Mirek007 Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Ahoj všichni.Zajímalo by mě jaká verze ety 2824-2 je v certinách ds action.Jestli je tam standart,nebo už to elabore.Hodinky mám 4 dny a vykazují diferenci cca 30 sekund denně do plusu.Děkuju za odpověď,Mirek
Bembeg Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Vydrž... si to sedne. A pokud tě to hodně štve, tak mi je prodej. :-)
Mirek007 Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Vydrž... si to sedne. A pokud tě to hodně štve, tak mi je prodej. :-) :) co ke tam strčenýho asi nevíš co?
VendoL Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 No co já mám načteno,tak je to stejné. Rozdíl je jen v seřizování a zdobení. Jinak denní odchylka 30s sedí spíš na standar ale úplně nové hodinky si nějaký čas budou sedat a odchylka samozřejmě může být jinačí.
Mirek007 Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 No co já mám načteno,tak je to stejné. Rozdíl je jen v seřizování a zdobení. Jinak denní odchylka 30s sedí spíš na standar ale úplně nové hodinky si nějaký čas budou sedat a odchylka samozřejmě může být jinačí.však se zatím na ruce jen rozkoukávaj Počkám 3 měsíce a uvidím.Jen mě zajímal ten strojek
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Vydrž... si to sedne. A pokud tě to hodně štve, tak mi je prodej. :-)Jedny černé máš v prodejním vlakne a na tahu. Stále po nich koukam.
VendoL Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Tak standart je seřizován ve dvou polohách a elaboré ve třech. Jinak jsou tam použité úplně stejné materiály. Elaboré je lehce zdobený. Každopádně přeju ať ti dělají radost,jsou pěkný.
Mirek007 Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Jedny černé máš v prodejním vlakne a na tahu. Stále po nich koukam.ty samý má poslední kus Bechyně za 9270Kč(aspoň v pátek měl) Kupoval jsem tam za tuhle cenu tyhle modrý
Bembeg Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 ty samý má poslední kus Bechyně za 9270Kč(aspoň v pátek měl) Kupoval jsem tam za tuhle cenu tyhle modrýJj, ale v sobotu navečer už neměl nic.
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 ty samý má poslední kus Bechyně za 9270Kč(aspoň v pátek měl) Kupoval jsem tam za tuhle cenu tyhle modrýAha, tak to jsem nevěděl, díky. A já myslel, jaká to není skvělá cena.
Mirek007 Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Aha, tak to jsem nevěděl, díky. A já myslel, jaká to není skvělá cena.tak ona to špatná cena nebude.Měl slevu 60%.Jinak stojej 23000 nebo jsou vyprodaný
Mirek007 Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Jj, ale v sobotu navečer už neměl nic.Ze čvrtka na pátek se to tam objevilo,v pátek ráno jsem tam volal a na jedny hodinky bylo 40 e-mailů s dotazem na dostupnost
Matik Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Já jsem si je jednou šel koupit do Koscomu, na tahu teda, ta guma se mi nelíbí. Rozhodoval jsem se mezi Longines Hydroconquest (který jsem naživo hned vyřadil) a těmahle, respektivě novější verzí s datumovkou na trojce a nakonec jsem odešel s baterkovou verzí s precidrive "strojkem" která je teda trochu jiná, ale pro moje potřeby vhodnější. Mám je moc rád.
Mirek007 Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Já jsem si je jednou šel koupit do Koscomu, na tahu teda, ta guma se mi nelíbí. Rozhodoval jsem se mezi Longines Hydroconquest (který jsem naživo hned vyřadil) a těmahle, respektivě novější verzí s datumovkou na trojce a nakonec jsem odešel s baterkovou verzí s precidrive "strojkem" která je teda trochu jiná, ale pro moje potřeby vhodnější. Mám je moc rád. ty quartzky jsou strašně malinký Co se týká tahu tak to má opravdu každej jinak.Rád nosím hodinky na těsno a guma je guma.Navíc s těma kovovejma kolikrát lidi cinkaj jak zvoneček
Mirek007 Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Jinak si asi opravdu potřebujou sednout
Matik Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Ta velikost quartzek se mi právě líbila :-) Stran té gumy jsem se špatně vyjádřil, se zbytečným odsudkem - nic proti ní nemám, jen není tak univerzální jako tah.
Mirek007 Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Zatím jsem se ale nedozvěděl jakouže verzi ety to vlastně mám
Micey Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 A neni to jedno? Nicméně vzhledem k tomu, že to jsou jedny z nejlevnějšíchj automatů s Etou, nevidim důvod si myslet, že by tam bylo něco jinýho než standard..
Mirek007 Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 A neni to jedno? Nicméně vzhledem k tomu, že to jsou jedny z nejlevnějšíchj automatů s Etou, nevidim důvod si myslet, že by tam bylo něco jinýho než standard..to jsem ale nechtěl slyšet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se