Šimon Stoklasa Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Dobrý den velectění. Omlouvám se za nový topic, ale mám na Vás pár dotazů. Jeden topic jsem tady před nějakým časem zanechal-byl jsem nějak posedlý touhou po nových hodinkách, leč s finančními limity jsem balancoval na pomezí quartz/mechaniky a rozhodl jsem se počkati. Snad se mi za tu dobu povedlo ujasnit co vlastně chci. Vybírám teď už čistě mezi tímto model no.1 a tímto model no.2 přičemž asi vede černá verze, jelikož se bílé toršku bojím a musel bych jí vidět živě.. Myslím si, že hodinky jsou po technické stránce v pohodě-co se týče strojku a pod. Jenže.. Tak nějak ve mě hlodá nejistota.. Pro mě, jako studenta, je to hodně peněz.. A když jsem se díval na ofic. stránkách www.revuethommen.ch po těchto hodinkách, tak jsem o nich nenašel ani zmínku.. Tak nevím, jestli to není nějaký fake.. Proto se Vás chci zeptat, zda máte někdo zkušenost s tímto prodejcem( ambience360), popřípadně s tímto-lalilu001232, oba prodávají tyto modely na ebay, oba jsou z Německa. A zda Vám tento model hodinek něco říká-viděli jste, popř. jste našli zmínku u ofic. distribuce. Budu Vám nesmírně vděčen a budu mít klid na obchod.. Děkuji, Šimon
utrejch Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Dobrý den velectění. Omlouvám se za nový topic, ale mám na Vás pár dotazů. Jeden topic jsem tady před nějakým časem zanechal-byl jsem nějak posedlý touhou po nových hodinkách, leč s finančními limity jsem balancoval na pomezí quartz/mechaniky a rozhodl jsem se počkati. Snad se mi za tu dobu povedlo ujasnit co vlastně chci. Vybírám teď už čistě mezi tímto model no.1 a tímto model no.2 přičemž asi vede černá verze, jelikož se bílé toršku bojím a musel bych jí vidět živě.. Myslím si, že hodinky jsou po technické stránce v pohodě-co se týče strojku a pod. Jenže.. Tak nějak ve mě hlodá nejistota.. Pro mě, jako studenta, je to hodně peněz.. A když jsem se díval na ofic. stránkách www.revuethommen.ch po těchto hodinkách, tak jsem o nich nenašel ani zmínku.. Tak nevím, jestli to není nějaký fake.. Proto se Vás chci zeptat, zda máte někdo zkušenost s tímto prodejcem( ambience360), popřípadně s tímto-lalilu001232, oba prodávají tyto modely na ebay, oba jsou z Německa. A zda Vám tento model hodinek něco říká-viděli jste, popř. jste našli zmínku u ofic. distribuce. Budu Vám nesmírně vděčen a budu mít klid na obchod.. Děkuji, Šimon Jeden kolega uz je tady mel. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&pid=118619
Šimon Stoklasa Odesláno 28. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Jeden kolega uz je tady mel. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&pid=118619 To jsem při hledání přehlídnul. Děkuju
Šimon Stoklasa Odesláno 28. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2008 To jsem při hledání přehlídnul. Děkuju Jinak jedna věc.. Ty hodinky vyfocené zdejším uživatel fóra mají nad datumovkou napsáno pouze Revue, ty na Ebay tam mají Revue Thommen... To je nějaké divné..
uns Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Proto se Vás chci zeptat, zda máte někdo zkušenost s tímto prodejcem( ambience360), popřípadně s tímto-lalilu001232, oba prodávají tyto modely na ebay, oba jsou z Německa. A zda Vám tento model hodinek něco říká-viděli jste, popř. jste našli zmínku u ofic. distribuce. Budu Vám nesmírně vděčen a budu mít klid na obchod.. Děkuji, Šimon s predajcom lalilu má 1 dobrú skúsenosť. všetko prebehlo bez problémov. jednalo sa o hodinky značky ZENO.
kulix Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Určitě bych volil ty černé..Co se týče nápisů tak opravdu se někdy objevuje celý název a někdy jen zkráceně.. A že by to byl fake, tak toho bych se moc nebál...Myslím, že tuto značku tak moc nefejkujou..Ikdyž dnes už je všechno možné..
Baker Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Mam pocit, ze na novych modelech se uz objevuje pouze napis Revue, napis prodejci dotaz, pokud vim tento model ma v nabidce uz dlouho, takze se mozna jedna jen o starsi fotky. Jedina vec, ktera by mi ososbne vadila, je nevyvazenost velikosti pouzdra 44mm a sirky remene, ktera je tusim pouze 20mm.
Dr.Quartz Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 i kdybych nebyl zatíženej na černou, tady bych neváhal - na té bílé se mi to zdá nepřehledné a trochu přebarvené
Conrad Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Co se týče značky mám Revue Thommen pointer date a k naprosté spokojenosti
Šimon Stoklasa Odesláno 29. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Mam pocit, ze na novych modelech se uz objevuje pouze napis Revue, napis prodejci dotaz, pokud vim tento model ma v nabidce uz dlouho, takze se mozna jedna jen o starsi fotky. Jedina vec, ktera by mi ososbne vadila, je nevyvazenost velikosti pouzdra 44mm a sirky remene, ktera je tusim pouze 20mm. No, pokud by šlo pouze o starší model, tak mi to nevadí, záruka by stejně měla běžet ode dne prodeje. A modely by se kromě zevnějšku v podobě malého nápisu neměly lišit nějak technicky, ne?
