daniel_suchanek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ahoj všem, snad poradíte.Našel jsem doma po mámě při vyklízení pozůstalosti starší hodinky Junghans, chybí jim ale hřídelka a korunka. Jsou to obyč. quartz, ale, jsou po mámě... tak bych je chtěl dát do kupy a dát je své přítelkyni.Tušíte kde bych je v ČR mohl sehnat? Případně mám se zkusit spojit přímo s firmou? Díky dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudarta Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Potřebuji opravit keramický řemínek hodinek Junghans Mega Solar. Kde mohu najít servis V Praze 4-Modřany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 V Modřanech určitě nikde, zkus Chronoshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudarta Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Přímo v ČR autorizovaný servis Junghans není, nejbližším servisem (a servisem pro ČR, Maďarsko, Slovensko a Rakousko jestli se nepletu) je firma Uhr-Werk z Vídně ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudarta Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel_suchanek Odesláno 12. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 V 6. 5. 2020 v 18:51, Jirka19 napsal: Přímo v ČR autorizovaný servis Junghans není, nejbližším servisem (a servisem pro ČR, Maďarsko, Slovensko a Rakousko jestli se nepletu) je firma Uhr-Werk z Vídně ;-) Díky moc. psal jsem do Junghansu a tam je to passe. d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 V 12. 5. 2020 v 19:02, daniel_suchanek napsal: Díky moc. psal jsem do Junghansu a tam je to passe. d Ten Uhr-Werk z mé zkušenosti komunikuje, tak snad to dobře dopadne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 V 12. 5. 2020 v 19:02, daniel_suchanek napsal: Díky moc. psal jsem do Junghansu a tam je to passe. d To tě poslali natvrdo do háje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se