bandicoot Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Squale jsou výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 před 50 minutami, bandicoot napsal: Squale jsou výborný. Gratulace!! Tak si predstavuju skutecny tool watch bez kompromisu, profi "naradi" Urcite sem nasypej dalsi fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Sundal sem z jinych hodinek kuzi, abych vyzkousel jak to bude vypadat. Sem docela spokojeny, i kdyz by to chtelo svetlejsi odstin. Ale do vody bych se s tim neodvazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 No nevím ...., ale hlavně, že se líbí tobě, stylem ani materiálem mi to vůbec nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 (upraveno) Z kůže k nim nejvíce sedne něco ve vintage stylu, případně racing.. Tam není moc co vymýšlet, řekl bych Ten u Maticu je hodně povedený... Nasazen zpět originál.. Spona je výborná Upraveno 27. července 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 @Axel ta tvoje kuze je super. Budu se muset po necem takovem podivat. Ja je mam s origo meshem a k tomu gumu (cernou). A ani jedno mi k nim uplne nesedi. Tak sem se pohrabal zasobou co mam doma a zkousim. Diky za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Tohle znáte? https://www.catawiki.com/en/l/12585357-squale-rare-rambo-professional-diver-and-compass-men-s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 prírastok bude rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Měl jsem podobný ty GMT, byly perfektní bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 homage ale dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Dovolena pryc, ale tyhle potapky mi uvizly na zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 presnosť po skoro 2 týždňov (Squale GMT) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Hodím sem pár fotek z dovolené.. Hodinky stále na ruce, spokojenost trvá, nosí se skvěle a ta barva mě pořád baví Čitelnost pod vodou, ve stínu, na ostrým slunci...výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Asi nějaká novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 To datum na nich trhá oči.. Úplně mi to k nim nesedne Stále na modré vlně, z gumy zpět na kůží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 waterproof Hirsch teletina/kaucuk. Do destiveho podzimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Před pár dny jsem před domem, kde sídlí Chronoshop, našel záruční kartičku na nějaké Squale - tak jsem ji u pánů nechal, kdyby ji někdo postrádal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se