Přejít na obsah

Prim vs. Omega

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tenhle příspěvek mě přivedl k myšlence na další anketu:

Nemusime brat len priklad "co by bolo", ale aj "co bolo". Kolko je tu majitelov Omega a kolko Prim (tym nemyslim tie po dedkoch a z bazaru, ale nove z Eltonu)

Hlasujte, prosím, jen pro novodobé hodinky. Elton hodinářská funguje asi od roku 1992, takže i Omegy ne starší 20ti let. Nezahrnujte renovované kousky od Primu, jedná se o současnou produkci. Žádné vintage kousky, byť sebehezčí a sebedražší.:)

Odesláno

Mozno som blby ja, ale zda sa mi ta anketa spatne nastavena... musim zaskrtnut nieco v kazdej kolonke inak ma to nepusti dalej.... ale ja ziadne omegy nemam a tudiz nevlastnim ani obe znacky.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Když nemáš ani jedny, proč bys měl hlasovat?

EDIT: Jo aha, už to vidím. Jenže se do toho už nemůžu dostat. Musí moderátor.:( Asi tu poslední kolonku "Oboje" úplně odstranit. Nebo přidat možnost vícenásobného hlasování.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Ja zase hlasoval pro Omegu, ale mam vintage cibule, omlouvam se. Kdyztak muj hlas pro Omegu vymazte.

Návštěvník Kamil
Odesláno
EDIT: Jo aha, už to vidím. Jenže se do toho už nemůžu dostat. Musí moderátor. :( Asi tu poslední kolonku "Oboje" úplně odstranit. Nebo přidat možnost vícenásobného hlasování.

Moderátore kde jsi? Pomoc!

Návštěvník YPO
Odesláno
Moderátore kde jsi? Pomoc!

dal jsem ke všemu vícenásobnou možnost hlasování x jako zakladatel vlákna do toho nemůžeš ?

Návštěvník Kamil
Odesláno
dal jsem ke všemu vícenásobnou možnost hlasování x jako zakladatel vlákna do toho nemůžeš ?

Nemůžu.:(

Odesláno
Hlasujte, prosím, jen pro novodobé hodinky. Elton hodinářská funguje asi od roku 1992, takže i Omegy ne starší 20ti let. Nezahrnujte renovované kousky od Primu, jedná se o současnou produkci. Žádné vintage kousky, byť sebehezčí a sebedražší. :)

Vlastním obě značky, Omega pro denní nošení vždy a všude a Prim pro svátek B)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...