Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

určitě už to tady bylo, ale možná mi poradíte. Chci si koupit hodinky na internetu, pravděpodobně US stránky, kde mají ceny daleko nižší. Nemáte nějaký dobrý tip? Jak je to se clem? Kolik je asi clo?

Cena hodinek bude kolem 1000USD.

Odesláno (upraveno)

Cau,

doporucuji ti poradne si procist toto forum, urcite zde najdes odpovedi na vsechny sve otazky. Osobne muzu nakup hodinek pres internet doporucit. Pokud nakupujes z americkeho e-shopu tak musis pocitat s DPH (asi 20 procent). Konkretne mam kladnou zkusenost s www.classybrand.com

Upraveno uživatelem Stephan
Odesláno
  Stephan napsal:
Cau,

doporucuji ti poradne si procist toto forum, urcite zde najdes odpovedi na vsechny sve otazky. Osobne muzu nakup hodinek pres internet doporucit. Pokud nakupujes americkeho e-shopu tak musis pocitat s DPH (asi 20 procent). Konkretne mam kladnou zkusenost s www.classybrand.com

a clo není žádné?

kdysi jsem kupoval knihu na amazon.com a musel jsem ji proclít

P.S: fórum pomalu pročítám

Odesláno

Osobne mam skvele zkusenosti s www.jomashop.com - navic nemam povolene internet platby na karte, ale to zde neni problem, platil jsem u nich uz dvakrat prevodem z uctu. Akorat to cele dele trva.

Hodinky jdou pres UPS, vymeri ti DPH, clo nevymeruji. Vysledna cena tedy je: (cena hodinek $ + 45$ dopravne) * 1,19 (DPH) * 15 (kurz dolaru v Kc). Za hodinky v cene 1000$ tedy das cca 18600,- Kc. Vetsinou ovsem oproti ceskych obchodum cca 10t-15t Kc usetris (zalezi samozrejme na typu hodinek). Dobrymprikladem jsou treba Automat ORIS Williams F1 Chronograph. Z jomashopu te vyjdou komplet na cca 25.000,- Kc (zde) a na Koscomu stoji 48.000,- Kc (zde). :thumbsup_anim:

Co jsi si vybral? Prozrad.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...