kdojinej Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Žil jsem v dojmu, že Chronographe suisse se dají ve slušném stavu koupit kolem 5k...Teď jsouv v prodeji jedny osekaný za 8 a ještě jsem tu našel cosi o 25k v dokonalém stavu..Kdyby mě chtěl někdo znalejší problematiky vzdělat a uvést do správných cenových relací, budu mu vděčen, klidně SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Žil jsem v dojmu, že Chronographe suisse se dají ve slušném stavu koupit kolem 5k...Teď jsouv v prodeji jedny osekaný za 8 a ještě jsem tu našel cosi o 25k v dokonalém stavu.. Kdyby mě chtěl někdo znalejší problematiky vzdělat a uvést do správných cenových relací, budu mu vděčen, klidně SZ. 25k? Něco jsem nepostřehl? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42746-dionis-chronographe-suisse/page__p__658683__hl__%2Bchronographe+%2Bsuisse+%2B__fromsearch__1#entry658683 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Před domem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 a co te na tom stve? ta desna barva, nebo darkovy baleni, nebo co? nejak se nechytam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Ta šprcka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Kámoši se bavili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 dyk si mel vochcafku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Pořád mám tu svou černotu ale toto udělali kámošovi,vtipálci.Lak na sračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 25k? Něco jsem nepostřehl? http://forum.chronom...__1#entry658683 Někde jsem to tu četl, ale to bude kravina. Přesto - mrkni se na ten humel do prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Někde jsem to tu četl, ale to bude kravina. Přesto - mrkni se na ten humel do prodeje. Cenu v prodeji nekomentuji, to je každého věc. Fotky si myslím, že těm hodinkám ublížily, v reálu to nebude taková katastrofa. Ale je fakt, že jsou jeté, no, dost Upraveno 13. května 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Lak na sračky lasko, co udela stahovacka laku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Já už tady nerozumím kur\/a ničemu. Igelit na nějakým křápu, pozlacený hodinky za 5 litrů je moc nebo málo, kecy vo 25k, netuším, co je humel... Jedině snad chápu ty maratónce, že je serou vostatní lidi. Upraveno 13. května 2012 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) A se/re mě, že se musím jmenovat Zmizík. Kdyby aspoň třeba King Nothing I. Ale Zmizík.. Upraveno 13. května 2012 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Já už tady nerozumím kur\/a ničemu. Igelit na nějakým křápu, pozlacený hodinky za 5 litrů je moc nebo málo, kecy vo 25k, netuším, co je humel... Jedině snad chápu ty maratónce, že je serou vostatní lidi. Štěstí, že jim h...o ukradli - tam jim není taky co, že? Ti cyklisti dopadli o poznání hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Štěstí, že jim h...o ukradli - tam jim není taky co, že? Ti cyklisti dopadli o poznání hůř. Tak tomudle nerozumím už vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tak tomudle nerozumím už vůbec. To ano, dneska to je hodne dada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tak tomudle nerozumím už vůbec. No, že je štěstí, že jim (těm, co běhali na tom maratónu, který děsně s..l toljtu - pepuhopa), že jim taky nic nevzali, tady se to bez nějakých ztrát nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 No, že je štěstí, že jim (těm, co běhali na tom maratónu, který děsně s..l toljtu - pepuhopa), že jim taky nic nevzali, tady se to bez nějakých ztrát nepovedlo. pepahopovi to patří, to je ho\/no trest, že ho se/re maratónec, křiváka zákeřnýho. To o těch kolařích sem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 A se/re mě, že se musím jmenovat Zmizík. Kdyby aspoň třeba King Nothing I. Ale Zmizík.. Tak proč se nepřejmenuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Pořád mám tu svou černotu ale toto udělali kámošovi,vtipálci.Lak na sračky Jestli dextrova potravinářská folie udělá něco laku, tak ten lak asi stál stejně za h...o a pravděpodobně by se v rychlostech nad 40 km/h sloupnul jako banánová šlupka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky