Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jendotlive varianty ciferníků už budou nachystané ( ještě přidám foto) a my máme jasný plán na příští týden. Prvních dvacet hodinek. Držte nám palce! 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
Odesláno

Tady jsou jednotlivé varianty ciferníků s ručičkami. Mě osobně se moc líbí ta decentní černá datumovka. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 7 minutami, PBone napsal:

A co reverzní (bílý) datumový věnec ? Tato varianta není ?

Smontujeme a přidám fotku 🙂

Odesláno
Před hodinou, Czechgun napsal:

Všem jsem poslal email pokud nemáte ještě vybráno tak prosím teď je ten správný čas. 

Už jsem skoro rozhodnutý, ale rád bych viděl i jiné barvy ručiček, jak vypadají oproti těm bílým. Nejvíc mě zajímají ty černé a oranžové. Bílé vypadají velmi dobře, ale chci mít jistotu než to celé potvrdím.

• Like 1
Odesláno
před 14 minutami, maresak711 napsal:

Už jsem skoro rozhodnutý, ale rád bych viděl i jiné barvy ručiček, jak vypadají oproti těm bílým. Nejvíc mě zajímají ty černé a oranžové. Bílé vypadají velmi dobře, ale chci mít jistotu než to celé potvrdím.

Ručičky ještě chvilku počkají. Teď potřebuji ciferník. K barvám se dostaneme příští týden. 

• Like 1
Odesláno
před 6 hodinami, PBone napsal:

A co reverzní (bílý) datumový věnec ? Tato varianta není ?

Tady je foto s bílým věncem. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 18 minutami, PBone napsal:

Prima, díkes, teď už si to můžu porovnat 👍🏻

Není zač. Za mě je lepší varianta černý podklad bílá čísla. Je to takové decentní. 

Odesláno

Jen krátké info jak pokračujeme. Ben montuje podle seznamu který mám z Hithit. Jde to +- podle plánu. Když jsem mu připravoval seznam co a jak smontovat narazil jsem na celkem dost hříšníků od kterých nemám info jaký cifr nebo ručičky 🙂 Podívejte se na to prosím. Také montujeme první barevné varianty takže sem pak dám opět fotky. 

Odesláno
před 2 minutami, PBone napsal:

Že bychom se dočkali i foto s lunetou ? Se nedivím, že jsou hříšníci, když jsme ty barevné kombinace ještě neviděli🤷‍♂️ nebo dokonce s nějakou variantou lunety.

Tu lunetu před sebou trochu hrnu 😞 Protože se  cvakne na hotové hodinky odkládám ji a řeším věci co se nedají posunout. Ted budeme mít smontované červené , černé a žluté ručičky. 

Odesláno

Chápu, je to složitý proces 🙂 , no hate, jen si dovedu představit, že se někdo nemůže, bez celkového vjemu rozhodnout. Nedej bože ještě pak třeba s nějakým barevným řemínkem, které jsme zahlédli 😉

• Like 1
Odesláno
před 9 minutami, PBone napsal:

Chápu, je to složitý proces 🙂 , no hate, jen si dovedu představit, že se někdo nemůže, bez celkového vjemu rozhodnout. Nedej bože ještě pak třeba s nějakým barevným řemínkem, které jsme zahlédli 😉

Já to taky chápu. Sám se na ty barevné varianty těším. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...