Dali Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Dnes jsem viděl v Carollinu Ingenieur automatic a Pilots watch. škoda, že tam neměli taky Portuguesse to je moje srdcovka. Ingenieur na mě zapůsobily hodně dobře, nádherné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Líbí ... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=iwc+vintage http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=iwc+vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Mno, nic moc. Akorát to jsou IWC, což jim stačí, aby byly bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Když se podívam třeba na tyhle Aquatimery, tak mi přijdou tak úděsně obyčejný, že bych si je snad i na moji sedláckou ruku koupil ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Líbí ... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=iwc+vintage http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=iwc+vintage Omlouvám se, to mi uniklo, zdaleka nečtu všechno. Diskuzi o IWC bych očekával spíš tady. Nicméně to byla moje reakce na ohmatání si živých originálů. Pokud to vadí tak to klidně smázněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Když se podívam třeba na tyhle Aquatimery, tak mi přijdou tak úděsně obyčejný, že bych si je snad i na moji sedláckou ruku koupil ... Máš pravdu tyhle nic moc, vlastně vůbec nic. Zaujaly mě jenom ty tři modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Omlouvám se, to mi uniklo, zdaleka nečtu všechno. Diskuzi o IWC bych očekával spíš tady. Nicméně to byla moje reakce na ohmatání si živých originálů. Pokud to vadí tak to klidně smázněte.Ne, proč?!? Já jen, jestli ti to právě neuniklo, protože tam bylo pár dobrejch fotek detailů, i když osahání naživo je určitě lepší ... Kde to bylo?!? Já už jsem z těch luxusních prodejen tak otrávenej, že bych snad šel jen tam, kde vim, že se budu moct podívat na konkrétní hodinky ... Všude se tváří, jako by tam člověk snad ani nepřišel se zájmem ... A to jsem narozdíl od jinejch vynechal při návštěvě prodejen kraťasy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Máš pravdu, fotky jso tam nádherný. Šel jsem dopoledne okolo Carollinum, tak jsem tam nakouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Portugesse jsou k videni v Brne na Svobodaku v Oriose. Jsou uzasne. Maji je za vylohou spolu s dalsimi skvostnymi kousky od IWC. Byl jsem i vevnitr. Shanel jsem preklapeci sponu od Hirsche na svoje Igeny. V prodejne byla starsi pani a pan (to byl hodinar a neco zrovna opravoval). Obsluhoval me mlady pan (tak kolem 30) a nemohl jsem si nevsimnout na jeho levici krasnych vintage Omeg (odhadem 60. leta) na remenu z jesterky. I kdyz pro ne nejsem prilis lukrativni zakaznik (spona za cca. 500), tak bylu velmi vstricni a ochotni. Momentalne zjistuji aktualni cenu te spony, protoze meli stary cenik. Jsme dohodnuti, ze mi zavolaji, az budou vedet a ja se k nim pak muzu stavit ji objednat. Takze az tam pujdu, tak si s nima rad poklabosim. Kazdopadne na me udelali dojem. Velmi luxusni obchod, ktery ale neztratil prijemny kontakt a osobni pristup. Mimochodem, maji tam i hodinky Chopard a Omega. Vyborna moznost si je prohlednout nazivo A kdyz jsme u toho, tak kousek od Ceske je zlatnictvi, kde maji za vylohou Maurice Lacroix. Taky jsem si je dnes prohlizel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 me nejvic dostaly ty portofino hand wound.. kdysi jsem o nich hledal nejaky info, o tech prvnich kusech, nemuzu se dockat, az si je zkusim na ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Aquatimery jsou podle mě nádherné, jen mi k nim nesedí ten průhled na strojek. Ten na diverech nikdy nezkousnu. Jsou už někde oficiální české ceny? To Dali: Jaká cenovka byla v Carollinu na těch "inženýrech"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Když se podívam třeba na tyhle Aquatimery, tak mi přijdou tak úděsně obyčejný, že bych si je snad i na moji sedláckou ruku koupil ... v jednoduchosti je krasa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Aquatimery jsou podle mě nádherné, jen mi k nim nesedí ten průhled na strojek. Ten na diverech nikdy nezkousnu. Jsou už někde oficiální české ceny? To Dali: Jaká cenovka byla v Carollinu na těch "inženýrech"? Inženýry byly za 142 000,- ještě si je půjdu znova prohlídnout, opravdu se mi líbí. Pilotky za 211 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Inženýry byly za 142 000,- ještě si je půjdu znova prohlídnout, opravdu se mi líbí. Pilotky za 211 000,- Neměl bys lepší, si pro ně zaletět do Vídně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Inženýry byly za 142 000,- ještě si je půjdu znova prohlídnout, opravdu se mi líbí. Pilotky za 211 000,- A co klasické "inženýry" (ty s těma šroubama), ty tě neoslovují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 A co klasické "inženýry" (ty s těma šroubama), ty tě neoslovují? Klasické inženýry se mi líbily ze začátku, dost jsem o nich uvažoval, ale než jsem se rozhoupal, tak mě to přešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 (upraveno) Neměl bys lepší, si pro ně zaletět do Vídně? Shodou okolností zítra letím do Salt lake city, tak jsem zvědav na ceny. Skoro jsem rozhodnutý, že si nějaké hodinky přivezu, jenom ještě nevím jaké. Uvidíme co a za kolik budou mormoni nabízet. Upraveno 18. července 2008 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 (upraveno) nema nekdo predstavu o cene tech portofino steel a portuguese hand wound? origo sou proste nadherny, a tyhle vypadaj luxusne v ty cerny... Upraveno 19. července 2008 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Opišta Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2008 nema nekdo predstavu o cene tech portofino steel a portuguese hand wound? origo sou proste nadherny, a tyhle vypadaj luxusne v ty cerny... Portuguese steel 13.000 CHF a Portofino steel o tisic vic, zrejme za moon phase ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2008 Pokud vím tak jsou černé 12 500,-USD bílé platina 44 000,-USD :/ bílých 500ks. Osobně se mi líbí právě ty bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se