Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Omlouvám se, máš pravdu. Čerpal jsem odtud, ale přehlédl jsem se, nebyla to chyba google. Týmy které jsem napsal by se měli ucházet o poslední volné místo zřejmě po BMW. Nemusíš se omlouvat , je škoda, že jsi neměl pravdu s Prodrive a nebo ještě lépe s Epsilon Euskadi. Epsylonu, Lole a Prodrive jsem fandil. Zjistil jsem si nějaké podrobnsti a nakonec mě nejvíc zaujal právě Epsilon. Jsem moc zvědav na křeče Manoru, nečetl jsem zatím nic moc dobrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Nijak hlouběji se o F1 nezajímám, ale Prodrive je sympatický. Pamatuji si, že již někdy v roce 2007 se jednalo, že by v sezóně 2008 Prodrive měl jezdit, ale nakonec to nějak padlo, kvůli dodávkám vozů od McLarenu, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 (upraveno) Nijak hlouběji se o F1 nezajímám, ale Prodrive je sympatický. Pamatuji si, že již někdy v roce 2007 se jednalo, že by v sezóně 2008 Prodrive měl jezdit, ale nakonec to nějak padlo, kvůli dodávkám vozů od McLarenu, že? Přesně. Co to máš v avataru ? Upraveno 2. září 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Co to máš v avataru ? Starý mě omrzel, něž najdu něco pěkného "hodinkového", nasadil jsem I Love Blonde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Výstava 10 monopostů F1 v Arkádách na Pankráci více zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Výstava 10 monopostů F1 v Arkádách na Pankráci více zde Půjdu se podívat, zajímá mě Jordan. Třeba se objeví i nějaké příslušnice z paddocku Jordanu. zdroj http://watch-happening.blogspot.com/2009/1...6-day-date.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 (upraveno) Výstava 10 monopostů F1 v Arkádách na Pankráci více zde Mohu jen doporučit, málokdy se najde v "shopping centru" něco tak zajímavého;) Černá JPS s nápisem "Ayrton Senna" u kokpitu mně dostala. (doporučuji si představit, v jakém prostoru má pilot nohy a k tomu si vzpomenout na nějaký live záběr z kamery na monopostu, šílené!) Edit: co se příslušnic týče - ty lidi kolikrát věděj, co chtěj LoL Upraveno 11. října 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 (upraveno) Mohu jen doporučit, málokdy se najde v "shopping centru" něco tak zajímavého;) Černá JPS s nápisem "Ayrton Senna" u kokpitu mně dostala. (doporučuji si představit, v jakém prostoru má pilot nohy a k tomu si vzpomenout na nějaký live záběr z kamery na monopostu, šílené!) Edit: co se příslušnic týče - ty lidi kolikrát věděj, co chtěj LoL Fakt mají Lotus Ayrtona Senny ? To je pecka, kdyby neměli už nic, tak tohle auto prostě musím vidět. Mám schovanou pěknou fotku, jukni. Upraveno 11. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Fakt mají Lotus Ayrtona Senny ? To je pecka, kdyby neměli už nic, tak tohle auto prostě musím vidět. Mám schovanou pěknou fotku, jukni. Paráda! Jj, stojí tam u východu směrem k City Tower, nechápal jsem stejně. Ty mašiny mají nevýslovnou hodnotu a nikdo u nich nestojí (krom hord turistů s foťákem, jak jsem dnes slyšel od mají drahé polovičky, co šla ráno pro pár drobností) včera dopoledne tam u aut skoro nikdo nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 ........................ Ty mašiny mají nevýslovnou hodnotu a nikdo u nich nestojí .................... Jsou to tutově originály ? Když jsem ještě pracoval, jezdíval jsem pravidelně do Berlína na druhou největší výstavu elektroniky na světě hned za Las Vegas. První tři dny byly jen kontraktační, nepřístupné veřejnosti a i tehdy byly originály F jedniček za řetězy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 (upraveno) Jsou to tutově originály ? Když jsem ještě pracoval, jezdíval jsem pravidelně do Berlína na druhou největší výstavu elektroniky na světě hned za Las Vegas. První tři dny byly jen kontraktační, nepřístupné veřejnosti a i tehdy byly originály F jedniček za řetězy. To nevím, včera jsem jen proletěl (byl to start a závěr sobotních 20ti nákupních kilometrů..), ale vypadaly "jetě". Jaguárek v zelené taky stojí za pozornost:) Edit.: jdu Ti je blejsknout, pokud se proderu davem.. Za chvíli jsem zpět. Upraveno 11. října 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Tak jsem zpátky s ochutnávkou;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 (upraveno) Díky, mám slzu v oku, pěkná směsice, silné turbomotory, pořádní piloti, jo, to byl rachot. Edit - černý Arrows vypadá hodně nebezpečně !!!! Ten ještě řídil Patrese ? Upraveno 11. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 černý Arrows vypadá hodně nebezpečně !!!! Ten ještě řídil Patrese ? tento konkrétně Mika Salo a Pedro Paulo Diniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 (upraveno) to gougy - posílám Ti další fotku z mého archivu o F1. Na snímku jsou shodou okolností zahynuvší piloti F1 Patrick Depailler a Ronnie Peterson spolu s majitelem stáje Tyrrell dřevorubcem Kenem Tyrrellem. Ronnie Peterson, pilot s hodně tvrdým ale nikdy bezohledným stylem jízdy byl a pořád je mým druhým nejoblíbenějším jezdcem f jedniček hned za Ayrtonem Sennou, kterého považuji za nejlepší pilota F1 všech dob. Peterson zahynul za volantem Lotusu na startu Monzy v roce 1978, za viníka nehody se dlouhou dobu považoval Riccardo Patrese. Patrick Depailler, jezdec se slabou kondičkou zase zahynul ve voze Alfa Romeo při tréningu na VC Něměcka v Hockenheimringu v roce 1980. Upraveno 11. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Super, příští tejden se snad do Arkád dostanu... Dovolím si jen malé upřesnění ke smrti Petersona. On zemřel ve špitálu a to dokonce až druhý den (viz text níž): "Úspěšný Švéd z první poloviny 70. let přestoupil v roce 1978 k Lotusu a úspěchy se vrátily zpět. Peterson dělal stájovou dvojku Mario Andrettimu a jejich vozy Lotus zcela ovládaly startovní pole. Nečekaná tragédie přišla na VC Itálie v Monze. Po zahřívacím kole se vozy seřazovaly na svá místa. Přední část pole zastavila, jezdci zezadu však byli ještě v pohybu, když startér pustil zelená světla. Zadní formule tak získaly výhodu, neboť startovaly ?letmo? za jízdy a rychle se dostávaly dopředu. Z šesté řady se dopředu protlačil Patrese, z páté řady Hunt. A právě do něj vrazil z levé strany jiný automobil (dodnes není objasněno zda Patrese nebo Scheckter) a Huntův McLaren naráží do Petersona. Lotus se Švédem se natočil a čelně vlétl do svodidel, přičemž se zdemolovala celá příď černého Lotusu až po volant. Vrak ještě sklouzl o svodidlech, než se úplně zastavil. Roztržené nádrže doslova explodovaly a vše se ocitlo v plamenech. Nešťastnému Švédovi okamžitě přiběhli na pomoc Hunt a Depailler. Pomohli jej dostat z ohnivého pekla. Jezdec byl rychle odvezen do nemocnice, kde lékaři zjistili sedminásobnou frakturu pravé holenní kosti, dvojnásobnou zlomeninu pravé stehenní kosti a dvojnásobnou zlomeninu levé nohy. Peterson byl operován. V nemocnici vládla dobrá nálada, lékaři rozdávali rozhovory a nechali natáčet televizí před Petersonovým pokojem. Druhý den přišel šok. Nemocnice vydala zprávu: ?V 5.45 hodin upadl Ronnie Peterson po dlouho trvajících operacích do komatu. Jezdec zemřel na toxikaci plic.? Prokurátor si vyžádal soudní pitvu a vyšlo najevo, že příčinou smrti byla tuková embolie jako následek dlouhotrvajících operací. Lékaři přitom závodníkovi nefiltrovali krev. Ronnie Peterson (1944 ? 1978) startoval ve 123 Velkých cenách, v deseti z nich zvítězil. Umístění v MS: 2. 1971 a 1978, 3. 1973, 5. 1974." