Přejít na obsah

Vintage DOXA - identifikacia

igor_tt

Doporučené příspěvky

Kupil som totiz hodinky co maju na pohlad rovnaky strojcek (vid obrazok), ale hodinar mi povedal, ze to je moc velky strojcek. Tie rozmery na tej stranke nie su zhodne s tymi odmeranymi, tak neviem teraz...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 1. 2020 v 12:10, Karlos napsal:

Jen taková drobnost - šuplera ti ukazuje 33,55, ale ty píšeš 31,55. Nespletl ses i při měření strojku?

Hm, dakujem, to som si nevsimol (nie je to mnou merane) ale to by skor podporovalu tu teoriu, ze to je tento strojcek (namiesto 27,4 by to bolo potom 29,4 asi) :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 12. 1. 2020 v 14:10, bohus76 napsal:

Na ebay se určitě nějaký strojek dá koupit.Ale má to smysl ? Vlastně ti zůstane jen obal,teda pouzdro a zbytek bude nový.

To by mi vobec nevadilo, ide skor o sentimentalnu hodnotu. Mam k nim aj povodne puzdro, aj sklo. Tak len strojcek by bol novy.
Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po měsících...
  • po měsících...

Zdravím! Mohl bych požádat o pomoc s identifikací? Popřípadě, jaké je číslo a typ strojku atd. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím, také bych se rád přidal s prosbou o identifikaci.

Nebudu lhát, tyto zlaté Doxy se ke mně dostaly od známého s prosbou o zjištění ceny a případný prodej, ale předpokládám, že bych dostal klasickou odpověď "hoď to na Aukro od koruny" 😉

Stejně bych ale předtím rád věděl, co přesně za model/strojek mám v ruce. Zkoušel sem hledat (chrono24 i google), ale nepovedlo se mi najít stejný model - obzvláště neseděl tvar nožiček a nikde jsem nenašel "obdélníkový" strojek.

Kromě toho bych se rád zeptal, co způsobuje patinu na ciferníku, případně jestli to je možné nějak snadno vyčistit (resp. jestli něco takového dává u starých hodinek smysl, nebo je lepší nechat ciferník v "originálním" stavu).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...