Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já rozumím srovnání s longines, a souhlasím, že prim projel. Ale s tím kdovíčím z frcu? milis, vzpamatuj se........

Kdo z vás viděl ty hodinky jinak, než na svým levným monitoru? No abych řekl pravdu, nekoupil jsem si je. Je to takový první primův výstřel, že udělá jiný hodinky, než plasťáky. Je fakt docela k pousmání. :)

Zřejmě si za tím výstřelem v Eltonu dost stojej. 50ks limitka, to je přece něco. :D :D :D No dobrá, není to hezké, kopat do mrtvol, končím. Dám si na ruku něco z frcu a skáknu na jedno. :thumbsup_anim:

• Odpovědi 702
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Já rozumím srovnání s longines, a souhlasím, že prim projel. Ale s tím kdovíčím z frcu? milis, vzpamatuj se........

Kdo z vás viděl ty hodinky jinak, než na svým levným monitoru? No abych řekl pravdu, nekoupil jsem si je. Je to takový první primův výstřel, že udělá jiný hodinky, než plasťáky. Je fakt docela k pousmání. :)

Přesto je smutné, že hodinky z frcu vypadají líp, než vlajková loď světově proslulé firmy.

Odesláno

To se docela divím, že neznáš manufaktůru Armand Nicolet ? http://www.armandnicolet.com/index.asp

Odesláno

Cigi by měl založit asi nějakou církev, jako společenství fanatických vyznavačů primu, ale jak by se jmenovala? Cigisti? Nebo snad Primitivci? Možná by neškodilo sem tam kromě primek vyzkoušet na ruce i něco levnějšího. :thumbsup_anim:

Odesláno

Ypo, mnovace, ondra, VS, New Milis, atd: přečetl jsem si Vaše příspěvky z dnešního dne a mám starost - něco zlého se vám stalo?

Odesláno
Přesto je smutné, že hodinky z frcu vypadají líp, než vlajková loď světově proslulé firmy.

Keby len to, este aj v 18k zlate su s rovnakym kalibrom lacnejsie nez tie novomestske...

Návštěvník Ondra
Odesláno
Ypo, mnovace, ondra, VS, New Milis, atd: přečetl jsem si Vaše příspěvky z dnešního dne a mám starost - něco zlého se vám stalo?

Ani ne, Bobře, je nám dobře ;) A tobě? Take it easy ;)

Odesláno (upraveno)

Ne, proč? Akorát už by se to mělo přesunout do sekce Humor, kam to podle názvu od začátku patří. To srovnání přece nemohl nikdo myslet vážně. :D

Upraveno uživatelem VS
Odesláno (upraveno)
To Bobr: A jakej na to máš názor? :D :D :D

Já věděl, že tu bude legrace, taková legrace, že jsem musel porušit bobříka mlčení... :lol2:

... teď abych začínal znovu....

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno

priznam se ze se taky bavim, ale navic jsou pro me poucne. neznal jsem znacku armand nicolet a timto chci Milisovi podekovat.

to Ypo, v cem je AN lepsi nez Longines? diky

Návštěvník YPO
Odesláno
priznam se ze se taky bavim, ale navic jsou pro me poucne. neznal jsem znacku armand nicolet a timto chci Milisovi podekovat.

to Ypo, v cem je AN lepsi nez Longines? diky

když pominu kalibry, které jsou +/- stejné, tak AN má 100x hezčí zpracování číselníku a pouzder - ty hodinky je potřeba vzít do ruky, aby jsi to zjistil

Odesláno
když pominu kalibry, které jsou +/- stejné, tak AN má 100x hezčí zpracování číselníku a pouzder - ty hodinky je potřeba vzít do ruky, aby jsi to zjistil

to je ale subjektivní názor, mi třeba AN číselníky a pouzdry připomíná spíše nějakou čínskou produkci, za mě londžíny, ale 100 lidí, 100 chutí...

Odesláno

... a ještě navíc mají jedny z nejkvalitnějších řemínků, co jsem kdy u běžně prodávaných hodinek viděl.

... a kalibry mají vytuněné, alespoň dramaticky vyšší počet šutrů to u některých modelů naznačuje.

(podotýkám, že jsem měl v rukou jejich kompletní produkci a mohl si s ní asi 2 hodinky hrát)

Odesláno
Už i s renovací brutálně přitrvdili. Na můj dotaz, na kolik vyjde renovace prachobyčejného kalibru 66 do pouzdra na Lineu 40, mi bylo sděleno, že jen to samotné pouzdro vyjde na 26 tísíc. V případě finančních služeb se tomu říká lichva. Nikoliv úvěr, coby standardní bankovní produkt.

Nejsem si jistej, zda se to dá nazvat renovací. Spíš mi to přijde jako poptávka po nových hodinkách, které by měli tvuj oblíbený strojek 66. Že ty chceš, aby kvuli tobě vyrobili pouzdro, který neodpovídá standartu, tak nebuď překvapen, že to nejni za hubičku.

Odesláno
to je ale subjektivní názor, mi třeba AN číselníky a pouzdry připomíná spíše nějakou čínskou produkci, za mě londžíny, ale 100 lidí, 100 chutí...

to jsi armandy ještě asi neměl v ruce...

Odesláno

Ako je len mozne, ze ktovie co z frcu dokaze vyrobit nieco taketo:

2352852082_6acaf74eaa.jpg

armand-nicolet-l07-calibre.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...