tomas284 Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 Zdravím všechny a opět prosím oradu .co si myslíte o těchto hodinkách jsou to repliky.Bohužel mám k dispozici pouze tyto dvě foto. s díky Tom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 Na zaklade techto fotek, Ti asi nikdo neporadi, napis prodejci o poradne fotky, pokud neposle, ruce pryc.
Kyle Case Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 I na pořádné fotky bych nespoléhal vzhledem k tomu, že podle mích fotek padělku Br. nejde poznat podle nich 100% fake (nehledím na to, že to je kopie splácaná z více typů, zameřuje se na detaily zpracování, loga na korunce, tahu, sponě,...) - myslím, že jediné co tady "znalci" našli jen to, že dýnko není tolik plastické. ale to mohli klidně už dopilovat. nejlépe ať ti pošlou fota vnitřku, tak je to na těch mích 100% vidět.
tomas284 Odesláno 14. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2008 děkuji za postřehy ,určitě by to chtělo více fotek.Nerad bych se spálil s nějakým falzem takže radši ne 2krát ale třeba 10krát měř a jednou řež díky moc Tom
Kyle Case Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;hl=navitimer - mrkni sem, jak vypadá kopie + postřehy lidí z fóra
Jakubisko Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 Imho jsou to oba padelky. Na Coltech se mi nezdaji indexy - vypadaji jako natrene malirskou stetkou, a druhe chronografy bych cistou analogii potom povazoval take za padelek. Navic mi prijde i ten tah takovy nepevny.
romanm Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 ty kvarcový chronografy působí řekl bych docela věrohodně,to druhé je opravdu divné..
marty Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 Zdravím všechny a opět prosím oradu .co si myslíte o těchto hodinkách jsou to repliky.Bohužel mám k dispozici pouze tyto dvě foto. s díky Tom Myslím,že cena řekne více než tyto fotky.
B.F.G. Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 V dnešní době bych si Beitling nedovolil koupit na základě fotky: 1. Fotka je pravá, hodinky ne (to se může týkat všech značek) 2. Fotka je nekvalitní, bál bych se dvakrát, prodávat hodinky v ceně tisíců dolarů a nemít možnost vyfotit, hmhm 3. Je to dobrý fake a na fotce nepůjde poznat 4. Fotka vypadá věrohodně, ale není to prověřený prodejce, i když má jakési papíry 5. Všechno vypadá super, ale cena je strašně výhodná + kombinace Víceméně už to tu přede mnou všechno zaznělo.... Navíc je Brajtlí poměrně hodně modelů a jsou to zřejmě nejvíc padělané hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se