Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chápu, že nejde vše naráz, ale jaký máš plán? Budeš zasílat HitHit až komplet s řemínkem a barevnými lunetami navíc, nebo hodinky s basic řemínkem a pak special řemínek a lunety dodatečně ?

Díky za info 

Odesláno

Vložka se zoubky je hotová jen toho není na fotce moc vidět. Právě jsem do tisku pustil část forem na odlití jedné části řemínku. Bude to skoro 13 hodin tisku takze to nevyjde úplně dobře. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, PBone napsal:

Chápu, že nejde vše naráz, ale jaký máš plán? Budeš zasílat HitHit až komplet s řemínkem a barevnými lunetami navíc, nebo hodinky s basic řemínkem a pak special řemínek a lunety dodatečně ?

Díky za info 

Řemínek a lunety budu posílat zvlášť nejsme schopni to udělat najednou. Taky potřebuji pořádně otestovat du sponu. 

Odesláno
před 3 hodinami, PBone napsal:

Pěkná práce 👍🏻, a kdy plníš olejem hodinky pro HitHit, v noci ? 😊 Nebo už to zvládá Ben ?

Olejem plním já, Bena to budu učit až tak v únoru. A přesně kvůli tomu mám na řemínek čas jen  do středy a hrotil jsem to přes víkend. Pak mě čeká olej 🙂

Odesláno

Další část formy jde to tisku. Večer ještě nakreslím část pro druhou polovinu řemínku. Na zítra budu mít to důležité a to je část se zubatou vložkou. Ted už zbývá jen doufat. Ještě nikdy jsem takhle nic neodléval 😀

• Like 3
Odesláno
před 1 hodinou, Czechgun napsal:

Řemínek a lunety budu posílat zvlášť nejsme schopni to udělat najednou. Taky potřebuji pořádně otestovat du sponu. 

Okey, děkuji za informace

• Like 1
Odesláno

Tak jdeme odlévat. Myslím že mám formu vychytanou ale to si myslím vždy u všeho 😀 

Zítra se uvidí. 

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

No tak první pokus fakt nedopadl dobře. Úplně špatný materiál. Na doporučení jsem objednal jiný. Alespoň funguje dobře forma takže samotné odlití je rychlá akce. Jak přijde balíček s materiálem udělám nový odlitek. 

• Sad 1
Odesláno
V 14. 1. 2026 v 20:05, Beardedscape napsal:

Zda se mi to, nebo je tu ta struktura na pouzdrech výraznější ? 

Není, dělá to fotka. 

• Díky 1
Odesláno

Nový materiál vypadá az na tu hroznou barva daleko lépe. O víkendu udělám druhou polovinu. Tohle je řemínek 22/18. Ještě jsem vůbec neřešil design je to čistě na vyzkoušení funkce. 

Jako vždy přeji všem členům klidný víkend 🙂

• Like 4
Odesláno

Tady to skokové zúžení je spíš na pilotkách, Hydra sou podle mě potápky, takže bych se nebál postupného zužování spíš teda 22/20, těch 18mm je už dost subtilní, jinak super práce, bude to opět dotažený k dokonalosti, těším se na další verzi;-)

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Update k vývoji řemínku: Tudy cesta nevede. Samotná spona sice vypadala skvěle, ale v kombinaci s řemínkem je to bída a rozepínání nefunguje podle představ. Byla to slepá ulička, která mi ale vnukla nápad na úplně jiné řešení. Protože dnes kvůli synově teplotě zůstávám doma, využiju čas k testování nové varianty. Home office jsem povýšil na novou úroveň – vzal jsem si domů i tiskárnu! 🙂

A ještě přidám fotku, jak to vypadá potmě na montážním stole.

Upraveno uživatelem Czechgun
Fotky přikládám samostatně.
Odesláno

Ahoj,

mrzí mě, že vývoj řemínku vedl zatím do slepé uličky, ale možná je to znamení, že bys jej mohl na chvíli odložit, než se vydáš jinou cestou a věnovat se, i dle tvých slov po Novém roce, hlavní prioritě a to dokončení a rozeslání hodinek z hithitu, na které již tak netrpělivě čekáme. Nesměle si ještě dovolím připomenout, že ve hře jsou i slíbené doplňkové barevné lunety 😊 . Jinak samozřejmě věřím a držím palce🤞, že vývoj vlastního řemínku s přezkou zdárně dokončíš 💪😉

• Dát hlas 2
Odesláno
před 7 minutami, PBone napsal:

Ahoj,

mrzí mě, že vývoj řemínku vedl zatím do slepé uličky, ale možná je to znamení, že bys jej mohl na chvíli odložit, než se vydáš jinou cestou a věnovat se, i dle tvých slov po Novém roce, hlavní prioritě a to dokončení a rozeslání hodinek z hithitu, na které již tak netrpělivě čekáme. Nesměle si ještě dovolím připomenout, že ve hře jsou i slíbené doplňkové barevné lunety 😊 . Jinak samozřejmě věřím a držím palce🤞, že vývoj vlastního řemínku s přezkou zdárně dokončíš 💪😉

Jediný čas který tomu věnuji je dnešek protože tohle jde dělat z domu. Vyřešit to musím protože je to součást kampaně. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...