Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

nu já můžu citovat pouze dnes již svou mrtvou tetu, která dělala před a v průběhu WWII v Lucerně u Havlů služebnou, a pokud to pronesu ve slušné formě tak ho nepojmenovala jinak než "malej usmrkanej cápek co donášel nacistům" nejedná se o moje slova pouze o citaci...stejně by se asi vyjádřil i děda, bohužel ten se o tomto období vyjdařovat moc nechtěl..

neuveritelnej blabol Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no rozhodně je to člověk, který udělal pro novodobé česko víc než kdokoli z nás tady...a je mi stejně volnej jako většina ostatní co se o nic nezasloužili

Ja myslel , ze jsou ti ted volny jenom kalhoty...

EDIT: A zajimavy je, ze jsi mu zalozil vlakno... To mi nejak nezapada dohromady s tvyma prispevkama tady.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Hele tak to ukončeme. Sibirnaya má BAN za to co napsal a ostatní prosím aby změnili téma a opět opakuji - vyvarovali se vulgarit

Tohle je reseni z pionyrskeho tabora. VH diskuse se ucastnili dospeli lide, byt kazdy s jinym nazorem ... tak vo co de?

Zakazovat tady slova, ktery bezne pouziva muj 6ti lety syn, je divny.

...zakazovat spoelcenske reci na vicemene spolecenskem foru je jeste divnejsi

Berte to jako nazor, dal o tom nediskutuju.

Odkaz ke komentáři

Možná bys měl napsat kam tvoje děti chodí do školy, aby se jí tady všichni obloukem vyhnuli. V první třídě? To snad ne.

sediva je teorie ... zeleny strom zivota.

muzes tomu verit, "dobry zaklad" dostal uz ve skolce.

jinak nejhorsi slovnik ma kamarad, 2nasobny doktor (z cehoz 1x jako ucitel ucitelu).

Odkaz ke komentáři

sediva je teorie ... zeleny strom zivota.

muzes tomu verit, "dobry zaklad" dostal uz ve skolce.

jinak nejhorsi slovnik ma kamarad, 2nasobny doktor (z cehoz 1x jako ucitel ucitelu).

Deti samozrejme ty slova znaji a mezi sebou asi i pouzivaji, ale NIKDY by se neodvazily pouzit je pred dospelym natoz pak pred rodicem. A pokud ano, tak je opravdu chyba ve vychove.
Odkaz ke komentáři

Deti samozrejme ty slova znaji a mezi sebou asi i pouzivaji, ale NIKDY by se neodvazily pouzit je pred dospelym natoz pak pred rodicem. A pokud ano, tak je opravdu chyba ve vychove.

za sebe koncim diskusi na tohle tema ;)

Odkaz ke komentáři

Já souhlasím. Po takovejch osobnostech jako byl třeba Gottwald, Novotný nebo Husák to byl pořádnej sešup dolů.

Ja by som do toho Husáka zas az tak nekopal....Bol to urcite vzdelanejsi clovek ako Havel,urcite vacsi ideolog,sedel v skutocnej base akurat mal smolu,ze neodisiel vcas....

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...