mlsoun1 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Na kovu jsou nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Ano, ale mohol by byt pri spone uzsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Me zase vyhovuje,ze je sire po cele delce 22 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Taka klasika 22-20 by bola idealna, ale samozrejme kazdemu vyhovuje nieco ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 V 12. 12. 2022 v 16:00, Kobliha napsal: Přidám ještě jednu svítící. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No svítí ti krásně, pořád na to civím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Hosi, jsem si dnes udelal vylet do Prahy. Chtel jsem zkusit keramicke LHC ve 39. Zjistil jsem, ze maji brousene pouzdro (plechace jsou lestene), ale cele to vypada o dost kompaktneji, nez plechace. Skoro bych az rekl zbytecne male.(Z tech fotek to tak nevypada)Pokud keramiky, tak mi tentokrat 41 prijde jako fajn prumer na 17cm ruku. A uz jsem dospel do stadia, kdy bicolor rose gold me fakt bere je to takove moje guilty pleasure Ale highlight dne byly nakonec 37mm Spirity. Ty fakt chcu…Konec hlaseni… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Spirity pekny,ale ty bicolor ti teda sedi paradne. Až me překvapuje jak se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Jsou fakt dobre. Jeste jak mam white gold/rose gold snubak, tak tohle by byl fajn doplnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Tak to je další důvod. Mam rad takové detaily,to by hezky ladilo. Jedine co me štve,ze se mi čím dal vic libi ty LHC,celkove jsou to povedene hodinky. A jeste jsem je nikdy ani nemel na ruce. Nesmím sem moc casto chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Spirity jsou pro mě dokonaly hodinky Taky si na ne delam zalusk. Ty bi-colory ti sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Posledni foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Jedna lesní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Ze by tu byl mezi nami i myslivec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 23 minutami, mlsoun1 napsal: Ze by tu byl mezi nami i myslivec? Jenom cesta z města Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Ty modre rifle to kazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 @AndyAaron ty twotone LHC vypadají výborně. Je to prosím tě skutečně zlato nebo jen rádoby zlato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Je to jenom PVD uprava. Se zlatem by ta cenovka byla jina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Nová akvizice, velká radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Toz gratuluji ke krasnemu kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se