New Milis Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Já rozumím srovnání s longines, a souhlasím, že prim projel. Ale s tím kdovíčím z frcu? milis, vzpamatuj se........ Kdo z vás viděl ty hodinky jinak, než na svým levným monitoru? No abych řekl pravdu, nekoupil jsem si je. Je to takový první primův výstřel, že udělá jiný hodinky, než plasťáky. Je fakt docela k pousmání. Zřejmě si za tím výstřelem v Eltonu dost stojej. 50ks limitka, to je přece něco. :D No dobrá, není to hezké, kopat do mrtvol, končím. Dám si na ruku něco z frcu a skáknu na jedno.
VS Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Já rozumím srovnání s longines, a souhlasím, že prim projel. Ale s tím kdovíčím z frcu? milis, vzpamatuj se........ Kdo z vás viděl ty hodinky jinak, než na svým levným monitoru? No abych řekl pravdu, nekoupil jsem si je. Je to takový první primův výstřel, že udělá jiný hodinky, než plasťáky. Je fakt docela k pousmání. Přesto je smutné, že hodinky z frcu vypadají líp, než vlajková loď světově proslulé firmy.
BUBÁK Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Já rozumím srovnání s longines, a souhlasím, že prim projel. Ale s tím kdovíčím z frcu? milis, vzpamatuj se........ Kdo z vás viděl ty hodinky jinak, než na svým levným monitoru? No abych řekl pravdu, nekoupil jsem si je. Je to takový první primův výstřel, že udělá jiný hodinky, než plasťáky. Je fakt docela k pousmání. To se docela divím, že neznáš manufaktůru Armand Nicolet ? http://www.armandnicolet.com/index.asp
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 To se docela divím, že neznáš manufaktůru Armand Nicolet ? http://www.armandnicolet.com/index.asp taky se divím, protože armandův nicolet je lepší a hezčí než londžines (kromě názvu) a o primu ani nemluvě
mnovace Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Cigi by měl založit asi nějakou církev, jako společenství fanatických vyznavačů primu, ale jak by se jmenovala? Cigisti? Nebo snad Primitivci? Možná by neškodilo sem tam kromě primek vyzkoušet na ruce i něco levnějšího.
Bobr Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Ypo, mnovace, ondra, VS, New Milis, atd: přečetl jsem si Vaše příspěvky z dnešního dne a mám starost - něco zlého se vám stalo?
Jaem Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Přesto je smutné, že hodinky z frcu vypadají líp, než vlajková loď světově proslulé firmy. Keby len to, este aj v 18k zlate su s rovnakym kalibrom lacnejsie nez tie novomestske...
Návštěvník Ondra Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 Ypo, mnovace, ondra, VS, New Milis, atd: přečetl jsem si Vaše příspěvky z dnešního dne a mám starost - něco zlého se vám stalo? Ani ne, Bobře, je nám dobře A tobě? Take it easy
VS Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 (upraveno) Ypo, mnovace, ondra, VS, New Milis, atd: přečetl jsem si Vaše příspěvky z dnešního dne a mám starost - něco zlého se vám stalo? Ne, proč? Akorát už by se to mělo přesunout do sekce Humor, kam to podle názvu od začátku patří. To srovnání přece nemohl nikdo myslet vážně. Upraveno 31. října 2008 uživatelem VS
New Milis Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2008 To Bobr: A jakej na to máš názor? :D
koblih69 Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 (upraveno) To Bobr: A jakej na to máš názor? :D Já věděl, že tu bude legrace, taková legrace, že jsem musel porušit bobříka mlčení... ... teď abych začínal znovu.... Upraveno 31. října 2008 uživatelem koblih69
911 Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 priznam se ze se taky bavim, ale navic jsou pro me poucne. neznal jsem znacku armand nicolet a timto chci Milisovi podekovat. to Ypo, v cem je AN lepsi nez Longines? diky
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 priznam se ze se taky bavim, ale navic jsou pro me poucne. neznal jsem znacku armand nicolet a timto chci Milisovi podekovat. to Ypo, v cem je AN lepsi nez Longines? diky když pominu kalibry, které jsou +/- stejné, tak AN má 100x hezčí zpracování číselníku a pouzder - ty hodinky je potřeba vzít do ruky, aby jsi to zjistil
tombed Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 když pominu kalibry, které jsou +/- stejné, tak AN má 100x hezčí zpracování číselníku a pouzder - ty hodinky je potřeba vzít do ruky, aby jsi to zjistil to je ale subjektivní názor, mi třeba AN číselníky a pouzdry připomíná spíše nějakou čínskou produkci, za mě londžíny, ale 100 lidí, 100 chutí...
NIGHTinGALE Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 když pominu kalibry, které jsou +/- stejné, tak AN má 100x hezčí zpracování číselníku a pouzder - ty hodinky je potřeba vzít do ruky, aby jsi to zjistil ... a ještě navíc mají jedny z nejkvalitnějších řemínků, co jsem kdy u běžně prodávaných hodinek viděl. ... a kalibry mají vytuněné, alespoň dramaticky vyšší počet šutrů to u některých modelů naznačuje. (podotýkám, že jsem měl v rukou jejich kompletní produkci a mohl si s ní asi 2 hodinky hrát)
mmmara Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Už i s renovací brutálně přitrvdili. Na můj dotaz, na kolik vyjde renovace prachobyčejného kalibru 66 do pouzdra na Lineu 40, mi bylo sděleno, že jen to samotné pouzdro vyjde na 26 tísíc. V případě finančních služeb se tomu říká lichva. Nikoliv úvěr, coby standardní bankovní produkt. Nejsem si jistej, zda se to dá nazvat renovací. Spíš mi to přijde jako poptávka po nových hodinkách, které by měli tvuj oblíbený strojek 66. Že ty chceš, aby kvuli tobě vyrobili pouzdro, který neodpovídá standartu, tak nebuď překvapen, že to nejni za hubičku.
mnovace Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 to je ale subjektivní názor, mi třeba AN číselníky a pouzdry připomíná spíše nějakou čínskou produkci, za mě londžíny, ale 100 lidí, 100 chutí... to jsi armandy ještě asi neměl v ruce...
tombed Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 to jsi armandy ještě asi neměl v ruce... to neměl... , osobní zkušenost je nejlepší, přesvědčí i zatvrzelého mezka jako jsem já
Jaem Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Já rozumím srovnání s longines, a souhlasím, že prim projel. Ale s tím kdovíčím z frcu? milis, vzpamatuj se........ Kdo z vás viděl ty hodinky jinak, než na svým levným monitoru? No abych řekl pravdu, nekoupil jsem si je. Je to takový první primův výstřel, že udělá jiný hodinky, než plasťáky. Je fakt docela k pousmání. Ako je len mozne, ze ktovie co z frcu dokaze vyrobit nieco taketo:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se