Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 11 hodinami, beeman napsal:

... kdyz nemate bronz, dejte tam mosaz nebo platek eidamu 😉

... som zvedavý na tú eidamovu verziu. Nedávno tu bolo vlákno o materiáloch, z ktorých sa robia púzdra a od ocele, titánu, plastov, cez drahé kovy po uhlík a sklo sa spomenulo asi všetko ... no eidam tam chýbal 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Harwey napsal:

Co taketo nieco?

IMG_20210313_205745.jpg

neco podobneho zvazuji, ale nelze to udelat z jednoho kusu, kvuli tomu, ze nozicky se nasazuji pres korunku, bude to samostatna sroubovaci ochrana, jenom jsem to jeste nedomyslel

Odkaz ke komentáři

pouziva ETA 2824-2, datum ma, ale uz jsem to zkousel, cca pred rokem, mozna se k tomu neekdy vratim, viz cifr na obrazku, urcite chci mi datumove okenko shodne s indexy, je to ale pak trosku takove uplacane

napad si ovsem velice rad poslechnu 😉

post-41679-0-30383800-1585852286_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vypadá to dobře, ta pouzdra, vzhledem k charakteru hodinek, ani žádný super finiš nepotřebují, jen aby někde netrhaly oblečení.

A když vidím tu fotku číselníku, už jsi zkoušel vyrobit jej taky z bronzu, nebo třeba z měděného plechu? Mohla by to být zajímavá varianta k tomu stříbru. Překartáčovat to, nebo opískovat a zafixovat bezbarvým lakem.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Harwey napsal:

Mozes to zhruba hodit do 3D? ;) To posledne zaoblene puzdro, datumovka, kyklop. Bronzovky s datumom, pre slepych, nekopirka....taketo kupim;)

narovinu, abych delal hodinky na zakazku, na to jeste nemam, opravdu, kdyz neco vyrabim, netusim, jak to bude nakonec vypadat 😄
treba za nejakou dobu si na to troufnu, ale ted ne
nicmene datum (pozice 6) nejspis v dohledne budoucnosti planuju, vnitrni kyklop k tomu neni vubec spatny napad, ale vubec netusim, kde bych shanel klenuty safir (single) s vnitrnim kyklopem, nejspis by se musel nechat vyrobit na zakazku, protoze presny rozmer s kyklopem na 6 a jeste kulatym nejspis jen tak koupit nepujde
zkus klidne zapatrat 😉

Před hodinou, tombas napsal:

Vypadá to dobře, ta pouzdra, vzhledem k charakteru hodinek, ani žádný super finiš nepotřebují, jen aby někde netrhaly oblečení.

A když vidím tu fotku číselníku, už jsi zkoušel vyrobit jej taky z bronzu, nebo třeba z měděného plechu? Mohla by to být zajímavá varianta k tomu stříbru. Překartáčovat to, nebo opískovat a zafixovat bezbarvým lakem.

cir z jinych materialu (bronz, med, titan, zlato) mam taky v planu, ale v souladu s filosofii hodinek = zadne barvy/laky 😉

Odkaz ke komentáři

prumer skla je 30mm, presne, pozice datumoveho vence od stredu je 8.85 az 11.55, tak jestli najdes... 😉
ale vyrabet budu az po dokonceni serie FirstBlood 😉

jinak dnes nic, jenom jsem stihl navstivit @xjr1, pri poslednim skladani hodinek se mi povedlo pri nasazovani korunky co to ohnout, nejaky ty plisky ci co, tak mi to dava dohromady rozebranim strojku, to uz bylo prez poledne, tak jsem se vypravil s prckem zkontrolovat karavan, nic mu nechybi, solary i baterka tuto zimu prezili, staci natankovat vodu. pustit plyn, no dostal jsem hned chut nekam vyrazit, snad se brzy malinko otepli 🙂

ajo, domluvil jsem dnes s mistrem takovou vyfikundaci, kterou zkusi, a to vytunit rucicky co se tyce osazeni na hridelky, snad se mu to povede, je z nej ted mistr Zizka, to je tak, kdyz se nekdo od zeleza primota do drevovyroby a hned chytne trisku do oka 😄
pokud to klapne, nebude potreba zvysenych rucist a tedy vymeny vsech tri rucist v strojku a tim i nutnosti jeho rozebrani

1C8E158E-C5E7-4068-9921-E5EF17E3C02B.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...