Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Žil jsem v dojmu, že Chronographe suisse se dají ve slušném stavu koupit kolem 5k...Teď jsouv v prodeji jedny osekaný za 8 a ještě jsem tu našel cosi o 25k v dokonalém stavu..

Kdyby mě chtěl někdo znalejší problematiky vzdělat a uvést do správných cenových relací, budu mu vděčen, klidně SZ.

Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 18:38, 'kdojinej' napsal:

Žil jsem v dojmu, že Chronographe suisse se dají ve slušném stavu koupit kolem 5k...Teď jsouv v prodeji jedny osekaný za 8 a ještě jsem tu našel cosi o 25k v dokonalém stavu..

Kdyby mě chtěl někdo znalejší problematiky vzdělat a uvést do správných cenových relací, budu mu vděčen, klidně SZ.

25k? Něco jsem nepostřehl? :huh:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42746-dionis-chronographe-suisse/page__p__658683__hl__%2Bchronographe+%2Bsuisse+%2B__fromsearch__1#entry658683

Odesláno (upraveno)
  V 13. 5. 2012 v 20:07, 'kdojinej' napsal:

Někde jsem to tu četl, ale to bude kravina. Přesto - mrkni se na ten humel do prodeje.

Cenu v prodeji nekomentuji, to je každého věc. Fotky si myslím, že těm hodinkám ublížily, v reálu to nebude taková katastrofa. Ale je fakt, že jsou jeté, no, dost :whistle:

Upraveno uživatelem Radek K
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Já už tady nerozumím kur\/a ničemu. Igelit na nějakým křápu, pozlacený hodinky za 5 litrů je moc nebo málo, kecy vo 25k, netuším, co je humel... Jedině snad chápu ty maratónce, že je serou vostatní lidi.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

A se/re mě, že se musím jmenovat Zmizík. Kdyby aspoň třeba King Nothing I. Ale Zmizík..

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 20:35, 'Zmizík' napsal:

Já už tady nerozumím kur\/a ničemu. Igelit na nějakým křápu, pozlacený hodinky za 5 litrů je moc nebo málo, kecy vo 25k, netuším, co je humel... Jedině snad chápu ty maratónce, že je serou vostatní lidi.

Štěstí, že jim h...o ukradli - tam jim není taky co, že? Ti cyklisti dopadli o poznání hůř.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 20:38, 'Peta-Biker' napsal:

Štěstí, že jim h...o ukradli - tam jim není taky co, že? Ti cyklisti dopadli o poznání hůř.

Tak tomudle nerozumím už vůbec.
Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 20:39, 'Zmizík' napsal:

Tak tomudle nerozumím už vůbec.

No, že je štěstí, že jim (těm, co běhali na tom maratónu, který děsně s..l toljtu - pepuhopa), že jim taky nic nevzali, tady se to bez nějakých ztrát nepovedlo.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 20:42, 'Peta-Biker' napsal:

No, že je štěstí, že jim (těm, co běhali na tom maratónu, který děsně s..l toljtu - pepuhopa), že jim taky nic nevzali, tady se to bez nějakých ztrát nepovedlo.

pepahopovi to patří, to je ho\/no trest, že ho se/re maratónec, křiváka zákeřnýho. To o těch kolařích sem nevěděl.
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 20:37, 'Zmizík' napsal:

A se/re mě, že se musím jmenovat Zmizík. Kdyby aspoň třeba King Nothing I. Ale Zmizík..

Tak proč se nepřejmenuješ?
Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 20:01, 'laskajefajn' napsal:

Pořád mám tu svou černotu ale toto udělali kámošovi,vtipálci.Lak na sračky :wallbash:

Jestli dextrova potravinářská folie udělá něco laku, tak ten lak asi stál stejně za h...o a pravděpodobně by se v rychlostech nad 40 km/h sloupnul jako banánová šlupka :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...