mlsoun1 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Jsou nej a zase si blbec koupím křídla a budu je zanedbávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Jsou nej a zase si blbec koupím křídla a budu je zanedbávat Tady máš taky křídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 41 minutami, childe napsal: Tady máš taky křídla Nejsou křídla jako křídla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Nuda v Brně? 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bosshugo Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) Dnešní výlet na Olomouckou výstavu lega a při cestě tam, návštěva v Helvetii a takhle to dopadlo... Upraveno 19. října uživatelem Bosshugo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října V 18. 10. 2024 v 19:08, Allfred napsal: Nuda v Brně? neustále přemýšlím nad tím, jestli se mi líbí a pomalu se začínám překlápět do polohy "líbí" což není dobré.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října V 18. 10. 2024 v 19:08, Allfred napsal: Nuda v Brně? Máš 41 nebo 38? Já už jsem z toho pomalu na nervy, mám 41, včera jsem v Koscomu zkoušel ty 38 a začínám se pomalu, ale jistě utvrzovat v tom, že 41 jsou mně velké, budu je muset pustit a jít do těch 38 . Ale možná je to jenom taky blbý pocit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října před 7 hodinami, kaktusář napsal: neustále přemýšlím nad tím, jestli se mi líbí a pomalu se začínám překlápět do polohy "líbí" což není dobré.. Chronobundus je holt prevít. Já je zahlédl v nějaké youtube recenzi pár měsíců po představení a od té doby to hlodalo a hlodalo. Ale dokázal jsem odolávat díky tomu, že 41 jsem nechtěl, přišly mi na roce moc velké. Ale pak se objevila vel. 38 mm. Jako odolával jsem dlouho. Ale nakonec nešlo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října před 27 minutami, Allfred napsal: Chronobundus je holt prevít. Já je zahlédl v nějaké youtube recenzi pár měsíců po představení a od té doby to hlodalo a hlodalo. Ale dokázal jsem odolávat díky tomu, že 41 jsem nechtěl, přišly mi na roce moc velké. Ale pak se objevila vel. 38 mm. Jako odolával jsem dlouho. Ale nakonec nešlo jinak. no, asi to bude něco podobného.. sem idiot, že jsem si je včera v koscomu nevyzkoušel místo toho jsem dával na ruku gs apod. a zapomněl jsem na ně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října (upraveno) před 4 hodinami, milomac napsal: Máš 41 nebo 38? Já už jsem z toho pomalu na nervy, mám 41, včera jsem v Koscomu zkoušel ty 38 a začínám se pomalu, ale jistě utvrzovat v tom, že 41 jsou mně velké, budu je muset pustit a jít do těch 38 . Ale možná je to jenom taky blbý pocit ... Mám vel. 38. Od začátku jsem to měl v plánu, protože velikostí 40+ už mám v hodinkovnici vícero, takže jsem chtěl změnu. Navíc lug to lug je tady 46,8 mm a i díky tomu soudkovému tvaru podle mě působí tyhle hodinky opticky o něco větší. No, ale hned na začátku zkoušení mi v hodinářství navrhovali a přinesli 41 mm. Tím mě trošku zviklali. Ve výsledku jsem měl hóóóóódněkrát na ruce 38 i 41. A dlouho jsem se před zrcadlem rozmýšlel kterou velikost. Prý mi totiž seděly obě varianty. Musel jsem tam dokonce jít dvakrát a podruhé s sebou vzít dokonce i manželku, aby mi poradila. A ta říkala, že můžu mít klidně oboje. (Mimochodem, mám zápěstí 18,5 až 19 cm.) Nakonec jsem dal na prvotní pocit. Navíc tady někde nedávno psal @watchboy, že menší hodinky jsou teď v kurzu. Tak jsem ho poslechl. Ještě mě napadá, že "selfwristshoty" mi v rozhodování moc nepomohly. Hodinky při nich na mém zápěstí vypadají vždycky větší, než působí na mé okolí, viz foto. Nejvíc mi pomohlo, když mě žena vyfotila "z dálky", viz foto. Ty černé jsou 38 mm, ty bílé 41 mm. Ty zelené jsou ty finální koupené. Jsem ti to přemýšlení moc neulehčil, že. Upraveno 20. října uživatelem Allfred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října (upraveno) před 10 hodinami, Allfred napsal: Mám vel. 38. Od začátku jsem to měl v plánu, protože velikostí 40+ už mám v hodinkovnici vícero, takže jsem chtěl změnu. Navíc lug to lug je tady 46,8 mm a i díky tomu soudkovému tvaru podle mě působí tyhle hodinky opticky o něco větší. No, ale hned na začátku zkoušení mi v hodinářství navrhovali a přinesli 41 mm. Tím mě trošku zviklali. Ve výsledku jsem měl hóóóóódněkrát na ruce 38 i 41. A dlouho jsem se před zrcadlem rozmýšlel kterou velikost. Prý mi totiž seděly obě varianty. Musel jsem tam dokonce jít dvakrát a podruhé s sebou vzít dokonce i manželku, aby mi poradila. A ta říkala, že můžu mít klidně oboje. (Mimochodem, mám zápěstí 18,5 až 19 cm.) Nakonec jsem dal na prvotní pocit. Navíc tady někde nedávno psal @watchboy, že menší hodinky jsou teď v kurzu. Tak jsem ho poslechl. Ještě mě napadá, že "selfwristshoty" mi v rozhodování moc nepomohly. Hodinky při nich na mém zápěstí vypadají vždycky větší, než působí na mé okolí, viz foto. Nejvíc mi pomohlo, když mě žena vyfotila "z dálky", viz foto. Ty černé jsou 38 mm, ty bílé 41 mm. Ty zelené jsou ty finální koupené. Jsem ti to přemýšlení moc neulehčil, že. Děkuji a konečně mám jasno! Jen je jasné, že vůbec ne. Moc hezky si to popsal a pokud bych je kupoval nové v obchodě, při mé nerozhodnosti bych nakonec dal na obsluhujícího prodavače. Já je koupil od kolegy, líbily se mně na první dobrou a tedy neměl jsem možnost volby větší - menší. Mám ruku 18,5 cm a nosil jsem i 42 mm, co mně bylo doporučováno u prodejců jako pro mě v pohodě. Já bych se právě chtěl vrátit k bílému cifru, proto jsem chtěl zkusit ty 38 mm a jak píšeš, ty máš na ruce velikost 41 mm a vypadá to pořád velmi přijatelně. Tady nastupuje ten optický klam, já měl Seika SARB s tím krémovým cifrem a byl jsem s velikostí 37 mm spokojený, měl jsem i s tím černým cifrem a ty mně už připadaly malé . U těchto conquestů se navíc velikost opticky zvětšuje, jak si výstižně napsal, tím soudkovitým tvarem pouzdra, prstenec okolo sklíčka je poměrně tenký a cifr tím zase poměrně velký. V Koscomu mně prodávající taky řekl, že klidně bych mohl nosit oboje, ale že ty 41 jsou na mé ruce v pohodě, že mám ruku poměrně širokou. Takže si jdu prozatímně "opláchnout hubu studenou vodou a klídek" ! Upraveno 21. října uživatelem milomac 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října po obědě po seiko nastupují lhc jsem opět šťastný s tak krásnými hodinkami! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Ty už zůstanou na pořád 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Konecne jsem se vybicoval k odjezdu do kancelare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října U mě také (možná, asi) napořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 51 minutami, Kupa54 napsal: U mě také (možná, asi) napořád Proč asi možná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Proč asi možná? Určitě to znáš. Nikdy neříkej nikdy Kdyžtak si je koupím znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se