Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V Říši jsem zakopl o tyhle Kienzle, průměr 40 mm, pouzdro i tah masivní leštěná nerez, akorát jsem nepřišel na to, co je tam za kalibr. Má to hacking i možnost ručního nátahu, obchodník říkal, že je to Miyota, ale nic víc nevěděl. Tak kdyby někdo měl povědomost... Ale možná to patří spíš do sekce "Německé hodinky", tím pádem přijměte mou omluvu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
Miyota 8215 nemá hacking. To mě právě mate, tenhle stroj má hacking i ruční nátah.

Aha, to jsem prehledl. :suicide_anim:

Ale jeste jsem trochu googlil a zda se, ze existuje i modifikovana 8215 s hackingem. :thumbsup_anim:

"First, a Charles-Hubert automatic. It has a modified Miyota 8215 automatic movement with hacking complication. (And YES, the crown is pulled out to stop the sweep seconds had while I shot the pic)" (link)

Tak mozna jsem nekecal.

Odesláno

mne to silne pripomina cinana co som mal svojho casu v Triaskach,... som si na 90% isty ze je to on..... nie je to nic na machrovanie ale nie je ani spatny isiel celkom presne a napr na ofrei com sa predaval za 20USD

Odesláno
mne to silne pripomina cinana co som mal svojho casu v Triaskach,... som si na 90% isty ze je to on..... nie je to nic na machrovanie ale nie je ani spatny isiel celkom presne a napr na ofrei com sa predaval za 20USD

Cali, to bych asi neřekl, byl to solidní kamenný obchod, měli tam hlavně middle class švýcary (Tissot, Roamer) a obchodník mi výslovně řekl, že uvnitř je Miyota, Němci jsou na tohle dost cimprlich. Krom toho mají tříletou záruku, to by asi na bůhvíco nedávali.

Spíš to možná bude ta modifikace.

Odesláno
Aha, to jsem prehledl. :suicide_anim:

Ale jeste jsem trochu googlil a zda se, ze existuje i modifikovana 8215 s hackingem. :thumbsup_anim:

"First, a Charles-Hubert automatic. It has a modified Miyota 8215 automatic movement with hacking complication. (And YES, the crown is pulled out to stop the sweep seconds had while I shot the pic)" (link)

Tak mozna jsem nekecal.

Atone, dík, možná to bude on.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...