Přejít na obsah

Nová vintage kolekce

Dali

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když se podívam třeba na tyhle Aquatimery, tak mi přijdou tak úděsně obyčejný, že bych si je snad i na moji sedláckou ruku koupil ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, to mi uniklo, zdaleka nečtu všechno. Diskuzi o IWC bych očekával spíš tady. Nicméně to byla moje reakce na ohmatání si živých originálů. Pokud to vadí tak to klidně smázněte.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, to mi uniklo, zdaleka nečtu všechno. Diskuzi o IWC bych očekával spíš tady. Nicméně to byla moje reakce na ohmatání si živých originálů. Pokud to vadí tak to klidně smázněte.
Ne, proč?!? Já jen, jestli ti to právě neuniklo, protože tam bylo pár dobrejch fotek detailů, i když osahání naživo je určitě lepší ... Kde to bylo?!?

Já už jsem z těch luxusních prodejen tak otrávenej, že bych snad šel jen tam, kde vim, že se budu moct podívat na konkrétní hodinky ... Všude se tváří, jako by tam člověk snad ani nepřišel se zájmem ... A to jsem narozdíl od jinejch vynechal při návštěvě prodejen kraťasy ... :)

Odkaz ke komentáři

Portugesse jsou k videni v Brne na Svobodaku v Oriose. Jsou uzasne. Maji je za vylohou spolu s dalsimi skvostnymi kousky od IWC. Byl jsem i vevnitr. Shanel jsem preklapeci sponu od Hirsche na svoje Igeny. V prodejne byla starsi pani a pan (to byl hodinar a neco zrovna opravoval). Obsluhoval me mlady pan (tak kolem 30) a nemohl jsem si nevsimnout na jeho levici krasnych vintage Omeg (odhadem 60. leta) na remenu z jesterky. I kdyz pro ne nejsem prilis lukrativni zakaznik (spona za cca. 500), tak bylu velmi vstricni a ochotni. Momentalne zjistuji aktualni cenu te spony, protoze meli stary cenik. Jsme dohodnuti, ze mi zavolaji, az budou vedet a ja se k nim pak muzu stavit ji objednat. Takze az tam pujdu, tak si s nima rad poklabosim. Kazdopadne na me udelali dojem. Velmi luxusni obchod, ktery ale neztratil prijemny kontakt a osobni pristup. Mimochodem, maji tam i hodinky Chopard a Omega. Vyborna moznost si je prohlednout nazivo :)

A kdyz jsme u toho, tak kousek od Ceske je zlatnictvi, kde maji za vylohou Maurice Lacroix. Taky jsem si je dnes prohlizel.

Odkaz ke komentáři

Aquatimery jsou podle mě nádherné, jen mi k nim nesedí ten průhled na strojek. Ten na diverech nikdy nezkousnu.

Jsou už někde oficiální české ceny?

To Dali: Jaká cenovka byla v Carollinu na těch "inženýrech"?

Inženýry byly za 142 000,- ještě si je půjdu znova prohlídnout, opravdu se mi líbí.

Pilotky za 211 000,-

Odkaz ke komentáři

Neměl bys lepší, si pro ně zaletět do Vídně? ;)

Shodou okolností zítra letím do Salt lake city, tak jsem zvědav na ceny. Skoro jsem rozhodnutý, že si nějaké hodinky přivezu, jenom ještě nevím jaké. :weird: Uvidíme co a za kolik budou mormoni nabízet.

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...