Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Co nechápeš? Taky jsi si stěžoval? Podívej se jak mi budou skákat mínusy od těch hrdinů.

No co nechápu - jednak nechápu o jakých minusech mluvíš, nikde se žádné minusy nikomu nedávají, pokud vím, a za druhé nechápu vůbec text, který jsi napsal, přečti si to po sobě, vůbec to prostě nedává smysl. Není jasné o čem píšeš, co to vlastně píšeš, co tím myslíš, k čemu se to váže. Tak asi takhle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

Jestli neumis editovat pouzij tlacitko nahlasit.

to rači né - nechci nikoho obtěžovat a rád bych chodil v úterý na šachy - rači založím nové téma "jak na editaci"

Odkaz ke komentáři

No co nechápu - jednak nechápu o jakých minusech mluvíš, nikde se žádné minusy nikomu nedávají, pokud vím, a za druhé nechápu vůbec text, který jsi napsal, přečti si to po sobě, vůbec to prostě nedává smysl. Není jasné o čem píšeš, co to vlastně píšeš, co tím myslíš, k čemu se to váže. Tak asi takhle.

Honza nema moc rad slovaky a behem MS v hokeji se jim smal, jaci jsou to noumove. To se asi nekomu nelibilo, tak ho hlasili. A ze v te dobe byly zrovna nove nainstalovane minusy, hazeli mu minusy. Takle to ctu ja ...

edit: ale jednoduche to pochopit, pravda, nebylo

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Ještě nedávno,asi před měsícem jsem měl v profilu 72 mínusů. Běžně se tu přidělovali . Když jsi někoho naštval tak jsi ho dostal. Jsi tu už dlouho ,mohl jsi to postřehnout. Když se už nedávají, tak se omlouvám, tato změna mi unikla. Je zde skupina členů kteří místo aby napsali třeba Tadovi, či někomu jinému,že je ......,tak si stěžují moderátorům. Hromadně si stěžovali při MS a stěžují si i teď. Nevím jak Ti to vysvětlit? Ypo to pochopil

Odkaz ke komentáři

Honza nema moc rad slovaky a behem MS v hokeji se jim smal, jaci jsou to noumove. To se asi nekomu nelibilo, tak ho hlasili. A ze v te dobe byly zrovna nove nainstalovane minusy, hazeli mu minusy. Takle to ctu ja ...

Jéžiši, to se mi ulevilo. Díky Tobě a YPOvi jsem konečně prozřel, stačí to napsat logicky a já to hned pochopím, já mám velmi vysoké IQ. Tak díky, já bych snad ani jinak nemohl dnes spát.:clap:

Odkaz ke komentáři

Děkuji Ti, je to tak. Ale byl to i fotbal. Upraveno uživatelem HonzaX
Odkaz ke komentáři

tak já bych chtěl nahlásit, že posledních deset postů by se mohlo přesunout do potěšujícího vlákna :D

Ale né, to je jen taková sobotně večerní legrace, to patří do vlákna HUMOR. To není ve zlém a ani to asi nikoho z nás, co si to tu vysvětlujeme, neštve.
Odkaz ke komentáři

Pohled z oken dnes ráno. Sakra, letos nějak brzy :santa:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...