: Uz jsem po nic koukal a pripravuji objednavku tech v PVD uprave (nemam s ni zkusenosti, ale zkusit se ma vsechno). Prostredni v horni rade budou asi avizovane ruzove zlato-PVD? Jo to jsou ony. A pokud bude varianta na gumě a bude vypadat stejně dobře jako tenhle model, tak bych je asi zařadil do užšího výběru na moje první hodinky s růžovým zlatem I když v oceli se jim asi taky nedá nic vytknout (snad jen ukousaný čísla) Upraveno 30. června 2008 uživatelem Kalifx
B.F.G. Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Odesláno 30. června 2008 No nevím, začínám mít pocit, jako by se chtěli za každou cenu předvést. Bohužel se podlemě předvádí docela divně. A nebo mají dizajnéra číňana.
boo-beek Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Ja nejak nevim, co si o nich myslet... Prijde mi to jako bastl vsecho moznyho dohromady, tuhle all-black ciselnik a la Bell&Ross, sroubky v lunete decentne po vzoru Hublot, leteckej remen, ... A navic krome all-black modelu naprosto nezvladnuta datumka Hamiltony mam rad, ale tohle me fakt nenadchlo I kdyz treba budou nazivo lepsi
Frantik Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Pritom Bell & Ross Phantom (cely v cernem) povazuji za velice originalni a sakra cool hodinky. Tohle je trochu jako nepovedená atrapa
New Milis Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 (upraveno) Náhodou ty all-black se mi líbí. Tedy až na YPOvu pověstnou vzduchovou bublinu. Ví někdo, kolik budou stát? Měl bych tak v merku něco k táborákům. Upraveno 1. července 2008 uživatelem New Milis
New Milis Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 kibi napsal: vzduchovou bublinu...? jen me mladi me mozna omlouva, co to je...? Velké pouzdro, malej strojek.
vaba Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 New Milis napsal: Náhodou ty all-black se mi líbí. Tedy až na YPOvu pověstnou vzduchovou bublinu. Ví někdo, kolik budou stát? Měl bych tak v merku něco k táborákům. Bell & Ross Phantom se pohybuji nekde kolem 7 - 7 500$, Hamiltony v black uprave bez Au 1 495 $
New Milis Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 vaba napsal: Bell & Ross Phantom se pohybuji nekde kolem 7 - 7 500$, Hamiltony v black uprave bez Au 1 495 $ Jojo, myslel jsem ty Hamiltony, díkes.
Kalifx Odesláno 17. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2008 (upraveno) Tak už jsou oficiálně v nabídce. Ve verzích 1000M, Auto a Auto Chrono. http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...y=130&p=382 Upraveno 17. července 2008 uživatelem Kalifx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se