Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred mnohymi rokmi som vstupil do sveta hodiniek a moje prve poriadne swiss made hodinky boli prave Longinesky chrono v modrej farbe. Uz davnejsie som citil nutkanie aby som zariadil do zbierky nejake a stalo sa. 
Som rad ze som ich kupil :) Za tie peniaze fakt suprove :) 

IMG_8574.jpeg

• Like 7
  • Dát hlas 2
Odesláno
V 17. 4. 2025 v 10:13, PavelH napsal:

GMT

IMG_6264.jpeg

Skromný dotaz…. Kdy se ti začíná přehazovat datum? Mě se po 23:00 začne “ překlápět “ a až ve 0:10 se dopřeklopí …… myslím v běžném chodu….. při ručním nastavování jsem to ještě nezjišťoval. Nemám jiné true GMT se kterými bych to porovnal …. 

Odesláno
před 51 minutami, FantasticFabio napsal:

Skromný dotaz…. Kdy se ti začíná přehazovat datum? Mě se po 23:00 začne “ překlápět “ a až ve 0:10 se dopřeklopí …… myslím v běžném chodu….. při ručním nastavování jsem to ještě nezjišťoval. Nemám jiné true GMT se kterými bych to porovnal …. 

Myslim, ze by to tak nejak odpovidalo, ted je nemam u sebe, ale vyzkousim pak. Nicmene, z nastavovani vim, ze to tak nejak vychazi dle popisu, mozna, ze se dopreklopi i trosku pozdeji.

• Díky 1
Odesláno
V 18. 4. 2025 v 11:59, PavelH napsal:

Myslim, ze by to tak nejak odpovidalo, ted je nemam u sebe, ale vyzkousim pak. Nicmene, z nastavovani vim, ze to tak nejak vychazi dle popisu, mozna, ze se dopreklopi i trosku pozdeji.

@FantasticFabio - takze update ode me: Zacne se preklapet v cca pul dvanacte a dopreklopi az k 1 hodine. Takze si myslim, ze uplne v cajku.

Odesláno
před 53 minutami, PavelH napsal:

@FantasticFabio - takze update ode me: Zacne se preklapet v cca pul dvanacte a dopreklopi az k 1 hodine. Takze si myslim, ze uplne v cajku.

Děkuju😁👍😂🙈✌️mam ještě jedny true gmt, ale jsou no date, takže není s čim porovnat, zbytek jsou office…. A ty překlápí za5 12 nebo 5po 12…… 

Odesláno
GMT
IMG_6264.thumb.jpeg.db0c15685f4bede7810d865bb15d6a9e.jpeg
Nádhera! Dlouhouu dobu pokukuju po Hydrach, ale todle je ještě hezčí.

Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk

Odesláno

Dnes celý den tyhle LLM

Screenshot_20250423_204810_Gallery.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...