Dokusan Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2019 (upraveno) Celkem zajímavý hodinky.Si to sem zatím uložím a jdu studovat více. https://atelierwen.com/products/porcelain-odyssey-hao-green-edition Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2019 uživatelem Dokusan
Roman-ZA Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2019 velmi zaujimave. fajn velkost. na tom zelenom remeni su paradne
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2019 A je to smalt, nebo porcelán. To by u mne fungovalo, ale ve spojení s nějakou pro nás velmi tradiční značkou.
Dokusan Odesláno 31. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2019 White porcelain with emerald green markings, rhodium-plated leaf hands
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2019 (upraveno) To jsem četl, ale moudrej z toho nejsem. Proto se ptám. Tak asi porcelán. Upraveno 31. prosince 2019 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2019 Zas na druhou stranu, kdo by měl mít lepší tradici s porcelánem než Čína, kde vzniknul.
Cynique Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Oživím toto vlákno. Ateliér Wen do toho totiž v poslední době dost šlape. Aktuálně čeří vody s modelem Perception V3. Finishing na vysoké úrovni, kalibr Pequignet s můstky vykládanými aventurínem, ručně točený guilloché vzor na cifru, mikroregulace ve sponě s tlačítkem na sponě... Inu, čínská hodinařina jde po stejné cestě jako čínská elektronika a automobilový průmysl. Dřív se jí Západ smál za výrobu laciných kopií, teď už se smát přestává... Osobně bych měl problém čínskou značku nosit, ale ten posun je skutečně působivý. https://int.atelierwen.com/products/perception?variant=51327436226880 1 2
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 20:52 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:52 Vůbec bych neměl problém nosit čínský hodinky. Ruční práce se cení vždycky, i když je ruka čínská, hlavně, že ne dětská, hladová. Vůbec nemám problém s čímkoli, hrdě čínským, co si na nic nehraje. Třeba Seagull letecký chrona s hvězdou jsou super. A tohle, to je úplně jiná liga. Třeba moje dcera není na hodinky, není na zlato, zato na prodejní výstavě kamenů neví kam dřív. Nakonec jí vždycky koupím prstýnek ze stříbra s pěkným kamenem, většinou od pána s moonama na ruce. Z těch avanturínů by si sedla na prdel, za to na rolády by řekla pěkný hodinky, dobře čitelný, ale ty světlý Seika se zlatýma ručičkama a pětkou jsou hezčí Tohle by se prostě líbilo a hlavně i lidem co hodinky neřeší.
atim Odesláno úterý v 04:26 Nahlásit Odesláno úterý v 04:26 Mne tedy okamžitě naskočily hodinky straum kvuli tomu integrovanému tahu, nemohu si pomoci, jinak pěkná práce, ale ta podobnost tahu je zarážející, každému co jeho jest…
Harwey Odesláno úterý v 06:02 Nahlásit Odesláno úterý v 06:02 4300 EUR? za tie prachy by som si vedel urcite vybrat nieco ine... "THE EPM03: A FRENCH CALIBRE WITH CHINESE SOUL" vo mne vela dovery nevzbudzuje:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se