Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni.Zajímalo by mě jaká verze ety 2824-2 je v certinách ds action.Jestli je tam standart,nebo už to elabore.Hodinky mám 4 dny a vykazují diferenci cca 30 sekund denně do plusu.Děkuju za odpověď,Mirek

post-67490-0-54689000-1574795488_thumb.jpg

Odesláno

No co já mám načteno,tak je to stejné. Rozdíl je jen v seřizování a zdobení. Jinak denní odchylka 30s sedí spíš na standar ale úplně nové hodinky si nějaký čas budou sedat a odchylka samozřejmě může být jinačí.

Odesláno

No co já mám načteno,tak je to stejné. Rozdíl je jen v seřizování a zdobení. Jinak denní odchylka 30s sedí spíš na standar ale úplně nové hodinky si nějaký čas budou sedat a odchylka samozřejmě může být jinačí.

však se zatím na ruce jen rozkoukávaj :) Počkám 3 měsíce a uvidím.Jen mě zajímal ten strojek :)
Odesláno

Vydrž... si to sedne.

A pokud tě to hodně štve, tak mi je prodej. :-)

Jedny černé máš v prodejním vlakne a na tahu. Stále po nich koukam.

Odesláno

Tak standart je seřizován ve dvou polohách a elaboré ve třech. Jinak jsou tam použité úplně stejné materiály. Elaboré je lehce zdobený. Každopádně přeju ať ti dělají radost,jsou pěkný.

Odesláno

ty samý má poslední kus Bechyně za 9270Kč(aspoň v pátek měl) Kupoval jsem tam za tuhle cenu tyhle modrý

Jj, ale v sobotu navečer už neměl nic.

Odesláno

ty samý má poslední kus Bechyně za 9270Kč(aspoň v pátek měl) Kupoval jsem tam za tuhle cenu tyhle modrý

Aha, tak to jsem nevěděl, díky. A já myslel, jaká to není skvělá cena.

Odesláno

Já jsem si je jednou šel koupit do Koscomu, na tahu teda, ta guma se mi nelíbí. Rozhodoval jsem se mezi Longines Hydroconquest (který jsem naživo hned vyřadil) a těmahle, respektivě novější verzí s datumovkou na trojce a nakonec jsem odešel s baterkovou verzí s precidrive "strojkem" která je teda trochu jiná, ale pro moje potřeby vhodnější. Mám je moc rád.

Odesláno

Já jsem si je jednou šel koupit do Koscomu, na tahu teda, ta guma se mi nelíbí. Rozhodoval jsem se mezi Longines Hydroconquest (který jsem naživo hned vyřadil) a těmahle, respektivě novější verzí s datumovkou na trojce a nakonec jsem odešel s baterkovou verzí s precidrive "strojkem" která je teda trochu jiná, ale pro moje potřeby vhodnější. Mám je moc rád.

ty quartzky jsou strašně malinký:) Co se týká tahu tak to má opravdu každej jinak.Rád nosím hodinky na těsno a guma je guma.Navíc s těma kovovejma kolikrát lidi cinkaj jak zvoneček :)
Odesláno

Ta velikost quartzek se mi právě líbila :-) Stran té gumy jsem se špatně vyjádřil, se zbytečným odsudkem - nic proti ní nemám, jen není tak univerzální jako tah.

Odesláno

A neni to jedno? Nicméně vzhledem k tomu, že to jsou jedny z nejlevnějšíchj automatů s Etou, nevidim důvod si myslet, že by tam bylo něco jinýho než standard..

to jsem ale nechtěl slyšet

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...