Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Žil jsem v dojmu, že Chronographe suisse se dají ve slušném stavu koupit kolem 5k...Teď jsouv v prodeji jedny osekaný za 8 a ještě jsem tu našel cosi o 25k v dokonalém stavu..

Kdyby mě chtěl někdo znalejší problematiky vzdělat a uvést do správných cenových relací, budu mu vděčen, klidně SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žil jsem v dojmu, že Chronographe suisse se dají ve slušném stavu koupit kolem 5k...Teď jsouv v prodeji jedny osekaný za 8 a ještě jsem tu našel cosi o 25k v dokonalém stavu..

Kdyby mě chtěl někdo znalejší problematiky vzdělat a uvést do správných cenových relací, budu mu vděčen, klidně SZ.

25k? Něco jsem nepostřehl? :huh:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42746-dionis-chronographe-suisse/page__p__658683__hl__%2Bchronographe+%2Bsuisse+%2B__fromsearch__1#entry658683

Odkaz ke komentáři

Někde jsem to tu četl, ale to bude kravina. Přesto - mrkni se na ten humel do prodeje.

Cenu v prodeji nekomentuji, to je každého věc. Fotky si myslím, že těm hodinkám ublížily, v reálu to nebude taková katastrofa. Ale je fakt, že jsou jeté, no, dost :whistle:

Upraveno uživatelem Radek K
Odkaz ke komentáři

Já už tady nerozumím kur\/a ničemu. Igelit na nějakým křápu, pozlacený hodinky za 5 litrů je moc nebo málo, kecy vo 25k, netuším, co je humel... Jedině snad chápu ty maratónce, že je serou vostatní lidi.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Já už tady nerozumím kur\/a ničemu. Igelit na nějakým křápu, pozlacený hodinky za 5 litrů je moc nebo málo, kecy vo 25k, netuším, co je humel... Jedině snad chápu ty maratónce, že je serou vostatní lidi.

Štěstí, že jim h...o ukradli - tam jim není taky co, že? Ti cyklisti dopadli o poznání hůř.

Odkaz ke komentáři

No, že je štěstí, že jim (těm, co běhali na tom maratónu, který děsně s..l toljtu - pepuhopa), že jim taky nic nevzali, tady se to bez nějakých ztrát nepovedlo.

pepahopovi to patří, to je ho\/no trest, že ho se/re maratónec, křiváka zákeřnýho. To o těch kolařích sem nevěděl.
Odkaz ke komentáři

Pořád mám tu svou černotu ale toto udělali kámošovi,vtipálci.Lak na sračky :wallbash:

Jestli dextrova potravinářská folie udělá něco laku, tak ten lak asi stál stejně za h...o a pravděpodobně by se v rychlostech nad 40 km/h sloupnul jako banánová šlupka :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...