Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Kdyby tady byly dveře, tak s nima za sebou prásknu já budu šťastnej .... vo jednoho hejla míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ... tak třeba pan Jaroon v takovém případě nejde daleko pro "debila", a ne latentního, že? Musím se tentokrát přiznat, že při čtení tvého příspěvku mne podobné slovo napadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Povánoční flame ???? Tak to tu ještě nebylo............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Všechno je jednou poprvé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) Pššššt....už ani slovo o evropské "multikulti" katastrofě, už jen o hodinkách a nebo tlachy o zmizelé láhvi tuzemáku..... Sorry, nepotlačil jsem to v sobě jako to nepotlačili i jiní..... Ale co dělat, když mě taková věc, která se dotýká nás všech opravdu naštve? Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Ale co dělat, když mě taková věc, která se dotýká nás všech opravdu naštve?Vem si hnedou uniformu, procisni patku, zaloz stranu, kandiduj, vyhraj, uzavri hranice, vyhosti vsechny "necechy". Pak to tu bude krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ... tak třeba pan Jaroon v takovém případě nejde daleko pro "debila", a ne latentního, že? ------------------------ Prošel jsem si tvoje příspěvky, posledních 10 stránek ve vyhledávání: Předvánoční flame, vysírání v Damasko vlákně, mašina na kapslovaný kafe, poraďte jakou ojetinu, pořídil jsem pračku, dva nebo tři wristshoty, pár relevantních příspěvků o Sinnech, reklama na Oris, nejvíc keců ovšem v sekci Ostatní diskuse a zábava. Musí být fakt těžký udržet si tuhlectu "konzistenci", nebýt jako ti Novinkáři a psát jenom o hodinkách Kdyby tady byly dveře, tak s nima za sebou prásknu OT se tu řešilo asi vždycky... ale politika! byť se někdo zmínil se mazala... a není to tak dávno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) Vem si hnedou uniformu, procisni patku, zaloz stranu, kandiduj, vyhraj, uzavri hranice, vyhosti vsechny "necechy". Pak to tu bude krasny a tak to dopada e: viz vejš... lidem hráblo Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Dosel mi Veraet a zaboha nemuzu najit, kde jsem si pred par lety tu zasobu kupoval z UK. Kdyz googluju, vyskakuje mi sama Amerika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Prosím o ukončení debaty o politice. Týden po atentátu na redakci v Paříži asi není nejlepší čas vést mírnou a konstruktivní debatu o tak závažné otázce jako soužití islámu a křesťanství. Radši se podívejte na Království nebeské, tam si každý najde svého idola . Islám není sám o sobě problém, křesťanství také ne. Problém je, že na obou stranách přetrvávají předsudky a odmítání, podezíravost, nedostatečné vědomosti a dezinterpretace ? a také strach z druhého. Líp asi nebude, svět je malý a z koláče si chce kousnout každý. A je nás tady čím dál víc . A až se splní demografické prognózy a v Africe naroste počet lidí z 1 miliardy na 2,5, což by se mohlo stát do 50 let a ti se dají do pohybu, protože doma nebudou mít co jíst, to pak bude prdel. Tak si dopřejme ten luxus tady na fóru držet debatu o hodinkách, autech, práci, takových těch témat, co nehýbou světovým děním, ale zajímají na Gausově křivce obyčejných starostí a radostí tu prostřední část. Troufnu si odhadnout, že "velká" témata skončí velkými urážkami a a to je přece úplně zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 A navic mi dosel ten Veraet a nemam, cim bych si ted vycistil hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 A navic mi dosel ten Veraet a nemam, cim bych si ted vycistil hodinky. to je kurwaže problém. Já myslel, že to nějaká vijágra nebo co, ale tohle je horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 http://www.veraet.com/Kdyz to nenajdu v Evrope, asi to objednam z US.Mam toho vzit rovnou barel? Ze byste si chodili s ešusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 YPO už tu tenkrát byl, to je mastodont, ale byl za tu dobu asi 3x v kómatu, tak se vždycky nechal odpojit a začal znovu, tudíž 2011 je rokem jeho posledního vzkříšení, ne datu narození v chronomagovo Betlémě.Onehdá tady exeloval tuším pod nickem Překližka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Onehdá tady exeloval tuším pod nickem Překližka Kvido jsi moudry muz a zcela jiste vis ze se nick jen tak zmenit neda. Zmeny meho niku byly v ramci urcitych okolnosti a zertu spojenych s funkci moderatora. To znamena ze vsichni vedeli kdo se za nikem skryva. To jenom tak pro objasneni. A pro ostatni historii zmeny niku si lehce dohledate u kazdeho jednotliveho profilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) že mi mladá právě zavolala, že má na kontě disponibilní zůstatek "NULA", přitom včera i předevčírem jí tam přišly peníze (žádný kontokorent, úvěr, nic), včera ještě v bankomatu kontrolovala stav a vybírala nějaké drobné a byly tam.Tak čeká ve městě než otevřou banku a jestli tam budu muset jet i já, tak se asi dostanu do TV Nova......Edit: co si vzít za hodinky ?? Přeci jen, Nova je Nova Edit2: tak prý to bude do hodiny v pořádku, no fakt by mě v ten okamžik jeblo... Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 že mi mladá právě zavolala, že má na kontě disponibilní zůstatek "NULA", přitom včera i předevčírem jí tam přišly peníze (žádný kontokorent, úvěr, nic), včera ještě v bankomatu kontrolovala stav a vybírala nějaké drobné a byly tam.Tak čeká ve městě než otevřou banku a jestli tam budu muset jet i já, tak se asi dostanu do TV Nova......Edit: co si vzít za hodinky ?? Přeci jen, Nova je Nova Už jsem si připravil nahrávání, přece jenom na vstup do mediálního světa by měla být zachována vzpomínka která bude předávána generacím příštím............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Už jsem si připravil nahrávání, přece jenom na vstup do mediálního světa by měla být zachována vzpomínka která bude předávána generacím příštím............Jáj, show nebude, prý mají nějaký update... Ale šok to byl řádný.Jinak premiéra by to nebyla, už na základce jsem hrál vedoucího vlastivědného kroužku :D (a celkem se dalo vydělat, pamatuji, že komplet výbavu studentského pokoje i rám F1 jsem si platil ze svého) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Jáj, show nebude, prý mají nějaký update... Ale šok to byl řádný.Jinak premiéra by to nebyla, už na základce jsem hrál vedoucího vlastivědného kroužku :D (a celkem se dalo vydělat, pamatuji, že komplet výbavu studentského pokoje i rám F1 jsem si platil ze svého)ten rám byl alespoň 58? a hádám, že už ho nemáš, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 CHF/CZK 28,00 asi zdraží hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky