Kluk jako buk Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Na druhou stranu, s těma Tissot Gentleman snad nejde sáhnout vedle.
Datel Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Kluk jak buk každopádně. TISSOT - to je jméno, které podle mne i mezi mudlovskou veřejností musí znít jako něco kvalitního, solidního a už na jakési úrovni. A navíc to není mylný dojem. IMHONěkdy koncem minulého století jsem v místním klenotnictví v akci zahlédl dámské hodinky Tissot a ačkoli jsem se ve značkách neorientoval (dokonce jsem jednu chvíli nosilhodinky MPM, to asi vypovídá) tak jsem dlouho nepřemýšlel a manželce je nanutil ;o) A letos bude slavit padesátku a hodinky má dodnes. I když už dnes bydlí u mne v hodinkovnici na čestném místě,manželka už chodí naostro, tedy bez hodinek....
t.filipi Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Co takhle Christopher ward c60 trident pro 600? Nedávno jsme je pořídil a nemůžu se na ně vynadivat... Úžasné hodinky.
martar Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Ty hlášky o TH jako předraženým fashion brandu by možná stálo za to trochu zmírnit. Když se člověk dostane k novým hodinkám za odpovídající cenu (v rámci n?jaký akce třeba), může získat pěkný a kvalitní hodinky, který budou sloužit celý život. Aquaracery 500, které jsem kdysi měl, byly skvělé. Kolega ne-chronomagor má Formule, které už se tomu fashion blíží, a upřímně - nejsou vůbec špatné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se