Návštěvník tolja Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 tvl, co to je za novou olympijskou disciplínu? .......Je to jednoduchý, zvládne to i úplnej blb od čeho jsou servisy?......tam mi to předvedli, a pokud nejsem někde daleko v divočině, nechávám to samozřejmě dělat mechanika nejde náhodou s čínností světlo ven do háje i seřízení světel?...... ne, nejde, modrá švestka to má vychytaný, mysleli na všechno takže ti kkti, kteří mě každý den oslňují tu levým, tu pravým světlem jsou domácí měniči žárovek, kteří trénují na olympiádu v riu? ...ne, to jsou úplně samotní, nezávislí blbci, kteří nemají seřízená světla- viz předchozí bod.. takže modrej ovál provozuje místo servisů školící střediska? nejde bratrstvo modrooválové ......y
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Jezis uz se na ty fordy vyser, to je zivotni napln todle.
Návštěvník tolja Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 nojo porád, ale zrovna teď, když se tak pěkně dali dohromady?
Liqid Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 By mi asi jeblo, kdybych pro prkotinu jako je žárovka musel do servisu. Práce na 5 min. vs cesta do servisu + čekání. A jednou už se mi to vyplatilo umět. Vracel jsem se se slečnou z nákupu v zimě a k tomu příšerná chumelenice. Nebylo pořádně vidět ani s objema světlama. Sobota večer a my někde uprostřed polí a samozřejmě mi přestane svítit levé světlo, takže jsem viděl jen do příkopa a mlhovky vůbec nepomohly. Kdybych si to neuměl vyměnit za pár minut sám, tak bychom tam asi umrzli, protože se jet fakt nedalo. A s výměnou kola to vidím podobně, bez rezervy v kufru nikam nejedu.
tommas4 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Já teda slečnám kdysi tvrdil schválně uprostřed polí že se na tom něco porouchalo . . .
mondeo2 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Já teda slečnám kdysi tvrdil schválně uprostřed polí že se na tom něco porouchalo . . . nojo ale to bylo v krásným létě a s hvězdnou oblohou nad hlavou......
Rudykopalsson Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Už mi hrabe... dnes u nákupu jsem dumal nad tím, jestli vzít toaleťák s vůní spring morning, nebo sunny lemon, to jsem to dopracoval:-(
JaRooN Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Už mi hrabe... dnes u nákupu jsem dumal nad tím, jestli vzít toaleťák s vůní spring morning, nebo sunny lemon, to jsem to dopracoval:-(Neboj, až budeš uvažovat, jestli vzít ten, co je napuštěný krémem proti hemeroidům, bude hůř
McStinger Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Už mi hrabe... dnes u nákupu jsem dumal nad tím, jestli vzít toaleťák s vůní spring morning, nebo sunny lemon, to jsem to dopracoval:-( Ak chodievaš ráno, tak samozrejme Spring Morning. Okolo obeda je lepší Sunny Lemon a na večer Silky Touch. Taká neznalosť. Evidentne tú chýba vlákno o týchto záležitostiach.
Rudykopalsson Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Tak vidím, že to máte zmáknutý, pánové. Mě to vyděsilo, nečekal jsem, že jedno z hlavních dilemat středního věku bude kvalita a vůně toaletního papíru:-)
Návštěvník tolja Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 By mi asi jeblo, kdybych pro prkotinu jako je žárovka musel do servisu. Práce na 5 min. vs cesta do servisu + čekání. A jednou už se mi to vyplatilo umět. Vracel jsem se se slečnou z nákupu v zimě a k tomu příšerná chumelenice. Nebylo pořádně vidět ani s objema světlama. Sobota večer a my někde uprostřed polí a samozřejmě mi přestane svítit levé světlo, takže jsem viděl jen do příkopa a mlhovky vůbec nepomohly. Kdybych si to neuměl vyměnit za pár minut sám, tak bychom tam asi umrzli, protože se jet fakt nedalo. A s výměnou kola to vidím podobně, bez rezervy v kufru nikam nejedu. a co dalšího si děláš sám? já nedělám nic, co přímo nemusím, respektive to nedělám když to pořádně neumím (zrovna žárovka v předním světle auta z důvodu málo místa - většinou jsem byl černej až za ušima a ještě měl odřený prsty) anebo to nedělám, když je to dřina, třeba výměna rezervy, většinou jsem dojel pár kilometrů do nejbližšího servisu, aby mi to přehodili, sice je guma bezpečně v čudu, ale záda má člověk jenom jedny, a já jsem navíc v létě nikdy nepíchl, vždycky to bylo za hnusnýho počasí. Když jsem byl mladej cucák, tak jsem si přehazoval na autě sady kol sám, ale dnes už mám rozum a kola uskladněný v servisu. Ak chodievaš ráno, tak samozrejme Spring Morning. Okolo obeda je lepší Sunny Lemon a na večer Silky Touch. Taká neznalosť. Evidentne tú chýba vlákno o týchto záležitostiach. a to má mít na toaletě tři zásobníky na papír?
Liqid Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Jsem snad i trochu manuálně zručnej, takže si občas při nějakém tom dělání i odpočinu, když jinak furt sedím u PC. Kdybych nedělal nic, tak bych asi furt jen někam chodil, ale chápu, že pokud někdo má obě pazoury levý, tak se raději nepouští do žádnej větších akcí.
