octaviakk007 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Jasne.Jeste jsem chvili premyslel jestli je nechat,ci prodat.Nakonec to rozsekla zena.Proste a jednoduse,cerne Hydry jsou nej a je lepsi mit nachystane finance na jiny kousek od LonginesA vyzerá, že bude z čoho vyberať Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 U mňa LLDOdoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 @octaviakk007uz ted chci cirka sest modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 To je nas vic :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Longines ide posledné roky správnym smerom. Zodpovedá tomu aj nárast cien samozrejme. Ale - história, spracovanie, úroveň strojcekov - u mňa všetko sedí. Viem si predstaviť vykladať si kolekciu len z Longines ponuky. Napríklad: k LLD a Zulu time GMT prikupit ešte Hydroconquest, Dolce vita, Big Eye a niečo z Master kolekcie. Jaj, zabudol som na Ultra chron a Majetek )))Čo máte na zozname vy?Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 K mým Hydrám ještě Spirit tříručky, Sector dial a Big Eye chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 K mojim Master Collection by bodli Zulu Time GMT. Problem by bol len vybrat ktore, vsetky su skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Já mám na seznamu modrý keramický hydry ve 39mm provedení. Ne a ne se rozhoupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Tak u mne to je: Spirit zulu time Spirit Flyback 1832 moon Record collection(ref.L2.921.4.56.2) Conquest Heritage(ref.L1.645.4.52.4) Heritage classic Tuxedo(L2.330.4.93.0) A ted jake? O Vanocich to rozseknuSlibil jsem zene,ze ted bude ta nova kuchyne,at mam uz konecne klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Porad je miluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 před 18 minutami, mlsoun1 napsal: Porad je miluji Mlsoun bez Longines, to by bylo jako léto bez sluníčka PS: já bych jako další volil Spirity a jedno, zda Zulu, nebo Flyback - obojí jsou skvělé. Pro rozmanitost pak LLD a nakonec 1832 Moon. Takže 3 modely Pravda, Spirity bych bral oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 @DarylVanHorne Zkusil jsem si vsechny modely a nevybral si.Ale je pravda,ze u Longines po tech letech a koupenych hodinek ruznych znacek a to at luxusnich,ci malych brandu mi ta znacka zanechava v srdci velkou stopu.Ted maji velmi slusny vyber hodinek,ze uz se zrak nemusi ubirat na jine znacky.A kdyz jsem byl u Bechynu,tak bez kecu jsem prodejci rekl,ze mne zajima jen Longines,at jine kousky vubec nevytahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 (upraveno) před 3 minutami, mlsoun1 napsal: @DarylVanHorne Zkusil jsem si vsechny modely a nevybral si.Ale je pravda,ze u Longines po tech letech a koupenych hodinek ruznych znacek a to at luxusnich,ci malych brandu mi ta znacka zanechava v srdci velkou stopu.Ted maji velmi slusny vyber hodinek,ze uz se zrak nemusi ubirat na jine znacky.A kdyz jsem byl u Bechynu,tak bez kecu jsem prodejci rekl,ze mne zajima jen Longines,at jine kousky vubec nevytahuje Se zaměřením na jednu značku to máš o to snazší, což ti závidím Ale nedivím se Longines poslední dobou fakt válí a Spirit Zulu, popř Flyback mi vrtají hlavou. EDIT: nevrtají, kecám. Prostě je chci No snad to přejde Upraveno 21. května 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Fakt jsem mel kde co a nejvice se mi libi Longines a pak hlavne stare colty z 2011(ty uz zase mam).Ale z novych hodinek proste Longines Budes stradat,popr. prodavat jine kousky,tak se dockas.Preji Ti to a drzim palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 U fyzioterapeuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Spirit Zulu Time 39mm jsou asi tady. https://www.longines.com/it/watches/sport/avigation/longines-spirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Master collection chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se