matous Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Ahoj přátelé.Přemýšlím nad koupí hodinek se strojkem El Primero.Zajímalo by mne, zda má někdo zkušenost, jak dlouho trvá a na kolik vyjde plus mínus periodický servis ? Hodinky bych kupoval nové, ale mám v plánu si je nechat dloooouho Díky. Matouš Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Maji to na webu +- :https://www.zenith-watches.com/en_en/services/maintenance-rates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Existence supr, taky dik. A ty to matousi vubec neres a kup si proste hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 14. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Maji to na webu +- :https://www.zenith-watches.com/en_en/services/maintenance-ratesNo tam jsem koukal samozřejmě, ale u kalibru 9004 píšou ?podle odhadu? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 No tam jsem koukal samozřejmě, ale u kalibru 9004 píšou ?podle odhadu? Sent from my iPhone using TapatalkU 9004 vidim tridu 2B a tudiz 750chf za generalku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 14. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 U 9004 vidim tridu 2B a tudiz 750chf za generalku.To je právě u 2A jestli dobře koukám. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 14. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Screenshot 2019-12-14 at 20.33.43.png Screenshot 2019-12-14 at 20.33.48.png Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Sent from my iPhone using TapatalkOtevri si to na PC, na mobilni verzi maji lehkou chybu kdy se jim zalamuje typ stroj na 2 radky ale samozrejme cenovka ja na jeden, proto mas pocit ze je to per request. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 14. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Otevri si to na PC, na mobilni verzi maji lehkou chybu kdy se jim zalamuje typ stroj na 2 radky ale samozrejme cenovka ja na jeden, proto mas pocit ze je to per request.Díky!!! Já na to civěl z mobilu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Takze jsem poslal do Vidne moje El primera na servis a cumacci me potesili cenovkou 1200 euro za takovy ten zaklad. Jak se rika, kdyz chces mit opici, musis mi na banany. Ale tim, ze mi nabidli hodinky k vraceni po servisu az za 8 mesicu, tak jsem si je nechal poslat zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se