McStinger Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 a to má mít na toaletě tři zásobníky na papír? Nie. Má mať pravidelnú stolicu
gathis Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 (upraveno) a co dalšího si děláš sám? 2:já nedělám nic, co přímo nemusím, respektive to nedělám když to pořádně neumím (zrovna žárovka v předním světle auta z důvodu málo místa - většinou jsem byl černej až za ušima a ještě měl odřený prsty) anebo to nedělám, když je to dřina, třeba výměna rezervy, většinou jsem dojel pár kilometrů do nejbližšího servisu, aby mi to přehodili, sice je guma bezpečně v čudu, ale záda má člověk jenom jedny, a já jsem navíc v létě nikdy nepíchl, vždycky to bylo za hnusnýho počasí. Když jsem byl mladej cucák, tak jsem si přehazoval na autě sady kol sám, ale dnes už mám rozum a kola uskladněný v servisu. a to má mít na toaletě tři zásobníky na papír? Ono je taky rozdíl měnit žárovku ve staré Felicii, ve Fordu už musím odsroubovat a vysunout světlo a výměnu xenonu už si vůbec neumím představit? Když je povinná sada žárovek, může po mě policajt chtít vidět i nahradni vybojku? A když jede s autem žena, tak např. pokud pichne kolo tak má za úkol zastavit, označit auto, jít za svodidla a zavolat... Upraveno 24. října 2015 uživatelem gathis
long Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 a co dalšího si děláš sám? já nedělám nic, co přímo nemusím, respektive to nedělám když to pořádně neumím (zrovna žárovka v předním světle auta z důvodu málo místa - většinou jsem byl černej až za ušima a ještě měl odřený prsty) anebo to nedělám, když je to dřina, třeba výměna rezervy, většinou jsem dojel pár kilometrů do nejbližšího servisu, aby mi to přehodili, sice je guma bezpečně v čudu, ale záda má člověk jenom jedny, a já jsem navíc v létě nikdy nepíchl, vždycky to bylo za hnusnýho počasí. Když jsem byl mladej cucák, tak jsem si přehazoval na autě sady kol sám, ale dnes už mám rozum a kola uskladněný v servisu. Sorry,ale nesouhlasím ! No za prvé : není nejmenší důvod, jestli to lze vyměnit si žárovku ve světlometu sám jezdit s tímhle do servisu.Za druhé : ten co tě oslňuje je nejspíše ten, kdo jede na třech kolech do servisu s defektem a tedy jistě ne ten kdo si měnil žárovku, jelikož tento u většiny vozidel triviální úkon nesouvisí se seřízením světel.Za třetí : asi pneumatiky dostáváš ,ale já je musím kupovat a abych dal kvůli vlastní lenosti nebo nešikovnosti za jednu pneumatiku kterou si s radostí rozjezdím 5400,- Kč včetně daně musel bych být hovado. Prostě věci které jsou jednoduché si udělám sám ( stěrače,dofouknuti pneu,kontrola provozních náplní atd) a jinak jezdim samozřejmě do neutorizovaného servisního střediska. Případně do servisu kam to mám v případě potíží blízko. Rezervu si navíc pravidelně kontrolují. a to má mít na toaletě tři zásobníky na papír?
Návštěvník tolja Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 longuvole, u kii se k žárovkám nedostanu, světlo musí ven, u almery by to asi šlo, ale minimálně baterka by musela ven, nadruhý straně je nádržka ostřikovače, jednou jsem to dělal (akce osram nightbreaker) a už prostě dělat nechci, když vím, že nemusím každej umí něco, kluci v servisu mají prsty šikovný na žárovky, já zas na něco jinýho, začnu si na parkovišti v dešti měnit žárovky, budu špinavej, s odřenýma prstama, a oni "umřou hlady" to samý s gumama, je to dřina a táhne u toho na záda, navíc na naše auta stojí jedna guma okolo talíře, to mi za moje záda stojí, a kdyby se to stalo blondýně, tak by jí patrně stačilo zamávat a dlouho by tam sama nestála.
straspol Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Jooo Kia. Tak to neznám. To je jiná liga..Tam to může být se žárovkama třeba i těžký.
long Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 longuvole, u kii se k žárovkám nedostanu, světlo musí ven, u almery by to asi šlo, ale minimálně baterka by musela ven, nadruhý straně je nádržka ostřikovače, jednou jsem to dělal (akce osram nightbreaker) a už prostě dělat nechci, když vím, že nemusím každej umí něco, kluci v servisu mají prsty šikovný na žárovky, já zas na něco jinýho, začnu si na parkovišti v dešti měnit žárovky, budu špinavej, s odřenýma prstama, a oni "umřou hlady" to samý s gumama, je to dřina a táhne u toho na záda, navíc na naše auta stojí jedna guma okolo talíře, to mi za moje záda stojí, a kdyby se to stalo blondýně, tak by jí patrně stačilo zamávat a dlouho by tam sama nestála.Tak to sorry já myslel že máš furt ty delší blonďaté vlasy.No a tu značku auta nekomentuji. Neznám ji
Doporučené příspěvky