Mech Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Taky Prim. Nedávno jsem ho dal opravit poté, co už roky nefungoval, ale manželka mě s ním vykázala z bytu, protože tikání bylo slyšet snad všude. Tak ho teď mám v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Na ceste /v procese renovácie/ sú ešte jedny pieskovo žlté Sporty I. generácie a čochvíľa by mali pribudnúť i jedny Sport quartz... Ale teraz, ako som sľúbil caliber 50 a 52: Na budúce caliber 55 a 57 a možno príde i kúzelník a pridá ďalšie ... Velká gratulace do BB padesátky s modrým číselníkem, to je teda něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Tohle mi včera vnutili v hodinářství (neee, kecám, musel jsem hezky poprosit) Některé typy jsem ani neznal, třeba vám to pomůže při sbírání. Když tak to mohu nafotit tak, aby to bylo velké a detaily více patrné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Takže to bylo Gale asi takto: Pěkně prosím, naval ten katalog, nebo tě odprásknu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Takže to bylo Gale asi takto: Pěkně prosím, naval ten katalog, nebo tě odprásknu??? Skoro Spíše to bylo tak, že jsem chtěl dvoje staré hodinky, ale oni mi jich vnutili asi desatero, že prý to chtějí prodat jen všechno naráz. Nakonec jsem souhlasil, ale asi jsem se u toho dost otráveně ksichtil, takže mi ten plakát dali jako bolestné. Měli dva stejné - já jsem dostal ten víc ošoupaný Asi ho někomu věnuji, nějakému sběrateli. Kdo ode mne koupí jako první nějaké hodinky Prim, dostane plakát jako bonus zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Skoro Spíše to bylo tak, že jsem chtěl dvoje staré hodinky, ale oni mi jich vnutili asi desatero, že prý to chtějí prodat jen všechno naráz. Nakonec jsem souhlasil, ale asi jsem se u toho dost otráveně ksichtil, takže mi ten plakát dali jako bolestné. Měli dva stejné - já jsem dostal ten víc ošoupaný Asi ho někomu věnuji, nějakému sběrateli. Kdo ode mne koupí jako první nějaké hodinky Prim, dostane plakát jako bonus zdarma Časem, až budeš vydávat paměti, prosím udělej mapku, kde jsi podobné kousky prováděl. Já si nedokážu představit, kde podobný obchůdky ještě jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Časem, až budeš vydávat paměti, prosím udělej mapku, kde jsi podobné kousky prováděl. Já si nedokážu představit, kde podobný obchůdky ještě jsou. V Brně Ze stejného mám i ty nástěnné hodiny. Abych se držel vlákna, dám sem tři fotky. Hezky barevné dětské 66ky a dámské 80ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Zdravím, ako som sľúbil teraz cal. 55 a 57 /toho nie je veľa/: Tak pridám ešte cal. 96: Tak to by bolo na dnes, hádam, dosť ... Najbližšie cal 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Zdravím, ako som sľúbil teraz cal. 55 a 57 /toho nie je veľa/: Tak to by bolo na dnes, hádam, dosť ... Najbližšie cal 66 Nechci ti kazit radost, ale ta pouzdra mi vůči kalibrům a číselníkům nesedí, připadají mi novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 tak si nebudou originál ani ty sporty s hnědým ciferníkem, nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 tak si nebudou originál ani ty sporty s hnědým ciferníkem, nebo jo?[/quote Tiež som si nebol istý, ale hodinár ma presviedčal, potom čo ich rozobral, že patria spolu ....ako ten cal 55 tak aj tie automaty. Pôvodné púzdro na tých 55 kách bolo hodne opotrebované, doškriabané a obdraté, ale tento istý typ...A keďže nie je katalóg .... ťažko mne laikovi polemizovať s hodinárom so 45 ročnou praxou vyučenému v Prime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 Zdravím všetkých ktorí sa ešte nedali znechutiť tým množstvom obrázkov. Dnes cal. 66, ale predtým ako úvod jeden zriedkavejší cal 64v nerezovom púzdre: Dizajnér sa asi dal inšpirovať pohľadom z periskopu ponorky, alebo streleckej veže bombardéra ...? .... Cal. 66 opať prednosť dámam: Pánskych modelov je veľmi veľa, preto ich rozdelím do viacerých častí, v každej niekoľko modelových radov: Nadnes hádam stačí, najbližšie pokračovanie cal. 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 Také mám doma pár kousků Prim, asi 350 až 400 kousků Pokusím se do konce týdne něco nafotit a pak to sem hodím Bohužel už se koníčku tolik nevěnuji a raději jezdím na motorce Nevadí, počkáme do zimy u nás, v Liberci, končíme s motorkou tak v půli října, v Táboře možná koncem října, to už je za chvíli... u mě je to naopak, už tolik nejezdím, páč jsem furt na netu... ba ne, jsem v práci, takže na motorku moc času už nezbývá - a v zimě, když je míň práce, tak se zase jezdit nedá... tak blbnu s hodinkama. Mám sice jen zlomek tvé sbírky, ale taky něco v zimě nafotím... Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 to Alomoh: ... myslím, že v zimě už nebudu mít co fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Alomoh, vsechna cest a klobouk dolu..., ty 64ky jsou zajimave a take se mi velmi libi ty damske cerno-bile 66ky. Tesim se na pokracovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Vďaka za vytrvalosť a trpezlivosť. Takže pre tých čo to zaujíma dnes pokračovanie cal. 66: Nabudúce, dokončenie cal 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Vďaka za vytrvalosť a trpezlivosť. Takže pre tých čo to zaujíma dnes pokračovanie cal. 66: Nabudúce, dokončenie cal 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Dokončenie cal 66 Sem patria ešte tzv Detské Sporty, ktoré si môžete pozrieť v časti predstavujúcej modely Sport Najbližšie modely cal 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2008 Zdravím všetkých "vytrvalcov".... pokračujeme cal 68, dnes diel prvý/z celkového počtu dvoch/: Pokračovanie cal 68 zajtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 6. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Nerad se opakuju, ale tohle je opravdu parádní sbirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se