Ersagon Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Díky, myslím si, že tyhle z ruky jen tak nesundám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Láska na první pohled i na první nasazení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 12 hodinami, Balthus napsal: Láska na první pohled i na první nasazení... Moc pěkný! Spirity se Longines opravdu povedli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Zadlovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 20 hodinami, Balthus napsal: Láska na první pohled i na první nasazení... Krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 V 7. 1. 2023 v 21:27, AndyAaron napsal: Hosi, jsem si dnes udelal vylet do Prahy. Chtel jsem zkusit keramicke LHC ve 39. Zjistil jsem, ze maji brousene pouzdro (plechace jsou lestene), ale cele to vypada o dost kompaktneji, nez plechace. Skoro bych az rekl zbytecne male. (Z tech fotek to tak nevypada) Pokud keramiky, tak mi tentokrat 41 prijde jako fajn prumer na 17cm ruku. A uz jsem dospel do stadia, kdy bicolor rose gold me fakt bere je to takove moje guilty pleasure Ale highlight dne byly nakonec 37mm Spirity. Ty fakt chcu… Konec hlaseni… ted jsi me uplne zmatl ctu keramicke 39, tak jsem myslel ze maji novy model a ty myslis keramickou vlozku lunetu jinak na ty 37 spirity mam policeno. mel jsem 40 a kdyby nemely to spatne umistene datum tak bych si je nechal, protoze to jsou perfektne udelane hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Dneska jsou poprvé v práci, tak musím jen zlehka :-) Ke košili dost dobrý. Jednodušší, ale ne fádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 před 12 hodinami, Balthus napsal: Dneska jsou poprvé v práci, tak musím jen zlehka Ke košili dost dobrý. Jednodušší, ale ne fádní. Mam prosbu,vyfot je prosim i ze zadu.Diky.Spirity jsou nadherne hodinkyMoc Ti slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Mam prosbu,vyfot je prosim i ze zadu.Diky.Spirity jsou nadherne hodinkyMoc Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrejF Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 @Balthusdiky pane.Jsem si rikal,jestli je dynko s pruhledem,ci nikoliv.Vypada to takto taky moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Dnes po cely den Dolce Vita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Po dlouhé době opět zde na chronu … A dnešní úlovek pro radost po cca 5 měsíčních seripetiích … Můj další splněným sen - i když nějaká práce na nich fakt bude . - A na ten epesní tah od kovotexu z Primek fakt nekoukejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Že já na to forum lezl, mohl jsem být spokojený se smartwatchema...takhle nevím po kterých hodinkách mám skočit dřív a do toho jsem tady ještě zjistil, že se mi líbí plnící pera, takže pěkně děkuji Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se