PetrKu Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 před 34 minutami, junior300 napsal: @PetrKu ahoj, taketo foto zblizka dost klame, hodinky posobia vacsie nez realne. Co je aj pripad tejto konkretnej fotky. Hodinky maju 44mm a ruku som mal v tom case cca 19,5cm. Na tvoju ruku urcite 42mm, vacsie by som nebral. diky za nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Zacinam je mit cim dal radeji a vlastne si rikam,proc jsem si kupoval dvoje Breitlingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Mas to moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 @mlsoun1Děkuji pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Stare dobre LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 jedny hezčí, než druhý. Pohodu všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Proste a jasne tento model vyhrava na plne care Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Tak jak je @Dokusan místním ambasadorem ChW, tak je @mlsoun1 ambasadorem Longines se zaměřením na Hydry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Docela jsi mne pobavilAle od Ledna jeste pribudou spolecenske Longinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Tak jasně, je potřeba rozšiřovat si obzory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Presne takA propo,nebylo by lepsi se vykaslat na vymennu tech Tvych kousku,prodat je a koupit si LHC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 @mlsoun1Copak to bude za model, ty společenské? Kdy bude prezentace tady ve vlákně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 (upraveno) před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Presne takA propo,nebylo by lepsi se vykaslat na vymennu tech Tvych kousku,prodat je a koupit si LHC? Nepochybně ano a třeba k tomu příští rok přistoupím. Ale tu výměnu jsem zkusil pro zajímavost, jestli by třeba něco nedopadlo. Bohužel nové LHC nejsou jediné, které se mí stále motají v hlavě Upraveno 28. prosince 2022 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Dolce Vita Movada se hodi spise ke svetrum.Vintage modely mam spise na svatecni ponoseni,proste to chce neco modernejsiho.Ale az v Lednu,netisknu.Mimoto pred Vanocemi nam doma vyhorela elektrika a jeste 23.,jsem musel sehnat elektrikare a jen si predstav kolik to stalo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 @Radikty keramiky Ti klidne pujcim,nebot jedeme na dovcu a sebou si beru becka.Ponosis,vyzkousis,posles nazpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Dolce Vita jsou parádní, to jsou hodinky, který se mi líbí jako blázen, ale které si nedovedu představit na sobě (zatím). Varianta by byla…. koupit je manželce, abych se na ně mohl koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 @mlsoun1 Moc díky za nabídku, vážím si toho, ale tady myslím, že vím, do čeho jdu. Starší LHC jsem už jednou měl a dost ponosil, než ve mně začaly hlodat další kousky a já je neuváženě prodal. Na keramiky jsem se už před časem byl dokonce naživo kouknout u Bechyněho. Teď je to jen o prioritách, bohužel se nějak nedokážu soustředit na jednu oblast zájmu a pořád blbnu i s ostatníma a pak to podle toho vypadá. Viz Lego vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se