OWG Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 před 9 hodinami, villain83 napsal: Pokud mas chut na novodobej chronograf od Longines, tak bych vrele doporucil Big eye. To se jim fakt moc povedlo. Kdyby mely manualni natah, jsou dokonaly a uz bych je asi i mel. Díky za tip, jsou to fakt nádherné pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 @villain83Jsou to krasny hodinky,me se zase vice libi ty lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Jedna dopoledni Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Dneska na gumě Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Za chvíli budu úplně rozmazanej... Restaurace Maštal, Český Krumlov, roh náměstí - mohu jen doporučit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 před 5 minutami, VladimírH napsal: Za chvíli budu úplně rozmazanej... Restaurace Maštal, Český Krumlov, roh náměstí - mohu jen doporučit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Máš to pěkný všichni jste Praha nebo ještě větší dálka od Ostravy nebo Havířova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Dneska BigEye Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 před 4 hodinami, Adamsson napsal: Dneska BigEye Super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 před 13 minutami, Kluk jako buk napsal: Super fotka! Dekuju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Moje milované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Me milovane Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Po cely vikend Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Dlouho si ti nebyl Mlsoune ja dnešní Zoo Ostrava Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Víš jak to je,musíš provetrat i jiné kousky Zase se mi to začíná hromadit,jeden závidí těm,co stačí jeden kousek.Zkusil jsem to a proste to nejde. A propo,nějaké zvířátko v pozadí jsi měl blejsknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: Víš jak to je,musíš provetrat i jiné kousky Zase se mi to začíná hromadit,jeden závidí těm,co stačí jeden kousek.Zkusil jsem to a proste to nejde. A propo,nějaké zvířátko v pozadí jsi měl blejsknout Jo to máš pravdu :), já včera poslal LHC do lázní a vrátí se za 14dní, už teď mi chybí alespoň se teď dostanou na ruku Seiko SNZD69J :)) to mě nenapadlo, příště vyfotím třeba se lvem, hydry v zoo nevedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 2 hodinami, OWG napsal: Jo to máš pravdu :), já včera poslal LHC do lázní a vrátí se za 14dní, už teď mi chybí alespoň se teď dostanou na ruku Seiko SNZD69J :)) to mě nenapadlo, příště vyfotím třeba se lvem, hydry v zoo nevedou Co se jim stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 10 minutami, Kluk jako buk napsal: Co se jim stalo? Jsou z roku 2015, předchozí majitel je za tu dobu neservisoval tak jsem je poslal na servis trochu i seřídit, dělali mi -4,5s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se