Přejít na obsah

Jaké Longines máte na ruce?

Mašu

Doporučené příspěvky

Jasne.Jeste jsem chvili premyslel jestli je nechat,ci prodat.Nakonec to rozsekla zena.Proste a jednoduse,cerne Hydry jsou nej a je lepsi mit nachystane finance na jiny kousek od Longines
A vyzerá, že bude z čoho vyberať

Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Longines ide posledné roky správnym smerom. Zodpovedá tomu aj nárast cien samozrejme. Ale - história, spracovanie, úroveň strojcekov - u mňa všetko sedí. Viem si predstaviť vykladať si kolekciu len z Longines ponuky.

Napríklad: k LLD a Zulu time GMT prikupit ešte Hydroconquest, Dolce vita, Big Eye a niečo z Master kolekcie. Jaj, zabudol som na Ultra chron a Majetek :))))

Čo máte na zozname vy?

Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Tak u mne to je:

Spirit zulu time

Spirit Flyback

1832 moon

Record collection(ref.L2.921.4.56.2)

Conquest Heritage(ref.L1.645.4.52.4)

Heritage classic Tuxedo(L2.330.4.93.0)

A ted jake? 

O Vanocich to rozseknu🙂Slibil jsem zene,ze ted bude ta nova kuchyne,at mam uz konecne klid😌

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, mlsoun1 napsal:

Porad je miluji🥰

Mlsoun bez Longines, to by bylo jako léto bez sluníčka 😉

PS: já bych jako další volil Spirity a jedno, zda Zulu, nebo Flyback - obojí jsou skvělé. Pro rozmanitost pak LLD a nakonec 1832 Moon. 

Takže 3 modely 😉 Pravda, Spirity bych bral oboje 😍👍

Odkaz ke komentáři

@DarylVanHorne😉

Zkusil jsem si vsechny modely a nevybral si.Ale je pravda,ze u Longines po tech letech a koupenych hodinek ruznych znacek a to at luxusnich,ci malych brandu mi ta znacka zanechava v srdci velkou stopu.Ted maji velmi slusny vyber hodinek,ze uz se zrak nemusi ubirat na jine znacky.A kdyz jsem byl u Bechynu,tak bez kecu jsem prodejci rekl,ze mne zajima jen Longines,at jine kousky vubec nevytahuje🙂

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, mlsoun1 napsal:

@DarylVanHorne😉

Zkusil jsem si vsechny modely a nevybral si.Ale je pravda,ze u Longines po tech letech a koupenych hodinek ruznych znacek a to at luxusnich,ci malych brandu mi ta znacka zanechava v srdci velkou stopu.Ted maji velmi slusny vyber hodinek,ze uz se zrak nemusi ubirat na jine znacky.A kdyz jsem byl u Bechynu,tak bez kecu jsem prodejci rekl,ze mne zajima jen Longines,at jine kousky vubec nevytahuje🙂

Se zaměřením na jednu značku to máš o to snazší, což ti závidím 👍

Ale nedivím se Longines poslední dobou fakt válí a Spirit Zulu, popř Flyback mi vrtají hlavou. 

EDIT: nevrtají, kecám. Prostě je chci 🤣 No snad to přejde 😂

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...