Přejít na obsah

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zanedlouho budu mít další velkej výdaj, cca 25tis. se v tom schová, skoro 50tis. už ne ... :(

Chci ale nejdřív ještě vidět B, jestli by to bylo možný, abych mohl zodpovědně hlasovat, přinejhoršim začnu malou domácí válku, abych si nakonec ty nádhery pořídil ... :D

Odesláno

B by som, chcel, velmi by som chcel, ale kedze planujem dalsiu akviziciu a MoiMo doslo necakane, tak som musel zahlasovat za A :(

Odesláno

Se mnou je to stejné jako s většinou srdcem jsem pro B (odlišný strojek je obrovské lákadlo), ale peněnženka a rodina nedovolí jinou variantu než A.

Mimochodem jakto, že se najednou jedná o limitku 50 kusů, přece se původně hovořilo o 100 kusech? A co tedy bude s mým číslem 074/100?

Odesláno (upraveno)
Se mnou je to stejné jako s většinou srdcem jsem pro B (odlišný strojek je obrovské lákadlo), ale peněnženka a rodina nedovolí jinou variantu než A.

Mimochodem jakto, že se najednou jedná o limitku 50 kusů, přece se původně hovořilo o 100 kusech? A co tedy bude s mým číslem 074/100?

50+50=100 :rolleyes: Jsou tu v podstatě dvě cílové skupiny, které je potřeba uspokojit. 074 je nejspíš nenávratně v prachu u cesty, kterou návrh prošel. :(

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno

No během 20-ti hodin zajímavý výsledek A : B v poměru 8 : 10 (a pokud lze předpokládat účast obou hlavních "strůjců" tak 8 : 12).

Vypovídá to o vnitřním boji všech účastníků a mám za to, že boduje kalibr TT svou nevšednostní, ale cena určuje volbu varianty. Takže otázka na strůjce: lze vůbec najít případný kompromis? Mám za to, že s cenou 30-35k by o variantě C=(0,4A+0,6B) už uvažovala převážná většina a vše by se rozběhlo snáz. Zpracovat obě varianty souběžně se mi zdá nereálné (obě vyjedou s cenou) a preference jedné povede k odlivu zájemců o druhou (plus minus).

Bude samozřejmě vhodné počkat do konce hlasování a pokud je můj předchozí kalkul předčasný a nemístný, tak mě utněte.

Ještě k raženému dýnku. Příští týden bych mohl mít k dispozici cenový nástřel pro ražbu nerezového dýnka od dvou firem z oboru. Obratem předám.

Odesláno (upraveno)
No během 20-ti hodin zajímavý výsledek A : B v poměru 8 : 10 (a pokud lze předpokládat účast obou hlavních "strůjců" tak 8 : 12).

Vypovídá to o vnitřním boji všech účastníků a mám za to, že boduje kalibr TT svou nevšednostní, ale cena určuje volbu varianty. Takže otázka na strůjce: lze vůbec najít případný kompromis? Mám za to, že s cenou 30-35k by o variantě C=(0,4A+0,6B) už uvažovala převážná většina a vše by se rozběhlo snáz. Zpracovat obě varianty souběžně se mi zdá nereálné (obě vyjedou s cenou) a preference jedné povede k odlivu zájemců o druhou (plus minus).

Bude samozřejmě vhodné počkat do konce hlasování a pokud je můj předchozí kalkul předčasný a nemístný, tak mě utněte.

No, já jsem si udělal tabulku o vývoji a současně obodoval pravděpodobnost, že někteří vezmou i druhou alternativu.

Mám pocit, že výsledek je zatím tento:

(10,2 pro A - 7,4 pro B )

A_B_29.7.08.pdf

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Ještě k raženému dýnku. Příští týden bych mohl mít k dispozici cenový nástřel pro ražbu nerezového dýnka od dvou firem z oboru. Obratem předám.

Mě osobně by bylo možné ukecat do 30k, ale víc už asi fakt ne...tedy - co varianta A + navíc ten krásný stroječek? Nebylo by to pro ostatní lákavé? Vypouklý safír, šroubováčky nebo ryté dýnko bych obětoval za levné minerální sklo (protože kdo by si to kupoval a chtěl plné?). Tož tak.

