Pája1 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Chlapi, prosím o názor - zkušenosti s těmito hodinkami. Děkuji
Datel Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Zkušenosti ne ale líbí se mi moc. Ukazatel rezervy natahu, plné koncovky tahu, ručky jak mám rád (bez šipek a podobných ičovin). Dobrá volba. IMHO
Datel Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Titan doporučuji ale praktické zkušenosti se strojkem uvnitř nemám. Šunt to nebude, přeci jen je to Prospex. ..
Pája1 Odesláno 27. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Dík. Připadají mi jako hodinky na každý den, podle mě dobrý poměr cena - kvalita.
xbraj19 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Zkušenosti tady nikdo mít nebude. Je to 200ks limitka a navíc v ceně, kterou je tady málokdo ochoten u Seiko (PROSPEX ) akceptovat. Běžnou verzi si můžeš ohmatat v Koscomu. A jestli je to dobrý poměr cena kvalita? Většině lidi přijde, ze už ne.
Datel Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 Tak cenu jsem přehlédl;o) Obecně mne limitky připadají jako zbytečné investice u hodinek na každý den - s výjimkou Nu pagadí
wawrik Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 Ak ti nevadí cena, smelo do nich. Spring Drive je veľká paráda, je tu o tom popísaného dosť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se