mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 @Radikvím,že jsi měl staré nějaký ten pátek.Proto nabídka na keramiku.Keramika mi připadá prostě více luxusnější a ty staré 44 jsou takové mužnějšíManželka mi říkala,že si musím za každou cenu vše obhájit.Ale v tomto případě to tak fakt vidím. Ale k věci.Na toto lego vlákno jsem nikdy nešel.Ale chápu to.Kamarád je na vláčky a Já zase miluji staré knihy.Každý máme něco.
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2022 Konecne mi prisel kousek do spolecnosti
Plattfuss Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2022 před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Konecne mi prisel kousek do spolecnosti na ruku s nim!
Dushakx Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2023 Kurnik, ty vaše modrásky se mi začínají líbit.
lassie Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2023 Mě by se líbilo kdyby byla no date verze s černým cifrem a bez sunburstu. I když by mě to datum možná chybělo.... Mam je fakt moc rád
mlsoun1 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2023 Bez toho datumu bych je bral takyZvazoval jsem,ze u tech cernych bych se domluvil s hodinarem,jestli by se ta datumovka dala zacernitUvidime
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se