FantasticFabio Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 24. 3. 2025 v 12:30, Kupa54 napsal: LLD na vintage kůži To je XC 60?
Kupa54 Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: To je XC 60? Nene, stará dobrá C30. 1
FantasticFabio Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Normálně GMT , ale o půlnoci jednoručky 1 1
ADIkov Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Pred mnohymi rokmi som vstupil do sveta hodiniek a moje prve poriadne swiss made hodinky boli prave Longinesky chrono v modrej farbe. Uz davnejsie som citil nutkanie aby som zariadil do zbierky nejake a stalo sa. Som rad ze som ich kupil Za tie peniaze fakt suprove 7 2
Petrt Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Nový mazel v quartzu pro manuální činnost a sport. 2 1
FantasticFabio Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 17. 4. 2025 v 10:13, PavelH napsal: GMT Skromný dotaz…. Kdy se ti začíná přehazovat datum? Mě se po 23:00 začne “ překlápět “ a až ve 0:10 se dopřeklopí …… myslím v běžném chodu….. při ručním nastavování jsem to ještě nezjišťoval. Nemám jiné true GMT se kterými bych to porovnal ….
PavelH Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 51 minutami, FantasticFabio napsal: Skromný dotaz…. Kdy se ti začíná přehazovat datum? Mě se po 23:00 začne “ překlápět “ a až ve 0:10 se dopřeklopí …… myslím v běžném chodu….. při ručním nastavování jsem to ještě nezjišťoval. Nemám jiné true GMT se kterými bych to porovnal …. Myslim, ze by to tak nejak odpovidalo, ted je nemam u sebe, ale vyzkousim pak. Nicmene, z nastavovani vim, ze to tak nejak vychazi dle popisu, mozna, ze se dopreklopi i trosku pozdeji. 1
Blackhawk1971 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna 6 hours ago, Campino said: Na nakupoch To je klasika klasik , gratuluji , nemaji chybu 1
PavelH Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna V 18. 4. 2025 v 11:59, PavelH napsal: Myslim, ze by to tak nejak odpovidalo, ted je nemam u sebe, ale vyzkousim pak. Nicmene, z nastavovani vim, ze to tak nejak vychazi dle popisu, mozna, ze se dopreklopi i trosku pozdeji. @FantasticFabio - takze update ode me: Zacne se preklapet v cca pul dvanacte a dopreklopi az k 1 hodine. Takze si myslim, ze uplne v cajku.
FantasticFabio Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna před 53 minutami, PavelH napsal: @FantasticFabio - takze update ode me: Zacne se preklapet v cca pul dvanacte a dopreklopi az k 1 hodine. Takze si myslim, ze uplne v cajku. Děkujumam ještě jedny true gmt, ale jsou no date, takže není s čim porovnat, zbytek jsou office…. A ty překlápí za5 12 nebo 5po 12……
LibiZ Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna GMTNádhera! Dlouhouu dobu pokukuju po Hydrach, ale todle je ještě hezčí.Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se