lolohh Odesláno 21. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 spiderer napsal: lolohh - tak to byla celkem rychlost Gratuluju a preju at vydrzi Díky. Ona to taková rychlost asi nebyla, uvažoval jsem o nich dlouho, hodně dlouho. Takže po prodeji IWC jsem se už začal rozhlížet, kde (a jaké přesně) pořídím. Když jsem zjistil, že v Carollinu zlevnili cca o 10% a když mi byla nabídnuta zápůjčka slevové karty na 5% (majiteli ještě jednou děkuji), tak jsem provedl v Carollinu kraťasový test (o dovolené chodím v kraťasech, pokud nejdu do divadla, takže jsem přišel do Carollina v nich, abych viděl, jak se budou tvářit. Vím, kde se dají OP koupit levněji, takže kdyby blbě koukali nebo byli nepříjemní, tak bych se otočil na podpatku a šel bych pryč). V Carollinu byli velmi příjemní a ochotní, do druhého dne mi zamluvili tyto 111 i 005, nad kterými jsem velmi vážně uvažoval. Strávil jsem noc po webu a psaním mailů, SZ, SMSek a ráno jsem si pro ně (v jiných, velmi oblíbených, tudíž trochu ošuntělých kraťasech) šel. Vysloveně mi vnutili kafe, bylo to velmi příjemné, vzal jsem si 111 a bylo hotovo. Jsem rád, že jsem poprvé (a velmi pravděpodobně naposledy) zažil, jak se kupují drahé hodinky. Kamile, díky za ukázku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 (upraveno) Také blahopřeji. Jinak s těmi kraťasy to byl dobrý krok. Alespoň se prodejci naučí, že nemají soudit potenciálního kupce dle zevnějšku. Mimochodem, píšeš, že víš, kde se dají OP koupit levněji... U nás to ale asi nebude, že? Upraveno 21. července 2008 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Z. napsal: Také blahopřeji. Jinak s těmi kraťasy to byl dobrý krok. Alespoň se prodejci naučí, že nemají soudit potenciálního kupce dle zevnějšku. Mimochodem, píšeš, že víš, kde se dají OP koupit levněji... U nás to ale asi nebude, že? Promiň, že odpovídám takto pozdě, úplně jsem na toto vlákno zapomněl. U nás to opravdu není, je to tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Dnes jsem provedl malý upgrade, ta původní spona mi vadila, je velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 A pak jsem objednal tuto sponu, byla cca 15x levnější, jsem zvědav, jestli bude jiná v něčem jiném než v těch sedmi písmenech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 Inspirován YPEM jsem taky změřil rezervu chodu a vyšlo mi to přibližně (+-10minit) 59 hodin 20 minut. Což je paráda. Ještě bych rád uvedl na pravou míru jednu věc. Jak jsem psal, že jsem manželce řekl, že stály 14 tisíc, tak jsem si samozřejmě dělal srandu. Pár lidí, s kterýma jsem se sešel nebo si psal SZ si myslelo, že jsem to udělal doopravdy. Manželka se moc neptala, byla totiž ráda, že má klid, že jí už nenutím se na ty hodinky koukat na webu a pronesla jen: "No konečně." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Mám malý dotaz na ten kluzný váleček - co to vlastně je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 (upraveno) To je váleček, který klouže. U páky jištění v dotykovém bodě s korunkou je nově osazen váleček, aby bylo menší tření. Upraveno 28. srpna 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 (upraveno) Ondraj napsal: U páky jištění v dotykovém bodě s korunkou je nově osazen váleček, aby bylo menší tření. Jo tak, díky za info. To je pěkná vychytávka. Už jsem si ho na fotkách našel Upraveno 28. srpna 2008 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Ondraj napsal: U páky jištění v dotykovém bodě s korunkou je nově osazen váleček, aby bylo menší tření... ... a díky tomu se neodírala tolik korunka (což ale stejně není vidět). Jestli jsem to pochopil správně, tak to je jediná výhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 lolohh napsal: ... a díky tomu se neodírala tolik korunka (což ale stejně není vidět). Jestli jsem to pochopil správně, tak to je jediná výhoda. Korunka se odírat taky trochu bude, je to stejný kov na kov, spíš je to jen taková vychytávka fajnovka, původní verze funguje spoustu let taky bez problémů. Možná, že se jen nudili, možná chtěli na chvíli znepříjemnit život fejkařům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Ondraj napsal: Korunka se odírat taky trochu bude, je to stejný kov na kov, spíš je to jen taková vychytávka fajnovka, původní verze funguje spoustu let taky bez problémů. Možná, že se jen nudili, možná chtěli na chvíli znepříjemnit život fejkařům. Jasan, však jsem psal, aby se neodírala tolik. Znepříjemnit život fejkařům, když sám OP dělá v jedné sérii s válečkem i bez... nevim nevim. Ale pokud od nějakého data dělají všechny hodinky s tim válečkem, tak za chvíli bude podezřelé (znalcům), že někdo prodává nové OP bez toho válečku. Jenže to už to bude dělat i Číňan... Je prava, že je to celkem pěkná legrácka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se