Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck

Pššššt....už ani slovo o evropské "multikulti" katastrofě, už jen o hodinkách a nebo tlachy o zmizelé láhvi tuzemáku.....

Sorry, nepotlačil jsem to v sobě jako to nepotlačili i jiní.....

Ale co dělat, když mě taková věc, která se dotýká nás všech  opravdu naštve?

Upraveno uživatelem swanieck
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... tak třeba pan Jaroon v takovém případě nejde daleko pro "debila", a ne latentního, že? :fyou:

------------------------

Prošel jsem si tvoje příspěvky, posledních 10 stránek ve vyhledávání: Předvánoční flame, vysírání v Damasko vlákně, mašina na kapslovaný kafe, poraďte jakou ojetinu, pořídil jsem pračku, dva nebo tři wristshoty, pár relevantních příspěvků o Sinnech, reklama na Oris, nejvíc keců ovšem v sekci Ostatní diskuse a zábava. Musí být fakt těžký udržet si tuhlectu "konzistenci", nebýt jako ti Novinkáři a psát jenom o hodinkách  :rolleyes:

Kdyby tady byly dveře, tak s nima za sebou prásknu :fyou:

OT se tu řešilo asi vždycky... ale politika! byť se někdo zmínil se mazala... a není to tak dávno....

Odkaz ke komentáři

Prosím o ukončení debaty o politice. Týden po atentátu na redakci v Paříži asi není nejlepší čas vést mírnou a konstruktivní debatu o tak závažné otázce jako soužití islámu a křesťanství. Radši se podívejte na Království nebeské, tam si každý najde svého idola  :)

Islám není sám o sobě problém, křesťanství také ne. Problém je, že na obou stranách přetrvávají předsudky a odmítání, podezíravost, nedostatečné vědomosti a dezinterpretace ? a také strach z druhého. Líp asi nebude, svět je malý a z koláče si chce kousnout každý. A je nás tady čím dál víc  :) . A až se splní demografické prognózy a v Africe naroste počet lidí z 1 miliardy na 2,5, což by se mohlo stát do 50 let a ti se dají do pohybu, protože doma nebudou mít co jíst, to pak bude prdel. 

Tak si dopřejme ten luxus tady na fóru držet debatu o hodinkách, autech, práci,  takových těch témat, co nehýbou světovým děním, ale zajímají na Gausově křivce obyčejných starostí a radostí tu prostřední část.   Troufnu si odhadnout, že "velká" témata  skončí velkými urážkami a   a to je přece úplně zbytečné. 

Odkaz ke komentáři

YPO už tu tenkrát byl, to je mastodont, ale byl za tu dobu asi 3x v kómatu, tak se vždycky nechal odpojit a začal znovu, tudíž 2011 je rokem jeho posledního vzkříšení, ne datu narození v chronomagovo Betlémě.

Onehdá tady exeloval tuším pod nickem Překližka :oneeyed02:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Onehdá tady exeloval tuším pod nickem Překližka :oneeyed02:

Kvido jsi moudry muz a zcela jiste vis ze se nick jen tak zmenit neda. Zmeny meho niku byly v ramci urcitych okolnosti a zertu spojenych s funkci moderatora. To znamena ze vsichni vedeli kdo se za nikem skryva.

To jenom tak pro objasneni.

A pro ostatni historii zmeny niku si lehce dohledate u kazdeho jednotliveho profilu

Odkaz ke komentáři

že mi mladá právě zavolala, že má na kontě disponibilní zůstatek "NULA", přitom včera i předevčírem jí tam přišly peníze (žádný kontokorent, úvěr, nic), včera ještě v bankomatu kontrolovala stav a vybírala nějaké drobné a byly tam.

Tak čeká ve městě než otevřou banku a jestli tam budu muset jet i já, tak se asi dostanu do TV Nova......

Edit: co si vzít za hodinky ?? Přeci jen, Nova je Nova   :lol2:

Edit2: tak prý to bude do hodiny v pořádku, no fakt by mě v ten okamžik jeblo... 

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

že mi mladá právě zavolala, že má na kontě disponibilní zůstatek "NULA", přitom včera i předevčírem jí tam přišly peníze (žádný kontokorent, úvěr, nic), včera ještě v bankomatu kontrolovala stav a vybírala nějaké drobné a byly tam.

Tak čeká ve městě než otevřou banku a jestli tam budu muset jet i já, tak se asi dostanu do TV Nova......

Edit: co si vzít za hodinky ?? Přeci jen, Nova je Nova   :lol2:

Už jsem si připravil nahrávání, přece jenom na vstup do mediálního světa by měla být zachována vzpomínka která bude předávána generacím příštím............

Odkaz ke komentáři

Už jsem si připravil nahrávání, přece jenom na vstup do mediálního světa by měla být zachována vzpomínka která bude předávána generacím příštím............

Jáj, show nebude, prý mají nějaký update... Ale šok to byl řádný.

Jinak premiéra by to nebyla, už na základce jsem hrál vedoucího vlastivědného kroužku :D :D  (a celkem se dalo vydělat, pamatuji, že komplet výbavu studentského pokoje i rám F1 jsem si platil ze svého)

Odkaz ke komentáři

Jáj, show nebude, prý mají nějaký update... Ale šok to byl řádný.

Jinak premiéra by to nebyla, už na základce jsem hrál vedoucího vlastivědného kroužku :D :D  (a celkem se dalo vydělat, pamatuji, že komplet výbavu studentského pokoje i rám F1 jsem si platil ze svého)

ten rám byl alespoň 58? a hádám, že už ho nemáš, co?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...