Aneta Švecová Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Ahoj,chtěla bych Vám představit sebe i svou práci .Mám moc ráda hodinky a s tím spojený styl Steampunk.Je to alternativní styl. Něco mezi Juliesem Vernem a viktoriánskou dobou .Představuje fiktivní svět založený na páře jako hlavním zdrojem energie .Mám malý ateliér ve Vimperku kde tvořím.Letos jsem dokončila hodinářskou školu v Jihlavě.Přikládám nějaké fotky pro představu.Více na fb stránkách Atelier AneS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Trochu něco z mé práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Moc hezké. Manžetové knoflíčky z hodinkových strojků děláš? Nevím jestli jsem to u tebe někdy viděl nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Více na fb Atelier AneSDíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Moc hezké. Manžetové knoflíčky z hodinkových strojků děláš? Nevím jestli jsem to u tebe někdy viděl nebo ne.Také jsem dělala ... Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jo, tak tyhle knoflíčky jsou moc fajn. Klasický holý strojek má tendenci se za něco zachytávat a pak se od knoflíku odlamuje ta nožička (vlastní zkušenost). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Má to krásnu atmosféru. Pekná práca. Držím palce v ďalšej kariére. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se