Návštěvník Kamil Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 Tenhle příspěvek mě přivedl k myšlence na další anketu: Nemusime brat len priklad "co by bolo", ale aj "co bolo". Kolko je tu majitelov Omega a kolko Prim (tym nemyslim tie po dedkoch a z bazaru, ale nove z Eltonu) Hlasujte, prosím, jen pro novodobé hodinky. Elton hodinářská funguje asi od roku 1992, takže i Omegy ne starší 20ti let. Nezahrnujte renovované kousky od Primu, jedná se o současnou produkci. Žádné vintage kousky, byť sebehezčí a sebedražší.
vor Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 (upraveno) To jsem tedy zvědavej. Ještě by to chtělo možnost - žádné hodinky. Upraveno 27. července 2008 uživatelem vor
cali Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 Mozno som blby ja, ale zda sa mi ta anketa spatne nastavena... musim zaskrtnut nieco v kazdej kolonke inak ma to nepusti dalej.... ale ja ziadne omegy nemam a tudiz nevlastnim ani obe znacky.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 (upraveno) Když nemáš ani jedny, proč bys měl hlasovat? EDIT: Jo aha, už to vidím. Jenže se do toho už nemůžu dostat. Musí moderátor. Asi tu poslední kolonku "Oboje" úplně odstranit. Nebo přidat možnost vícenásobného hlasování. Upraveno 27. července 2008 uživatelem Kamil
cali Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 Zas tak dementny nie som mam primky.
cody Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Ja zase hlasoval pro Omegu, ale mam vintage cibule, omlouvam se. Kdyztak muj hlas pro Omegu vymazte.
docent_tecka Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 podle kriterii muzu hlasovat jen pro variantu "jedny primky" - bohuzel to nejde...
Onisan Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 omegy nemám, hlasovat nemůžu...
Seamaster Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 nejde mi hlasovat, nekde je chyba
Návštěvník Kamil Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 EDIT: Jo aha, už to vidím. Jenže se do toho už nemůžu dostat. Musí moderátor. Asi tu poslední kolonku "Oboje" úplně odstranit. Nebo přidat možnost vícenásobného hlasování. Moderátore kde jsi? Pomoc!
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Moderátore kde jsi? Pomoc! dal jsem ke všemu vícenásobnou možnost hlasování x jako zakladatel vlákna do toho nemůžeš ?
Jaem Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Ked chcem zahlasovat len za jednu moznost, tak to stale nejde...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 dal jsem ke všemu vícenásobnou možnost hlasování x jako zakladatel vlákna do toho nemůžeš ? Nemůžu.
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Nemůžu. zkuste to teď znovu od nuly, počet hlasů 8 mi nejde smazat
M916 Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Hlasujte, prosím, jen pro novodobé hodinky. Elton hodinářská funguje asi od roku 1992, takže i Omegy ne starší 20ti let. Nezahrnujte renovované kousky od Primu, jedná se o současnou produkci. Žádné vintage kousky, byť sebehezčí a sebedražší. Vlastním obě značky, Omega pro denní nošení vždy a všude a Prim pro svátek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se