Odesláno
Mě osobně by bylo možné ukecat do 30k, ale víc už asi fakt ne...tedy - co varianta A + navíc ten krásný stroječek? Nebylo by to pro ostatní lákavé? Vypouklý safír, šroubováčky nebo ryté dýnko bych obětoval za levné minerální sklo (protože kdo by si to kupoval a chtěl plné?). Tož tak.

Tohle je dobrý postřeh. S tím souhlasím.

U levné verze s Unitasem ryté dýnko, ale pokud bude v té dražší verzi tenhle mazel, pak rád oželím dýnko s N, abych si mohl vychutnat průhled.

Odesláno (upraveno)

Rozhodně by bylo dobré použít toho fešáka :) Unatas je to samé jako 2824 ... už jenom ta rezerva chodu z těch hodinek udělá něco co se tady neválí v každém šuplíku... Navíc si to porovnejte s jinýma limitkama co tady na foru vznikly... Když tam šoupnem Unitas, tak to bude jen o maličko lepší a maličko lacinější... :) Navíc jak říkám, pokud tam bude takováto nevšednost, tak se postupně přidají další kteří zatím jen z dálky přihlížejí ...Dnes jsem mluvil s jedním takovým... jeho verdykt "120 hodin? Do toho bych šel" :D

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno
Rozhodně by bylo dobré použít toho fešáka :) Unatas je to samé jako 2824 ... už jenom ta rezerva chodu z těch hodinek udělá něco co se tady neválí v každém šuplíku... Navíc si to porovnejte s jinýma limitkama co tady na foru vznikly... Když tam šoupnem Unitas, tak to bude jen o maličko lepší a maličko lacinější... :) Navíc jak říkám, pokud tam bude takováto nevšednost, tak se postupně přidají další kteří zatím jen z dálky přihlížejí ...Dnes jsem mluvil s jedním takovým... jeho verdykt "120 hodin? Do toho bych šel" :D

čili co říká velevážené osazenstvo na variantu "zlaté střední cesty", která nejenže vrací cenu do řekněme obhájitelných výšin, na druhé straně ale přináší něco opravdu špičkového a originálního. S unitasem je hodinek plno, mě navíc rozměr 42 bez problémů vyhovuje a "Nemovský" ciferník nevadí, i když jsem četl jen to o těch nedělích a balónu :worried_anim:

Tady je tedy cimrmanův slavný úkrok stranou:

- pouzdro vlastního designu a výroby v l.e. 50 kusů. Kvůli největšímu sériově vyráběnýmu safíru (36 mm) bude o vel. 42 mm

- ciferník vlastního designu a výroby (i plastickej)

- sériovou standardní vodotěsnou korunku o pr. 6,5 mm. Je možné ji asi i nějak vožužlat, tak aby chytla trochu jinej "look". to se občas dělá.

- sériový safírový sklo plochý tl.1,4 mm o pr.36 mm s vnitřním antireflexem

- průhledný dýnko, dle rozdílu bud minerál či safír

- vlastní ručky (min. a hod.) vteřinová bude sériovka.(nebo nějaký parádní sériový Swiss ručky)

-origo řemen dle designu simon&hciq

- šroubovací stěžejky, když se smíříte s šíří pásku 22 mm,jinak klasika pérová

- již dříve deklarovaný stroj TT 7..-.. (je to v jednání) pro mne zatím několik neznámých a trochu větší riziko

- krabice, obrázky,kecy, pseudocertifikáty a nějaký drobnosti okolo jako šroubovák nebo stěžejkošťoural, další stěžejky, leštící hadry a podobný ptákoviny jsou samozřejmostí.

Odesláno
čili co říká velevážené osazenstvo na variantu "zlaté střední cesty", která nejenže vrací cenu do řekněme obhájitelných výšin, na druhé straně ale přináší něco opravdu špičkového a originálního. S unitasem je hodinek plno, mě navíc rozměr 42 bez problémů vyhovuje a "Nemovský" ciferník nevadí, i když jsem četl jen to o těch nedělích a balónu :worried_anim:

Tady je tedy cimrmanův slavný úkrok stranou:

.....

No, nezní mi to úplně špatně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...