Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

rozhlížím se pomalu po hodinkách. Po hodinkách už nějakou dobu pokokoju ale až teď je reálná šance, že dám dohromady nějakou kačku abych si je mohl koupit. Chtěl bych pro začátek nějaké v cenně max. do 10 000,- kč. Ani nemusí být úplně nové pokud nebudou poničené.

Chtěl bych hlavně hodinky, které mě budou bavit :) nosím převážně košile a kalhoty (ne přímo oblek spíš uvolněnější styl) tak nějaké aby se netloukli.

Také bych určitě chtěl kožený pásek,ne kulaté a pokud možno ne Quartz

Předběžně jsem vybral (i když ne vždy nutně odpovídají požadavkům:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

festina_pozlacene_6700.bmp

Pokud mi někdo poradí, které z těchto a proč by doporučoval a nebo mě nasměroval na jiné v tomto stylu tak budu moc rád.

Díky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Souhlas. Ty Orienty vypadaji zajimave. Junghans jsou asi quartz, ale maji myslim i nejake mechanicke modely. Festinu nebrat!!!!!

Mrknul bych treba jeste na nejake Poljot nebo Zeppelin.

Odesláno
Z mě tedy jednoznačně ty Orienty, kvalita dobrá, vzhled za mě taky ( trochu retro... ) jinak z hranatých jsou celkem zajímavé i kousky od Vostoku

na ty vostoky jsem taky koukal ale nějak se bojim kvality. Možná je to jen vsugerovaný ale podle recenzí některých lidí je kvalita kus od kusu hrozně rozdílná.

Odesláno
Souhlas. Ty Orienty vypadaji zajimave. Junghans jsou asi quartz, ale maji myslim i nejake mechanicke modely. Festinu nebrat!!!!!

Mrknul bych treba jeste na nejake Poljot nebo Zeppelin.

Ahoj,

proč festinu nebrat? Můžeš napsat malinko konkrétněji? Opravdu nejsem extra zběhlí ale mě se zrovna ty festiny líbí nejvíc :suicide_anim:

Odesláno
na ty vostoky jsem taky koukal ale nějak se bojim kvality. Možná je to jen vsugerovaný ale podle recenzí některých lidí je kvalita kus od kusu hrozně rozdílná.

No je to asi částečně pravda, já mám ale s Vosktokem a Poljotem vynikající zkušenost a navíc servis je za babku a cena hodinek je směšná... Tedy když už se náhodou něco stane tak to velmi levně napravíš. Mám ruských hodinek řadu a rozhodně se těším, že přibudou další.

Odesláno
No je to asi částečně pravda, já mám ale s Vosktokem a Poljotem vynikající zkušenost a navíc servis je za babku a cena hodinek je směšná... Tedy když už se náhodou něco stane tak to velmi levně napravíš. Mám ruských hodinek řadu a rozhodně se těším, že přibudou další.

je pravda, že první hodinky (nepočítám li swatchky :)) by neměli být zbytečně drahé.Předpokládám, že až dozraju budu pokračovat. Ted budu tak rok číst tyhle webovky :(

A přijde mi, že ty vostoky jsou na cenu parádní dost ale neviděl jsem je v reálu. Ještě sem koukal na pár kousků od Emporio Armani.

Odesláno
je pravda, že první hodinky (nepočítám li swatchky :)) by neměli být zbytečně drahé.Předpokládám, že až dozraju budu pokračovat. Ted budu tak rok číst tyhle webovky :(

A přijde mi, že ty vostoky jsou na cenu parádní dost ale neviděl jsem je v reálu. Ještě sem koukal na pár kousků od Emporio Armani.

EA je šmuk, to už můžeš koupit kde co ...

Odesláno

A co Eterna 1935? Jedny jsou na ebay a par jich je na chrono24.

Vzhledem ke 40. výročí a ve světle posledních prohlášení, bych tedy jaksi byl z ideologických důvodů proti ruským hodinkám :thumbsdown_anim:

Odesláno
A co Eterna 1935? Jedny jsou na ebay a par jich je na chrono24.

Vzhledem ke 40. výročí a ve světle posledních prohlášení, bych tedy jaksi byl z ideologických důvodů proti ruským hodinkám :thumbsdown_anim:

hmmmm ty jsou super ale většinou dost nad moje možnosti :( na ebayi to neumím :) moje Angličtina je dobrá asi jako moje hra na piano (umim ovčáky a kus lambády :crying_anim02:

Odesláno

Další možností jsou hodinky Atlantic¨, solidní švýcarská firma, sice žádný hi-end, ale účel by mohly splnit

Atlantic - Worldmaster Square Chrono Retrograde

strojek boužel quartz

atlantic-worldmaster-square-retrograde531.jpg

Atlantic Worldmaster Square

tentokrát automat a stará dobrá ETA 2824-2

iworldsquare386117.jpg

Odesláno
Další možností jsou hodinky Atlantic¨, solidní švýcarská firma, sice žádný hi-end, ale účel by mohly splnit

strojek boužel quartz

atlantic-worldmaster-square-retrograde531.jpg

Atlantic Worldmaster Square

tentokrát automat a stará dobrá ETA 2824-2

iworldsquare386117.jpg

tak tohle je pěknej typ .)

Ty první mě vzhledově velmi zaujaly jen je nemůžu na netu nikde najít. Škoda to Quartzu. Kombinace obou modelů by byla to pravé :) nemáš odkaz kde se dají koupit a přečíst o nich něco víc?

Odesláno (upraveno)
tak tohle je pěknej typ .)

Ty první mě vzhledově velmi zaujaly jen je nemůžu na netu nikde najít. Škoda to Quartzu. Kombinace obou modelů by byla to pravé :) nemáš odkaz kde se dají koupit a přečíst o nich něco víc?

Elegant, nüchtern, rassig ? ein prachtvoller Chronograph für diejenigen, die sportlich-schicke Uhren suchen zum kleinen Preis. Eine Uhr für den aktiven, zukunftsorientierten Mann: die retrograden Anzeigen bilden auf dem Zifferblatt das unerbittliche Fortschreiten der Zeit .

• Movement Quarz
  • Functions Stunde, Minuten, Sekunde, Datum und retrograde Chronographenfunktion
  • Case Edelstahl, 36 mm
  • Saphirglas bombiert, entspiegelt
  • Gehäuseboden verschraubt
  • Dial Braun mit poliertem Index als Appliken und silbernen Zeigern
  • Chrono mit retrogradem 5-Stunden-Zähler bei der 2 und 60-Minuten-Zähler bei der 10
  • 30-Sekunden-Zähler auf Kreisbogen von 9 h bis 3 h
  • Datumsfenster bei der 4
  • Bracelet/Strap Leder braun, Dornschliesse
  • Other versions Gehäuse Goldplaqué (Rot- oder Gelbgold)
  • Zifferblatt Silber oder schwarz
  • Stahlband, Faltschliesse
Upraveno uživatelem thesis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...