Faster Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Dobry den, zadam o radu mam moznost koupit tyto Omegy Seamaster, ale nemam poneti o jaky model se jedna jestli to neni fake pripadne jaka je orientacni cena apod. Dekuji za kazdou radu predem Petr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Podívej se na fotky na netu, jak má vypadat lumibod na lunetě. Jak má být dlouhá hodinová ručka.Podle mě škoda slov. Kvalita fotek je první měřítko. Děs běs.
tommasini Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Jo a chybí datumovka :-) tvl to jsem si nejdřív vůbec nevšimnul.
Faster Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 No mam se na ne jit podivat dnes odpoledne a cena je velmi velmi nizka , na chrono24 jsem je nenasel, a ano chybi datumovka celkove se to jevi jako fake
tommasini Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 (upraveno) Jít se na ně dívat je absolutní ztráta času. Cenu nemají žádnou. Je to jasný fake. Upraveno 30. srpna 2019 uživatelem tommasini
Faster Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Ok mockrát děkuji ušetřený čas.
tommasini Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Není zač. A jen doplním, že jde Planet Ocean a na chronu 24 jsou. Viz odkaz: https://www.chrono24.de/search/index.htm?query=Omega+Planet+Ocean+Orange+Chronograph&dosearch=true&searchexplain=1&watchTypes=&accessoryTypes=&goal_suggest=1 Taky jsem po nich jeden čas dost toužil :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se