Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Našel jsem konečně nefunkční padělek Breitlingů, který jsem dostal od kamaráda. Zajímá někoho jejich zpracování, vůči originálu? Mám ho detailně nafotit?

V nějaké diskuzi jsem se dočetl, že někdo chtěl kupovat dražší hodinky a položil dotaz, jak pozná padělek od originálu, pokud nemá možnost vidět strojek. Třeba by to pomohlo i ostatním se zorientovat. Nemám možnost si postavit vedle nich originál, porovnat je napřímo a pak popsat rozdíly.

Padělky jsou a budou, berte to jako studijní materiál.

Odesláno
  Kyle Case napsal:
Našel jsem konečně nefunkční padělek Breitlingů, který jsem dostal od kamaráda. Zajímá někoho jejich zpracování, vůči originálu? Mám ho detailně nafotit?

V nějaké diskuzi jsem se dočetl, že někdo chtěl kupovat dražší hodinky a položil dotaz, jak pozná padělek od originálu, pokud nemá možnost vidět strojek. Třeba by to pomohlo i ostatním se zorientovat. Nemám možnost si postavit vedle nich originál, porovnat je napřímo a pak popsat rozdíly.

Padělky jsou a budou, berte to jako studijní materiál.

Jistě, nafoť je ať je z čeho porovnávat.

Odesláno

Většina modelů B. je mezi členy,takže doplnit foto originálu k porovnání by snad nebyl takový problém.

Odesláno

Tuším že je to model Navitimer, nebo tak nějak, večer to nafotím a jsem zvědavej na porovnání a vyjádření od majitelů originálů.

Odesláno
  Filipes napsal:
zrovna včera jsem potkal chlapíka v letní košili s těma nejfejkovitějšíma Brajtlema co snad můžou bejt, byl šťastnej a bylo to krásný :king:

To muselo být ale krásný, doufám jen že měl pořádný BforB!!! :gun_bandana:

Odesláno

řekl bych Navitimer Heritage s typicky čínským průhledem na setrvačku na pozici 6, rodinka a přátelé k němu vzhlíželi a on se smál a já usmíval - byl to veskrze radostný okamžik - tak ty fejky furt nezatracujte! :D

Odesláno
  xlaque napsal:
Nekecaj, že ten kalendar je funkčny :o

Kalendář s největší pravděpodobností bude funkční a hodinky budou fungovat docela přesně a spolehlivě. Jen se domnívám, že se nepodobají žádnému existujícímu modelu Breitling.

Odesláno

Ty kokos. Chtel jsem zalozit thread s dotazem, jak je mozne, ze funguje jedna konkretni stranka s replikama (fakeama), kterou jsem nahodou objevil. Hodinky, krabice k nim, videa na youtube.. Pak se objevil tenhle thread, kde je odkaz na nejaky replica forum. Kouknul jsem na to a podival se na par stranek tamnich "favourite" prodejcu a cumim. Jako ze existuje nejaky pokoutny prodej padelku na aukru ci ebayi, to tak nejak chapu, ale jak muzou jet tyhle regulerni obchody?! Kolikrat se to neomezuje jen na hodinky, ale i krabicky a dokonce i papiry!! Nevim, jestli slouzi ke cti padelatelu, ze je to pry u nekterych pomerne kvalitni a dobre odvedena prace, ale i tak, jak je mozny, ze tohle normalne muzou a funguje to??? Na ferove provozovany stranky, kde existuje nejakej ucet kam lidi posilaji penize apod. se prece vztahuje nejakej zakon, ne??

Odesláno

U hodinek nefunguje natahování přes korunku, jak je to první ozubené kolečko, co je hned první napojene na zuby na korunce, tak to je nějak vylomené a nesedí na ose. Na ruce se hodinky nestačí samoautomaticky natahovat natolik, aby se udržely v chodu abych zkusil, zda funguje kalendář, jak se někdi ptal.. Jinak všechna 4 boční tlačítka fungují. Dokonce se zastaví vteřinovka při vytažení korunky. Bere si někdu brajtle na pražské srazy? Rád bych viděl jak jsou zpracované originály, neboť na obrázkách jsou nádherné. A nechce se mi chodit do obchodu a otravovat tam, když si je chci jen prohlédnout a o koupi neuvažuji.

Odesláno

To je sila, moc by me take zajimala funkcnost kalendare, hlavne teda toho ukazatele roku.

Muzete mi napovedet, zda Breitling ma obousmerne natahovani (rotor)?

Odesláno
  cody napsal:
Muzete mi napovedet, zda Breitling ma obousmerne natahovani (rotor)?

Strojky B vychazeji ze standardni Ety, takze chronograf se 7750 ne, ale napr. Avenger Seawolf s 2824 ano.

Odesláno

zrovna jsem měl v ruce čínské hodinky, kde prostě při přetočení ukazatele 31/1 se přesunul i měsíc v okýnku, navíc to šlo ovládat jedním z těch dvou tlačítek - funguje to- co by ne, i když perpetual calendar to zrovna není :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...