Frantik Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 (upraveno) Technicky se nelisi, me by vadil samotnej napis REVUE!! To je jako kdyby tam bylo napsano ESTRÁDA Nechci ti nasazovat brouka do hlavy, jsou to slusny hodinky s dobrym kalibrem a jestli se ti libej, tak si je kup, ale ten nazev! Chjo! Upraveno 29. července 2008 uživatelem Frantik
Šimon Stoklasa Odesláno 29. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Technicky se nelisi, me by vadil samotnej napis REVUE!! To je jako kdyby tam bylo napsano ESTRÁDA Nechci ti nasazovat brouka do hlavy, jsou to slusny hodinky s dobrym kalibrem a jestli se ti libej, tak si je kup, ale ten nazev! Chjo! Právě, taky mě víc bere model s nápisem R.T., ne jen Revue. Ale doufám, že se podaří sehnat verze před faceliftem Určitě do nich jdu, a už jsem se rozhodl pro verzzi v černé. Pak dodám fotky
lib Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Za ty peníze je určutě kup. Jen ten strojek samotný stojí ke 400 Euro. A kdyby se Ti naživo nelíbil řemínek se cvoky (na 20 mm to někdy není ono), kup si u Kubsona (chronoshop.cz) voděodolný Di-Modell Jumbo a bude to perfektní.
Šimon Stoklasa Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2008 ještě jedna, snad poslední věc, která by mě zajímala.. Hodinky na mě působí celkem bytelně, řekl bych "dobře stavěné", tak nějak, že jim nebude vadit třeba občasný náraz a pod.. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli jsou třeba oproti quartzkám nějaká omezení atd.. Je to přeci jen mechanika a na mě to působí zranitelněji.
lib Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Odesláno 30. července 2008 ještě jedna, snad poslední věc, která by mě zajímala.. Hodinky na mě působí celkem bytelně, řekl bych "dobře stavěné", tak nějak, že jim nebude vadit třeba občasný náraz a pod.. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli jsou třeba oproti quartzkám nějaká omezení atd.. Je to přeci jen mechanika a na mě to působí zranitelněji. Na generelní otázku generelní odpověď. Na kolo, in-liny, plavání, snowboard a vůbec na jakýkoliv outdoor požívám automaty ETA 2836-2. Dlouhodobě bez problému. Drží perfektní +3s/den. Problém, podle mých zkušeností, nastává při pádu např. v koupelně. Ale i to dobrý hodinář následně seřídí. Quartzky jsou samozřejmě odolnější. Jsou to ale Hodinky?
Šimon Stoklasa Odesláno 31. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2008 Na generelní otázku generelní odpověď. Na kolo, in-liny, plavání, snowboard a vůbec na jakýkoliv outdoor požívám automaty ETA 2836-2. Dlouhodobě bez problému. Drží perfektní +3s/den. Problém, podle mých zkušeností, nastává při pádu např. v koupelně. Ale i to dobrý hodinář následně seřídí. Quartzky jsou samozřejmě odolnější. Jsou to ale Hodinky? No právě, je tam tuším Valjoux 7750, tak mě zajímá odolnost..
Rimmer Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Odesláno 31. července 2008 No právě, je tam tuším Valjoux 7750, tak mě zajímá odolnost.. Mechaniky a automaty obzvlast maji hlavne nizsi odolnost proti narazu.
Gojkaaa Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Technicky se nelisi, me by vadil samotnej napis REVUE!! To je jako kdyby tam bylo napsano ESTRÁDA Nechci ti nasazovat brouka do hlavy, jsou to slusny hodinky s dobrym kalibrem a jestli se ti libej, tak si je kup, ale ten nazev! Chjo! tak na to bych se vysral, to má snad nějaký historický základ a historie je pro značku důležitá. Jestli tohle by měl být argument, tak si tam nech napsat třeba Rolex. To zní dobře, ne? Ty jo fakt, tak by se klidně mohla nějaká značka jmenovat, že?
Šimon Stoklasa Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 tak na to bych se vysral, to má snad nějaký historický základ a historie je pro značku důležitá. Jestli tohle by měl být argument, tak si tam nech napsat třeba Rolex. To zní dobře, ne? Ty jo fakt, tak by se klidně mohla nějaká značka jmenovat, že? No, já myslím, že jsme všichni Frantíka, až na jednoho pochopili Jinak dneska jsem si objednal na ebay od uživatele lalilu001232 (Hamburg, DE) po předešlých kladných referencích tady na fóru ty moje vysněné Povedlo se mi sehnat ještě verzi kde je u datumovky napsáno Revue Thommen, z čehož mám radost Pokud pak bude zájem dodám foto Tak zatím ahoj
lib Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 No, já myslím, že jsme všichni Frantíka, až na jednoho pochopili Jinak dneska jsem si objednal na ebay od uživatele lalilu001232 (Hamburg, DE) po předešlých kladných referencích tady na fóru ty moje vysněné Povedlo se mi sehnat ještě verzi kde je u datumovky napsáno Revue Thommen, z čehož mám radost Pokud pak bude zájem dodám foto Tak zatím ahoj Fotky určitě postní ve vlákně "Pochlubte se novými přírůstky". R.T. se mi vždy líbily. i když zatím žádný nemám. Ten Tvůj zdroj mě dost inspiroval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se