childe Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Jak jinak Daleko lepší než nějaký brajtle To sluneční počasí celkem závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 já myslím, že ty brajtle mají tzv. něco do sebe... musíš tomu dát čas a prostor trpělivost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 Právě teď, childe napsal: Daleko lepší než nějaký brajtle To sluneční počasí celkem závidím Máš pravdu,LHC jsou jedinečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 @childeráno mlha a od půl desáté porádně vysvitlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 @mlsoun1 hele nech si ty provokace já už skoro nevím jak sluníčko vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 před 4 minutami, kaktusář napsal: já myslím, že ty brajtle mají tzv. něco do sebe... musíš tomu dát čas a prostor trpělivost! AnoBudu na to mysletAle jsou šik,jinak bych do nich nešel.Childe se těší až je dá na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 Právě teď, childe napsal: @mlsoun1 hele nech si ty provokace já už skoro nevím jak sluníčko vypadá To příjde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2024 tvl ja to zas dal jinam,achjo,omluva!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2024 nejde to smazat, jen sdílet jen to ještě dál rozeslat , asi je to nějaké bezpečnostní opatření fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 takze na jipce.mi je nechali asi 10 min, pak mi dali místo nich kanilu... takze mechanicke hodinky výdrž v těchto místech příliš dlouhou nemaj... ze zkušenosti vím, že casia vydrží dýl... vic se podobaj těm nemocničním věcem asi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 před 58 minutami, kaktusář napsal: takze na jipce.mi je nechali asi 10 min, pak mi dali místo nich kanilu... takze mechanicke hodinky výdrž v těchto místech příliš dlouhou nemaj... ze zkušenosti vím, že casia vydrží dýl... vic se podobaj těm nemocničním věcem asi.. co je dát na druhou ruku? já ruce střídám a je to jen o zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 před 1 hodinou, childe napsal: co je dát na druhou ruku? já ruce střídám a je to jen o zvyku podle mě by mě dali kanilu na druhou ruku, jsou nevypočitatelní... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 na pravé ruce jsem hodinky nikdy v životě neměl...nesvedu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 Tak měj hodinky na obou rukách (longiny máš dvoje a žena ti s tím pomůže) a jedny ti zůstanou ať si vyberou jakoukoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 teď to bylo tak, že pravá ruka byla zapojená na tu krabičku co dělá píp + měřič tlaku + saturace - to byla pravá a v levé byla kanila a kapačka s drogou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 před 2 minutami, kaktusář napsal: teď to bylo tak, že pravá ruka byla zapojená na tu krabičku co dělá píp + měřič tlaku + saturace - to byla pravá a v levé byla kanila a kapačka s drogou To mi připomíná jednu scénu s Monty Pythonů: smysl života..."máme tu ten přístroj co dělá ping" .... "hmmm ... tak to je v pořádku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2024 a to je přesně ta scéna, kterou jsem citoval... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se