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A s kondičkou ve spojitosti se smrtí Depaillera je to trošku diskutabilní: "Když v roce 1973 ukončil svou kariéru Jackie Stewart a zahynul Francois Cevert, angažoval Ken Tyrrell do své stáje Patricka Depaillera z Francie. Ten zažil s týme vzestupy i pády, jezdil dokonce i s revoluční šestikolkou. V roce 1979 přestoupil do Ligieru a pro rok 1980 se upsal Alfě Romeo. Při testování před Velkou cenou Německa v roce 1980 nešťastně havaroval. Stalo se v tzv. Východní zatáčce, kterou jezdci projíždějí rychlostí 260 km/h. Depaillerova Alfa Romeo projela zatáčku přímo a přídí narazila do svodidel. Před svodidly chyběly záchytné ploty, které ještě nebyly namontovány, protože do závodu chybělo sedm dní. Jejich role ležely za svodidly. O prudkosti nárazu svědčí fakt, že pedály brzdy a plynu byly po havárii vzdáleny od volantu pouhých 20 centimetrů. Těžce zraněný jezdec s četnými zlomeninami nohou a proraženou spodinou lebeční byla naložen do vrtulníku a převezen do nemocnice v Heidelbergu. Lékaři však konstatovali již jen smrt. Příčina nehody se nikdy neobjasnila. Hovořilo se o prasklé tyči řízení, ředitel Alfy Romeo Chitti zase tvrdil, že Depailler hodně riskoval na nazahřátých pneumatikách. Podle jiné verze údajně ztratil v kokpitu vědomí, což by potvrzoval špatný jezdcův stav před testováním. Při jízdě vozem z Francie do Německa na okruh Hockenheim mu bylo tak špatně, že nechtěl řídit. Patrick Depailler (1944 ? 1980) startoval v 95 Velkých cenách a ve dvou z nich zvítězil. Umístění v MS: 4. 1976, 5. 1978, 6.-7. 1979, 8.-9. 1977, 9. 1974 a 1975." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj/source: motormanie.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 to gougy - posílám Ti ještě pár fotek chronologicky Emerson Fittipaldi za volantem rodinného a neúspěšného vozu Fittipaldi známého též podle názvu největšího sponzora Copersucar. Od Fittipaldiho to byl sebevražedný krok. Bezohledný Riccardo Patrese ve voze Arrows A3 Cosworth, v automobilu s téměř neuvěřitelnou premiérou. Při prvním závodu spolu útočili na vítězství. Jezdec, který v juniorských kategoriích sbíral více titulů než Ayrton Senna, nenápadný Thierry Boutsen a Williams FW13B Renault. Podívej se mu na helmu !!!! Michael Schumacher a Benetton B195 Renault zdroj http://f1nostalgia.blogspot.com/2009/09/qu...eber-qual.html na této stránce se můžete podívat na další legendární i méně zajímavé piloty a vozy F1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Williams FW13B Renault. Podívej se mu na helmu !!!! Díky!!! re helma: Málokdy se prolínají dvě různá témata tak dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Snow + Kalifx = vy ste se kdysi meli prihlasit to te souteze co byla na Prime, kdyz davala F1. oba byste vyhrali to auto na prvni pricce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 A ještě dvě fotky zcela odlišných italských pilotů F1. Jezdce, který rozbil snad nejvíce vozů Andrey de Cesarise a tichého Elia de Angelise, nadaného klavíristy a člena rodiny slavných skladatelů de Angelisů. Elio de Angelis zahynul v roce 1986 za volantem Brabhamu při testech ve francouzském Le Castellet. Typické foto de Cesarise Elio de Angelis ve skomirajícím Lotusu 81 s logem jednoho z posledních velkých sponzorů Essex těsně před krachem legendární stáje, která se v příštím ročníku F1 vrátí znovu na start velkých cen. Můj soukromý názor je, že asi uvidíme nedůstojný návrat kdysi slavného týmu. Značka Lotus je už několik let v malajských rukou . zdroj http://f1nostalgia.blogspot.com/2009/04/en...grafico_06.html http://www.flickr.com/photos/antsphoto/2975718388/ v tomto odkazu naleznete další zajímavé fotografie z prostředí tohoto slavného sportu Dnes už toho radši nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se