Dushakx Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Odesláno 13. září 2023 Jo takhle, moje chyba, nejak se mi to popletlo No na ty se těšíme určitě taky!
Ředitel Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Odesláno 18. září 2023 před 3 hodinami, Dushakx napsal: Taky jsem je musel provětrat :)) ... moc pěkné Díky Tvým fotkám jsem si dnes koupil černé želvy, aniž bych je potřeboval Při té příležitosti, jsem si vyzkoušel tyto HydroConqesty v modré a červíček začal hlodat...no vůbec mi nepomáháš
Dushakx Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Odesláno 19. září 2023 @ŘeditelVelice děkuji za takovou poklonu! Želvy se ve sbírce neztratí, já si taky říkal, že je nepotřebuji. Teď si říkám jen to, že jsem je měl koupit dřív. O Hydrách se ani bavit nemusíme, to jsou úžasné hodinky! Mnoho kolegů zde potvrdí. Budeme velice rádi, když nám přibyde člen do party Užívej si nové hodinky, ať ti slouží a jsi spokojený! PS: Buďme tedy rádi, že nefotím třeba Rolex
mlsoun1 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Odesláno 19. září 2023 @DushakxAle nekecejA začni Rolex fotitA přejmenujeme to zde Dushakxovo chronomag fórum,neboť nikdo nebude chtít nosit nic jiného
Dushakx Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 O víkendu jsem vyvětral Hydry a dnes už zase Spirit na ruce!
mlsoun1 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Odesláno 4. října 2023 Pořád to samýA pořád jsem velmi spokojený
Dushakx Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Odesláno 9. října 2023 Fotka starší, ale na ruce je mám skoro každý pracovní den. BTW poprvé jsem poslal fotky do Kalendáře 2024, při hlasování čekám plnou podporu Longines klubu!
Dushakx Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Nemám jim co vytknout! Pro mě naprosto dokonalé hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se