PavelH Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Před hodinou, LibiZ napsal: Nádhera! Dlouhouu dobu pokukuju po Hydrach, ale todle je ještě hezčí. Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Kdyz tehda vyhlasili, ze tyhle budou i ve 43 mm, tak jsem je hned objednal. No, trvalo jim to, ale mam je moc rad
LibiZ Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Kdyz tehda vyhlasili, ze tyhle budou i ve 43 mm, tak jsem je hned objednal. No, trvalo jim to, ale mam je moc rad43? :-O Tak buď působí ta černa menší nebo máš velké zápěstí...Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk
PavelH Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna před 1 minutou, LibiZ napsal: 43? Tak buď působí ta černa menší nebo máš velké zápěstí... Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Asi kombinace, treba Bcka mam taky 44 a sedi idealne na zapesti. Zkousel jsem tyhle prave i v 41 a k tomu jsem mel na vyzkouseni LHC black v keramice. A i ta velikost rozhodla, ze chci ty vetsi. 1
FantasticFabio Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Musel jsem na léto vyměnit kůži za tah. 1
Tomino2007 Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Ahoj, mé první Longines. Ten příběh a vzhled mi tak dlouho nedával spát, až jsem koupil. A jsem nadmíru spokojen. Zatím střídám kůži i NATO a obojí paráda. Ač zde bylo dost negativních komentářů, za mě parádní. 4 1
horskjan Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 13 hodinami, Tomino2007 napsal: Ahoj, mé první Longines. Ten příběh a vzhled mi tak dlouho nedával spát, až jsem koupil. A jsem nadmíru spokojen. Zatím střídám kůži i NATO a obojí paráda. Ač zde bylo dost negativních komentářů, za mě parádní. Longines má posledních pár let krásný kousky. Tyhle Tvé nejsou určitě pro každého, ale hlavně že dělají radost Tobě, užívej Jedny stejné vídám pravidelně u nás v kantýně... 1 1
FantasticFabio Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Ani v práci je nechci odkládat, takže bavlněná rukavice přes a pak ješte pracovní rukavice…..ta přesnost COSC je víc než návyková…. Ty bestie dělají +/_ 1sec denně ….. docela mě to ničí ! 2
FantasticFabio Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Ráno po 5:00 , když ještě není pořádný světlo….. cesta z práce…..stejně to nevyfotím , tak jak to já vidím…. Ten antireflex je okouzlující, čovek má někdy pocit, že jedou bez skla 1 1
Tomino2007 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Na slunci vypadají zas jinak - ručky. Popravdě, užívám si jich, zatím nesundám z ruky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se