Pilfour Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Roztomilé . Doufám, že Hamilton bude tímhle vintage směrem i nadále pokračovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 tuším někde psali 33mm mezi 4-10 indexem a 36mm lug-to-lug Díky.Samotné na fotkách vypadají super, ale bude to chtít vidět v reálu. Přijde mi to už moc malé.A samozřejmě škoda, že cena oproti Khaki Field Mechanical o tolik vzrostla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Veľmi sa mi páčia, len tiež nie úplne chápem ten rozdiel v cene oproti khaki fieldom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Jsou už někde k vidění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 (upraveno) Detailnější představení na Hodinkee. Líbí se mi čím dál tím víc, ale ta cena a minerál... Upraveno 5. října 2019 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Líbí se mi čím dál tím víc, ale ta cena a minerál... Přesně to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ten mineral je totalni ulet. Dobovej vypouklej plast dobry, safir dobry, mineral nahovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Právě, moc nechápu, co je k tomu vedlo. Plast by mi taky nevadil. Moc mě teda nebere ani to dýnko na šroubky Asi se na ně ale stejně podívat půjdu, až někde budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Asi bych upřednostnil větší (38 mm) se safírem a COSC - je to k mání od Chr. Warda.A nabízí k tomu i ten kovový náramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Tak to asi nakonec bude safír... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 ZajímavýNa jejich stránkach je pořád minerál: Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 to je divné - já tam vidím trochu jiný text....a že by na minerál dávali oboustranný AR? to mi hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Všude se mluví o minerálu. Vzhledem k tomu, že už jsou normálně dostupné v e-shopech, se obávám, že to s tím safírem byl jen překlep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 A teda, já bych i ten minerál při správné ceně zvládnul. Ale skoro za 20k mě to štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 První video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 to velikost bych tak neprožíval, ale fakt by mne zajímalo, jak je to s tím AR, na minerálu je to nezvyklé... a souhlasím, že v té ceně už mohl být safír, pokud v tom není nějaký jiný důvod či záměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 to velikost bych tak neprožíval, ale fakt by mne zajímalo, jak je to s tím AR, na minerálu je to nezvyklé... a souhlasím, že v té ceně už mohl být safír, pokud v tom není nějaký jiný důvod či záměr AR na minerálu není problém, měl jsem AR i na Seiko Hardlexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Neřekl bych, že bude nějaký zásadní cenový rozdíl mezi minerálem a safírem (teda v objemu, jaký Hamilton odebírá, n.b. když safír dává i do modelů o polovinu levnějších). Snahu ušetřit bych za tím nehledal. Buď bude problém s dostupností konkrétního tvaru a rozměru, nebo to tak prostě chtěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 ... nebo to tak prostě chtěli. hm... ale proč? Je pravděpodobné, že tu nejde o cenu materiálu kvůli snižování nákladů, i když, kdo ví...Něco se u Hamiltonů změnilo - na jedné straně Hamilton čím dál častěji používá AR, na druhé straně čím dál méně hodinek má WR 100M, jak u nich bývalo zvykem, dokonce i u pilotek, a teď najednou minerál, který téměř nepoužívali... Rád bych tomu porozuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se