Vit Odesláno 18. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Detailík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helvetia History Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Jsou daleko krásnější než na fotce. Ahoj Vit. Děkujeme za váš dotaz na mém webu. Odpověděl jsem tam, ale myslel jsem, že bych přidal odkaz a nějaké inzeráty pro každého, kdo má zájem o hodinky Helvetia. Hodinky pilota: https://www.helvetiahistory.co.uk/1930s-pilots-watchesHledání sériového čísla: https://www.helvetiahistory.co.uk/serial-numbers Milujte své hodinky! Omlouváme se za překlad Google! Carl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Hi Carl, many thanks for your post. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Zajímavý ta dobová reklama ,u těch leteckých by dnes člověk nečekal že původní korunka vypadala takto ,většina dnes prodávaných kousku ma jinou korunku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Zajímavý ta dobová reklama ,u těch leteckých by dnes člověk nečekal že původní korunka vypadala takto ,většina dnes prodávaných kousku ma jinou korunku...Člověče, to je postřeh, na tu reklamu jsem koukal několikrát a tohohle jsem si vůbec nevsimnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Hezka hodinka Muzu se zeptat jaka je rezerva natahu po servisu? Jen tak pro zajmavost a srovnani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 24 hodin vydrží, víc nezkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 To by tak odpovidalo. U me je to podobne. Ale zkousel jsem je zatim jen jednou, taky je nechci trapit. Diky za info, at delaji radost co nejdyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Pronásledování britského agenta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Výrobce auta Britského agenta, jako kdyby se vzdáleně snažil napodobit logo Chronomagu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohatka Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Kaliber 830 z roku 1956 A v kruhu rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 V 19. 4. 2022 v 20:08, rohatka napsal: Kaliber 830 z roku 1956 A v kruhu rodiny Tomu říkám hezká rodinka! My máme doma jen 3 kousky (každý chlap má jedny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohatka Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Dakujem za pochvalu. Aj Ty máš pekné kúsky. Zvlášť tie, s čiernym číselníkom. Pripomínajú mi model, ktorý robila Helvetia počas vojny, pre nemeckú armádu. Ale tieto sú asi mladšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se